protathlitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 14 hours ago, swstost said: Κλείνω τους ρυθμιστές καυστήρων της ψησταριάς και τέλος. Πάντως στις οδηγίες της δικιάς μου (Weber) στο σβήσιμο αναφέρει ότι τελευταία κλείνουμε το αέριο. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αλλά έτσι το κάνω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Πάντως στις οδηγίες της δικιάς μου (Weber) στο σβήσιμο αναφέρει ότι τελευταία κλείνουμε το αέριο. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αλλά έτσι το κάνω. Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από SagoniasSlutRos 3
digitalarchive Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 8:09 ΜΜ, ilpapacha είπε Τυλιχτό γι’ απόψε οι πιτες απο που; φαιννται καταπληκτικες
ritualistic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ??
protathlitis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 51 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Ok το πρώτο είναι δικό σου concern , το καταλαβαίνω. Για το δεύτερο όμως, δεν θα το είχε λάβει αυτό υπόψιν του ο κατασκευαστής? την ίδια μάρκα έχουμε. Μπορεί να είναι κάποιος τεχνικός λόγος που δεν πάει το μυαλό μας. 1
ilpapacha Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, aoua3 είπε Καλησπέρα, νέος στο άθλημα, φοβάμαι λίγο το αέριο κ θέλω να είμαι σίγουρος. Βάζω το άλλο άκρο από το λάστιχο στην ψησταριά με τον σφιγκτήρα ξεκαρω για διαρκή με σαπουναδα κ μετά πως ανοίγω; Πειράζω μόνο το μαύρο μέρος; Αυτή τη στιγμή στο πράσινο που έχει στην άκρη λέει off? Δεξιά αριστερά ας πούμε για το άνοιξε κλείσε; Ευχαριστω Δεν υπάρχει λόγος για φόβο, απλά χρειάζεται προσοχή. 2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω μπουκαλα κλεινω παντα πρωτη για δυο λογους. Πρωτον για να μην την ξεχασω και παει ο μικρος και ανοιξει κανενα διακοπτη (εχω πετυχει 2-3 φορες ανοιχτους διακοπτες, αλλα παντα ευτυχως ηταν κλειστη η μπουκαλα). Και δευτερον για να καταναλωσει ολο το αεριο που θα εχει μεινει μεσα στη σωληνα και τους καυστηρες. Ακριβώς αυτό κάνω κι εγώ. Πρώτα κλείνω την παροχή/μπουκάλα και μετά τους διακόπτες των καυστήρων, ώστε να καεί όσο αέριο υπάρχει στις σωληνώσεις. https://www.wnins.com/blog/grillingsafety.html Ο μόνος λόγος που υπάρχει για το αντίθετο, είναι απλά για να μην χαθεί η εξισορρόπηση της πίεσης, στο επόμενο άναμμα, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ασφάλεια του ρυθμιστή. Όπου επανέρχεται κάνοντας την διαδικασία για το reset 2 ώρες πριν, digitalarchive είπε οι πιτες απο που; φαιννται καταπληκτικες Πίτες «Νάρκισσος» Τις βρίσκω σε τοπικό κρεοπωλείο. Τις έχουν διάφορα καταστήματα και στην wolt/efood/box. 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ?? https://kreopoleionasopoulos.gr/product/σουβλάκι-πρόβατο/ https://agnomarket-meat.gr/product/souvlaki-provato-a-o-nopo/ https://kreopoleioagoras.gr/product/σουβλακι-προβατο/ Σίγουρα μπορείς να βρεις και σε άλλα πολλά. Καλύτερα να ρωτήσεις αν μπορεί να σου φτιάξει ο χασάπης που πηγαίνεις ήδη ή σε κάποιο άλλο κοντινό σου. 3
est Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω και αυτό στο νότια προάστια: https://kreopoleionasopoulos.gr/product-category/σουβλάκια/ Το επισκέφτηκα πριν λίγο, όχι για το πρόβειο σουβλακι αλλά για χοιρινές. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από est 2
ilpapacha Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, est είπε Να προσθέσω και αυτό στο νότια προάστια: https://kreopoleionasopoulos.gr/product-category/σουβλάκια/ Το επισκέφτηκα πριν λίγο, όχι για το πρόβειο σουβλακι αλλά για χοιρινές. Το έχω αναφέρει 2
est Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Το έχω αναφέρει Ουπς. Sorry boss 🤭 🤗 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από est 2
virginkiller Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα μπζαρι. Το ένα ψήθηκε σωστά το άλλο κόλλησε Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2024 από virginkiller 3
est Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, virginkiller είπε Σήμερα μπζαρι. Το ένα ψήθηκε σωστά το άλλο κόλλησε 👍 Αλλά δεν γυρίζουμε το ψάρι αν δεν ξεκολλάει από τη σχάρα 👌
ritualistic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, ilpapacha είπε https://kreopoleionasopoulos.gr/product/σουβλάκι-πρόβατο/ https://agnomarket-meat.gr/product/souvlaki-provato-a-o-nopo/ https://kreopoleioagoras.gr/product/σουβλακι-προβατο/ Σίγουρα μπορείς να βρεις και σε άλλα πολλά. Καλύτερα να ρωτήσεις αν μπορεί να σου φτιάξει ο χασάπης που πηγαίνεις ήδη ή σε κάποιο άλλο κοντινό σου. Ωραιος! Κ εγω απο τον χασαπη μου ζητησα αλλα μου το παρουσιασε σαν αρκετα δυσκολο κ ακριβο στην τιμολογηση οποτε ψαχνομαι απο αλλου… Εχεις ψησει ; Οι χρονοι ειναι παρομοιοι με χοιρινο/κοτοπουλο να υποθεσω ; 1
virginkiller Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 34 minutes ago, est said: 👍 Αλλά δεν γυρίζουμε το ψάρι αν δεν ξεκολλάει από τη σχάρα 👌 Μωρέ ναι αλλά είχε πιάσει θερμοκρασία
fysikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, ritualistic είπε Ομαδαρα ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε καπου στα νοτια προαστια καλαμακι προβατινα για ψησιμο ?? Γιατι δεν φτιαχνεις μονος σου;
ilpapacha Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Ωραιος! Κ εγω απο τον χασαπη μου ζητησα αλλα μου το παρουσιασε σαν αρκετα δυσκολο κ ακριβο στην τιμολογηση οποτε ψαχνομαι απο αλλου… Εχεις ψησει ; Οι χρονοι ειναι παρομοιοι με χοιρινο/κοτοπουλο να υποθεσω ; Σε σουβλάκι όχι, δεν έχω ψήσει. Σε θερμοκρασία θα πρέπει να το πας 70-72 λογικά. Κάποια στιγμή θα πάρω κι εγώ να δοκιμάσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα