Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
13 hours ago, manos09 said:

Ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να διαθέσω και πολλά χρήματα αυτή την στιγμή. Αλλά να κάνω ένα ξεκίνημα. Ευχαριστώ για την πρόταση σου. 

Κατα την αποψη μου πρεπει να διαχωρισεις την κατσαρολα απο την ψησταρια.

Δηλαδη πας σε μια καλη ψησταρια για ψησταρια μονο και βαζεις διπλα η παραδιπλα αλλο ματι με υγραεριο για κατσαρολα.

Αν κανεις καλη χρηση θα χρειαζεται να εχεις και εφεδρικη φιαλη για την ψησταρια, που σημανει οτι θα εχεις την δευτερη φιαλη πανω στο γκαζι κατσαρολας και σε περιπτωση που μεινεις στο bbq κανεις αλλαγη μεχρι την επομενη μερα που θα παρεις αλλη.

Πλεονεκτηματα αυτης της λυσης ειναι

-το μικροτερο κοστος, γιατι δεν πληρωνεις εξωτερικο ματι weber ή Ναπολεον.

- εχεις σε χρηση την δευτερη εφεδρικη φιαλη

- θεμα χωρου. το εξωτ ματι το βαζεις οπου θελεις.

 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει👍. Μα και η κόμπακτ λύση είναι αλλιώς!

Ουσιαστικά,  εξοικονόμηση χώρου, ασφάλεια και πρακτικότητα είναι το μάτι να βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε ένα από τα δύο ράφια και μόνο η αύξηση του κόστους είναι κατά τη γνώμη μου, το μόνο αρνητικό σημείο.

Αν όμως δεν υπάρχει, η λύση που πρότεινες είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από est
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnniek13 είπε

Κατα την αποψη μου πρεπει να διαχωρισεις την κατσαρολα απο την ψησταρια.

Δηλαδη πας σε μια καλη ψησταρια για ψησταρια μονο και βαζεις διπλα η παραδιπλα αλλο ματι με υγραεριο για κατσαρολα.

Αν κανεις καλη χρηση θα χρειαζεται να εχεις και εφεδρικη φιαλη για την ψησταρια, που σημανει οτι θα εχεις την δευτερη φιαλη πανω στο γκαζι κατσαρολας και σε περιπτωση που μεινεις στο bbq κανεις αλλαγη μεχρι την επομενη μερα που θα παρεις αλλη.

Πλεονεκτηματα αυτης της λυσης ειναι

-το μικροτερο κοστος, γιατι δεν πληρωνεις εξωτερικο ματι weber ή Ναπολεον.

- εχεις σε χρηση την δευτερη εφεδρικη φιαλη

- θεμα χωρου. το εξωτ ματι το βαζεις οπου θελεις.

 

Άρα προτείνεις μια ψησταριά και ένα εξωτερικό μάτι εάν θέλω για κατσαρόλα είχα δει κάποιες ψησταριές που στο πλάι είχαν κ ένα μάτι ξεχωριστό για κατσαρόλα. Νομίζω κ στο Leroy είχα δει. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, manos09 είπε

Άρα προτείνεις μια ψησταριά και ένα εξωτερικό μάτι εάν θέλω για κατσαρόλα είχα δει κάποιες ψησταριές που στο πλάι είχαν κ ένα μάτι ξεχωριστό για κατσαρόλα. Νομίζω κ στο Leroy είχα δει. 

Υπάρχουν πράγματι αλλά το κόστος ανεβαίνει πολύ σε σχέση με την Kenton που είναι vfm, έχει χαμηλό κόστος που όπως είπες, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στην έχει ήδη προτείνει ο @ilpapacha .

Έτσι, μπορείς μετά να εξετάσεις την πρόταση που σου έκανε προηγουμένως ο @johnniek13.

  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, est είπε

Υπάρχουν πράγματι αλλά το κόστος ανεβαίνει πολύ σε σχέση με την Kenton που είναι vfm, έχει χαμηλό κόστος που όπως είπες, είναι κάτι που σε ενδιαφέρει και στην έχει ήδη προτείνει ο @ilpapacha .

Έτσι, μπορείς μετά να εξετάσεις την πρόταση που σου έκανε προηγουμένως ο @johnniek13.

Σωστά εκεί θα πάω στην Kenton έχεις δίκιο αφού είναι κ vfm

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manos09 είπε

Σωστά εκεί θα πάω στην Kenton έχεις δίκιο αφού είναι κ vfm

Έχει υπόψη σου μόνο ότι αρκετά συχνά, στη συγκεκριμένη μάρκα παίζουν εποχιακές εκπτώσεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, est είπε

Έχει υπόψη σου μόνο ότι αρκετά συχνά, στη συγκεκριμένη μάρκα παίζουν εποχιακές εκπτώσεις.

Το είχα δει αλλά δεν την πρόλαβα. Λες να την βάλει πρόσφατα;;; 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Παρα τους 35 που είχαμε πριν το μεσημέρι Λάρισα, έπαιξα μπαλιτσα με κομματι πανσετα!

Screenshot_20240609-205545.jpg

Εσύ ήσουν και μου έσπασε η μύτη από την μυρωδιά;;;;😂

  • Haha 4
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας στο internet, βρήκα τον παρακάτω πίνακα χρόνων ψησίματος ανά είδος (πουλερικά, λαχανικά, χοιρινό, κ.λ.π.), μέθοδο (άμεσο/έμμεσο ψήσιμο), θερμοκρασία, χρόνο ψησίματος και εσωτερική θερμοκρασία.

https://www.weber.com/GR/el/tips-tricks/chronodiagrammata-mageirikis/weber-49361.html

Θα παρακαλούσα τους παλαιότερους και εμπειρότερους του forum, να ρίξουν μια ματιά και να σχολιάσουν αν οι οδηγίες που παρέχει είναι ακριβείς ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τσεκαρισμένος πίνακας που θα πρέπει να ακολουθούμε εμείς οι λιγότερο έμπειροι. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, StaPag είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνοντας στο internet, βρήκα τον παρακάτω πίνακα χρόνων ψησίματος ανά είδος (πουλερικά, λαχανικά, χοιρινό, κ.λ.π.), μέθοδο (άμεσο/έμμεσο ψήσιμο), θερμοκρασία, χρόνο ψησίματος και εσωτερική θερμοκρασία.

https://www.weber.com/GR/el/tips-tricks/chronodiagrammata-mageirikis/weber-49361.html

Θα παρακαλούσα τους παλαιότερους και εμπειρότερους του forum, να ρίξουν μια ματιά και να σχολιάσουν αν οι οδηγίες που παρέχει είναι ακριβείς ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τσεκαρισμένος πίνακας που θα πρέπει να ακολουθούμε εμείς οι λιγότερο έμπειροι. Ευχαριστώ!!!

Eιναι ενας μπουσουλας γενικος. Παρε θερμομετρο να εισαι σιγουρος καθε φορα. Και καθε φορα να τσεκαρεις και συνταγες, γιατι πχ γραφει μπρισκετ 2-3 ωρες στον οδηγο που εβαλες., ενω θελει σιγουρα 12+ ωρες.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eιναι ενας μπουσουλας γενικος. Παρε θερμομετρο να εισαι σιγουρος καθε φορα. Και καθε φορα να τσεκαρεις και συνταγες, γιατι πχ γραφει μπρισκετ 2-3 ωρες στον οδηγο που εβαλες., ενω θελει σιγουρα 12+ ωρες.

Οι εσωτερικές θερμοκρασίες που γράφει (όπου υπάρχουν) είναι σωστές?

Επειδή ο οδηγός που ανέβασα δεν γράφει για όλα τα είδη εσωτερική θερμοκρασία, υπάρχει κανένας άλλος οδηγός περισσότερο πλήρης? Ή θα πρέπει, πριν ψήσουμε να βρίσκουμε συνταγή για το συγκεκριμένο είδος που θα ψήσουμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες τις συνταγής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...