Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, rallistas είπε

Πρεπει να παω κι εγω μια βολτα μεσα στη βδομαδα απο τον υγραεριερα της γειτονιας που εχει και Coral,να μαθω λεπτομερειες.

Ειναι πολυ μεγαλο δελεαρ το κουμπωτο παντως,ιδιως για εμας τους χεστες, και κινητρο για να εχω δευτερη στην αποθηκη.

Αλλιως κατι φιλοι που ασχολουνται κι εχουν συμβατικες, παιρνουν τηλ κι ερχονται και τις αλλαζουν κιολας,αλλα δε θελω να εχω την "αναγκη" τους για αλλαγη.

Ρε συ πραγματικα δεν ειναι κατι δυσκολο. Μολις την βιδωσεις παιρνεις λιγη σαπουναδα και βαζεις εκει γυρω απο τον ρυθμιστη και αν εχει διαρροη θα αρχιζει να βγαζει φουσκαλες. Στις 30+ μπουκαλες που εχω αλλαξει, μια φορα μονο ειδα φουσκαλες, ηταν πολυ ευδιάκριτο, και απλα ξεβιδωσα και βιδωσα παλι και ηταν κομπλε.

  • Like 4
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

To προπανιο ειναι καλυτερο το χειμωνα, ειδικα σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.

και πολύωρα ψησίματα.

1 ώρα πριν, rallistas είπε

Ειναι πολυ μεγαλο δελεαρ το κουμπωτο παντως,ιδιως για εμας τους χεστες, και κινητρο για να εχω δευτερη στην αποθηκη.

Δεν γνωρίζω πως το εννοείς αυτό, όμως πχ έλεγχος για διαρροή πρέπει να γίνεται είτε είναι κουμπωτός ο ρυθμιστής είτε βιδωτός. Η διαφορά είναι στο πόσο εύκολα/γρήγορα μπορείς να αλλάξεις την φιάλη.

  • Like 4
Δημοσ.

Δηλαδή το μείγμα δεν έχει κανένα πλεονέκτημα απέναντι στο προπάνιο? Από ότι είδα ούτε στην τιμή, καθώς 22-23 ευρώ πληρώνω για μείγμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, protathlitis είπε

Δηλαδή το μείγμα δεν έχει κανένα πλεονέκτημα απέναντι στο προπάνιο? Από ότι είδα ούτε στην τιμή, καθώς 22-23 ευρώ πληρώνω για μείγμα.

Είναι πιο φθηνό, 1-2 ευρώ και ανεβάζει λίγο περισσότερη θερμοκρασία. Στο προπανιο θα πιάσεις πχ 300 βαθμούς και στο μείγμα 315.

  • Like 2
Δημοσ.
45 minutes ago, ilpapacha said:

και πολύωρα ψησίματα.

Δεν γνωρίζω πως το εννοείς αυτό, όμως πχ έλεγχος για διαρροή πρέπει να γίνεται είτε είναι κουμπωτός ο ρυθμιστής είτε βιδωτός. Η διαφορά είναι στο πόσο εύκολα/γρήγορα μπορείς να αλλάξεις την φιάλη.

Α μονο θεμα ταχυτητας?Εγω νομιζα προσφερει και μεγαλυτερη ασφαλεια ο κουμπωτος.

Δημοσ.

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποίησα κι εγώ το πρώτο ψήσιμο. Είχα αγοράσει την ψησταριά το Πάσχα, όταν την είχε το Leroy σε έκπτωση, αλλά με τις δουλειές τώρα κατάφερα να τη βάλω μπρος.

Η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη, πιο εύκολη κι από όσο περίμενα. Είχα συνηθίσει μάλιστα σε κάρβουνα και έχω να πω πως δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ως προς την ευκολία.

Θέλω να πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έχουν γράψει στο νήμα, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Ήξερα ότι πρέπει να την κουβαλήσω με φίλο για να ανέβει, ότι θέλω δύο ώρες να τη συναρμολογησω, πως να ανάψω τους καυστήρες, κλπ.

Βάζω και δύο φωτογραφίες από την πρώτη φορά. Καλά ψησίματα σε όλους!

received_477426608134696.jpeg

received_353315134164521.jpeg

  • Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Είναι πιο φθηνό, 1-2 ευρώ και ανεβάζει λίγο περισσότερη θερμοκρασία. Στο προπανιο θα πιάσεις πχ 300 βαθμούς και στο μείγμα 315.

Επιπρόσθετα, επειδή οι ψησταριές που αγοράζουμε, συνήθως έρχονται με βιδωτό ρυθμιστή για μείγμα (30mbar), αν θελήσουμε να πάμε σε προπάνιο, θα πρέπει να αγοράσουμε και τον αντίστοιχο ρυθμιστή (37mbar). Βέβαια ρυθμιστή θα αλλάξουμε ούτως ή άλλως αν αποφασίσουμε να βάλουμε κουμπωτή φιάλη (μείγμα ή προπάνιο)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Είναι πιο φθηνό, 1-2 ευρώ και ανεβάζει λίγο περισσότερη θερμοκρασία. Στο προπανιο θα πιάσεις πχ 300 βαθμούς και στο μείγμα 315

μηπως τα λες αναποδα οσο αφορα τις θερμοκρασιες ?

Δημοσ.

Κάτοχος gem 330 broilking.Μετα από σχετικά καλό καθάρισμα ορίστε το αποτέλεσμα του κάδου.ειναι οκ η χρειάζεται παραπάνω;Ρωτάω τους πιο έμπειρους 

20240616_181159.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreaspA είπε

μηπως τα λες αναποδα οσο αφορα τις θερμοκρασιες ?

Απ οσο το ειχα ψαξει και ειχα δοκιμασει, ειναι οπως τα λεω. 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, chickenakos90 είπε

Κάτοχος gem 330 broilking.Μετα από σχετικά καλό καθάρισμα ορίστε το αποτέλεσμα του κάδου.ειναι οκ η χρειάζεται παραπάνω;Ρωτάω τους πιο έμπειρους 

20240616_181159.jpg

Κομπλέ είσαι εγώ μετά από 3 χρόνια ακόμα δεν έχω κάνει βαθύ καθαρισμό στον κάδο :)

  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, costas_ είπε

Μακάρι να μπορούσα να καθαρίσω και την δική μου τόσο καλά. Μπράβο για την υπομονή σου

Είμαι λίγο "ψυχαναγκαστικος" με την καθαριότητα..κακώς...φίλος μου λέει και πολύ ασχολήθηκες!Οπότε προσπαθώ να την χαρώ έτσι!καλά ψησίματα θα πω!και πάντα γεμάτες σχάρες!

  • Like 1
Δημοσ.

Το καλό με τις Broil King είναι ότι εαν βγάλεις τους 3 καυστήρες και είναι ο κάδος ελεύθερος τότε καθαρίζεται πολύ εύκολα. 

Δημοσ.

Μετα απο καιρο κ αρκετα μηνυματα σχετικα με την Spirit ii 310, αγορασα νεο εργαλειο μιας κ βρισκομσι πλεον σε αλλη πολη κ η spirit εμεινε στο πατρικο μου Αθηνα. Αγορασα την Weber 5750 master touch. Μεταβαση σε καρβουνο λοιπον. Ηθελα να ρωτησω εαν την εχει καποιος στησει ο ιδιος κ ξερει αν μπορω να τα κανω ολα με τα εργαλεια που ειναι μεσα στο κουτι η αν πρεπει να χρησιμοποιηδω εξτρα εργαλεια κ αν ναι ποια να κοιταξω να βρω γιατι εκτις απο 1 κατσαβιδι δεν εχω τιποτα. Επισης ηθελα να ρωτησω για καρβουνο. Τι καρβουνω να χρησιμοποιησω για αμεσο ψησιμο? Κσι τι για εμμεσο? Εχω παρει κ 4κιλα μπρικετες της weber αλλα αυτες ειναι καλητερα για εμνεσο αποτι διαβαζω. Πως θα μπορω να ξερω αν το καρβουνο χ ψ ειναι καλο η οχι? Επι της ευκαιριας ειναι κανεις απο Χανια κ να ξερει απο καλα καρβουνα εδω στην πολη? Αυτα προς το παρον κ σας ευχαριστω εκ των προτερων.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...