skskre Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Αν ενδιαφέρεται κανείς, νομίζω είναι καλή τιμή.... 2
est Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 4
virginkiller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 hour ago, est said: Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 1.43 MB · 0 downloads Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 ωπα χωρίς απόψυξη;
est Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, virginkiller είπε ωπα χωρίς απόψυξη; Ναι, στη σχάρα απευθείας όπως βγήκε παγωμένη. Όλα στην κατάψυξη είναι ξεχωρισμένα, όχι μόνο για γρηγορότερη απόψυξη αλλά επειδή πολύ συχνά, πάνε απευθείας στη σχάρα 🥴 1
mastoras007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, ilpapacha είπε Είτε θα χρησιμοποιείς ρυθμιστή 30mbar με μείγμα είτε 37mbar με προπάνιο. Από την στιγμή που έχεις τον ρυθμιστή, απλά αλλάζεις σε προπάνιο. Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω 2 ώρες πριν, est είπε Screenrecorder-2025-02-17-13-48-39-172.mp4 1.43 MB · 0 downloads Ξαφνική επιθυμία για ψάρι και μια τσιπούρα πήγε από την κατάψυξη απευθείας στην ψησταριά. Σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι, χωρίς αλάτι, χωρίς τίποτα. Με τη μέθοδο "πέτα 'το στη σχάρα και άστο να ψηθεί..." 😂 Για τα ψάρια έχω πάρει έξτρα σχάρα να τα γυρνάω με την μια όλα μαζί, Ρίξε λίγο αλατακι τουλάχιστον!!! Πώς βγήκε
ilpapacha Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω Στο ποστ που έκανες, αναφέρεις ότι σου έδωσαν ρυθμιστή στα 37mbar. Το προπάνιο λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Καλύτερα να την λειτουργείς με προπάνιο.
est Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Μου φέρανε προπάνιο ενώ έχω ρυθμιστή 30mbar δεν γνώρισα για αυτήν την ιδιαιτερότητα και η ψησταριά δεν πάει βήμα, ψήνει πάρα πολύ αργά, θα μου πεις δυνάμωσε την, τες πα περιμένω να αδειάσει να την αλλάξω Για τα ψάρια έχω πάρει έξτρα σχάρα να τα γυρνάω με την μια όλα μαζί, Ρίξε λίγο αλατακι τουλάχιστον!!! Πώς βγήκε Ως προς τους ρυθμιστές και τις διαφορετικές απαιτήσεις των αερίων, τα προανέφερε ο @ilpapacha : 37 mbar για το προπάνιο και 30 mbar για το μίγμα. Ως προς την κατεψυγμένη τσιπούρα αλλά και οτιδήποτε περίεργο πέφτει πάνω στη σχάρα, "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" .... Και το αλατάκι, μπήκε εννοείται, αλλά αργότερα. Όπως και το μίγμα που έχω πάντα έτοιμο στο ψυγείο σε μια συσκευασία μουστάρδας για το σερβίρισμα όλων σχεδόν των ψητών, αποτελούμενο από μουστάρδα, λεμόνι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. 2
mastoras007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, ilpapacha είπε Στο ποστ που έκανες, αναφέρεις ότι σου έδωσαν ρυθμιστή στα 37mbar. Το προπάνιο λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Καλύτερα να την λειτουργείς με προπάνιο. Όχι δεν μου δώσανε ρυθμιστή, έχω τον ίδιο 0.3mbar
slaughter Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου ρε παιδιά η coral gas - Prime των 10 κιλών τι έχει? Μείγμα? προπάνιο? Βουτάνιο? Δεν λένε πουθενά λεπτομέριες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 27 λεπτά πριν, slaughter είπε ρε παιδιά η coral gas - Prime των 10 κιλών τι έχει? Μείγμα? προπάνιο? Βουτάνιο? Δεν λένε πουθενά λεπτομέριες. μπορντο χρωμα μειγμα γκρι χρωμα προπανιο 2
ritualistic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Καλημερες Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα. Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα
est Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, ritualistic είπε Καλημερες Ενεκα Τσικνοπεμπτης σκεφτομαι να ψησω κανενα γαρδουμπακι η κοκορετσακι αλλα χωρις σουβλα. Το εχει ξανακανει κανεις να δωσει καμια βοηθεια ?? Σκεφτομουν για indirect αλλα δεν θα ψηθει καλα απεξω λογικα Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁 1
ritualistic Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, est είπε Μια χαρά ψήνονται indirect. Αρκεί να μην ανοιγοκλείνει η ψησταριά για κοψίδια λόγω της ημέρας 😁 Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ? Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ?
virginkiller Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου On 15/02/2025 at 20:14, F117 said: Πώς σου φαίνεται αυτό? Να φτιάξεις τον σκελετό με γυψοσανίδα και να πάρεις μια κανονική ψησταριά και να την διαιρέσεις. Και αν δε θες να μην χρησιμοποιήσεις και τα ντουλάπια. Εγώ φτιάχνω με μια Kenton 4b. Σίγουρα οι beefeater θα είναι ανοξείδωτες και θα προορίζονται για έξω πιστεύω και δε θα παθαίνουν τπτ. Μου έδωσες ιδεαρα να ξέρεις. Φτιάχνουμε και ένα άλλο κομμάτι στο κτήριο με γυψοσανίδες και θα περισσέψουν ρεταλια λογικά. Τα σίδερα του σκελετού σίγουρα είναι φτηνότερα αν χρειαστεί. Όταν έρθει η ώρα και αποφασίσω και σε ποια ψησταριά θα καταλήξω θα σου αφιερώσω το πρώτο ψήσιμο 2 1
est Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Τα βαζω απο την αρχη μεχρι τελος indirect ? Θα χρειαστει ταψακι απο κατω η οχι ? Και σε τι θερμοκρασια πρεπει να φτασει ? Ανάλογα τι ακριβώς θα βάλεις, μπορείς να παίξεις με θωράκιση ή χρώμα. Αλλά δεν έχεις θέμα, με indirect για όλη τη διάρκεια και τουλάχιστον ένα γύρισμα μέχρι να πιάσεις 80⁰. Ένα ταψάκι από κάτω συνήθως χρειάζεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα