protathlitis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 12 hours ago, sndev said: Το καλύτερο σμας το εκανα με πλακα της lodge τοποθετημένη πανω στους καυστήρες. Αρπαξε φωτια το σύμπαν ολο μεν αλλα ηταν φανταστικό το αποτέλεσμα Γιατί να χρειαστεί τόσο μεγάλη θερμοκρασία? εγώ βάζω την πλάκα της lodge πάνω στις σχάρες, την προθερμαίνω καλά, και μετά πατάω τα μπιφτέκια για 1 λεπτό με την πρέσσα της Lodge που παγιδεύει τα λίπη και κάνει πολύ ωραία γεύση και κρούστα.
verylife78 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, virginkiller είπε exivos εγω θελω κατι σε πιοοοο μικρο, εχω λιγο χωρο στο "μπαλκονι" δεν ξερω αν μπορεις να το ονομασεις μπαλκονι τους 80 ποντους πλατος αλλα 14 μετρα μηκος!!
Grfoxz Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, protathlitis είπε Γιατί να χρειαστεί τόσο μεγάλη θερμοκρασία? εγώ βάζω την πλάκα της lodge πάνω στις σχάρες, την προθερμαίνω καλά, και μετά πατάω τα μπιφτέκια για 1 λεπτό με την πρέσσα της Lodge που παγιδεύει τα λίπη και κάνει πολύ ωραία γεύση και κρούστα. Καλά πάνω στους καυστήρες είναι λίγο υπερβολή. Εχει μεγάλη διαφορα αν η πλάκα είναι πάνω στις σχάρες; Ή αν κουμπώνει "εργοστασιακά" στις υποδοχές των σχαρών;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μόλις τώρα, Grfoxz είπε Καλά πάνω στους καυστήρες είναι λίγο υπερβολή. Προφανως το κανει για πιο αμεσο αποτελεσμα 1
sndev Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 33 minutes ago, protathlitis said: Γιατί να χρειαστεί τόσο μεγάλη θερμοκρασία? εγώ βάζω την πλάκα της lodge πάνω στις σχάρες, την προθερμαίνω καλά, και μετά πατάω τα μπιφτέκια για 1 λεπτό με την πρέσσα της Lodge που παγιδεύει τα λίπη και κάνει πολύ ωραία γεύση και κρούστα. Γιατι οταν το εκανα το συγκεκριμένο παράδειγμα ηταν πριν 10 15 χρονια σε μια κινέζικη απο λερου που τα εκανε βραστα κ εψαχνα τρόπους με πατέντες. Ειπα οτι ηταν το καλύτερο αποτέλεσμα δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα Που κ πάλι στο αποτέλεσμα κάνει διαφορά το άμεσο χωρις να πέσει η θερμοκρασία κ να αρπαξει φωτια το λίπος γευστικά αλλα δεν αξίζει το μπελα
F117 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά.
protathlitis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 27 minutes ago, Grfoxz said: Εχει μεγάλη διαφορα αν η πλάκα είναι πάνω στις σχάρες; Ή αν κουμπώνει "εργοστασιακά" στις υποδοχές των σχαρών; όχι δεν έχει θεωρώ. Αρκεί να είναι καλής ποιότητας μαντεμένια πλάκα. Επίσης η πλάκα χωράει περισσότερα μπιφτέκια από ένα τηγάνι. 1 minute ago, F117 said: Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά. Τώρα αυτό δεν το έχω μετρήσει. Πως το μετράς, βάζοντας την ακίδα ενός θερμομέτρου στην επιφάνεια?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, protathlitis είπε Τώρα αυτό δεν το έχω μετρήσει. Πως το μετράς, βάζοντας την ακίδα ενός θερμομέτρου στην επιφάνεια? 2
est Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Grfoxz είπε Καλά πάνω στους καυστήρες είναι λίγο υπερβολή. Εχει μεγάλη διαφορα αν η πλάκα είναι πάνω στις σχάρες; Ή αν κουμπώνει "εργοστασιακά" στις υποδοχές των σχαρών; Είναι μια καλή λύση. Θα ήταν όμως υπερβολή να πούμε ότι μπορεί να εξισωθεί πλήρως με μια plancha ή με μια πλάκα που έχει αντικαταστήσει τη σχάρα μπαίνοντας στη θέση της ή έστω με κάτι σαν το μαντέμι GBS της weber.
virginkiller Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 3 hours ago, verylife78 said: εγω θελω κατι σε πιοοοο μικρο, εχω λιγο χωρο στο "μπαλκονι" δεν ξερω αν μπορεις να το ονομασεις μπαλκονι τους 80 ποντους πλατος αλλα 14 μετρα μηκος!! Υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε ψησταριά. Τα αρνητικά της exivos σίγουρα δεν είναι το εξωτερικό μέγεθος αναλογικά με το μέγεθος σχάρας. Η μεγαλύτερη ψησταριά που έχει είναι 80 πόντοι. Οπότε οποιαδήποτε περα από τη μεγάλη σίγουρα χωράει. . Για μικρό μπαλκόνι τώρα θα σε εξυπηρετήσει λογικά μια από τις φορητές όπως Weber q και Napoleon Έχω ένα παλιό μοντέλο της Weber q που είναι αρκετά καλή για το μέγεθος της . Το μεγαλύτερο αρνητικό της ο ένας καυστήρας και ο μικρός θάλαμος. Ο q3200 έχει δύο καυστήρες αλλά για το μέγεθος της δεν αξίζει η τιμή πιστεύω
protathlitis Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 41 minutes ago, virginkiller said: q3200 έχει δύο καυστήρες αλλά για το μέγεθος της δεν αξίζει η τιμή πιστεύω Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45. Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή.
virginkiller Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2?
est Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 5 ώρες πριν, protathlitis είπε Σε αυτή είχα καταλήξει να την έπαιρνε ο πεθερός μου που έχει μικρό μπαλκόνι. Είναι εξαιρετική. Σε ποιο μέγεθος αναφέρεσαι? έχει αρκετά μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, 60x45. Βέβαια Weber είναι, δεν είναι φθηνή. Μάλιστα, αυτές είναι περίπου οι διαστάσεις σχάρας της μεγάλης Q, της Q3200 που είναι σε μόνιμο stand και δεν είναι επιτραπέζια. 2 ώρες πριν, virginkiller είπε Ναι μωρέ αλλά αν είναι να πας σε 60 45 πας σε μια πιο ολοκληρωμένη λύση γνώμη μου. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά. Πόση διαφορά έχει από spirit 2? Ειδικά η Q3200 έχει αρκετά παραπάνω από τη Spirit 2 😂
ηνίοχος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 10 ώρες πριν, F117 είπε Δηλαδή η πλάκα σας τι θερμοκρασία έχει όταν κάνετε smash? η πλάκα όχι σε πόσους βαθμούς έχετε βάλει την ψησταριά. Δεν κάνω σμας , γενικά η χρήση της πλάκας μου είναι αδιάφορη, σε ότι αφορά όμως τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στη σχάρα , έχω διαπιστώσει ότι για να έχεις ένα "ήρεμο" και αποδοτικό ψήσιμο χωρίς αναφλέξεις η θερμοκρασία στη σχάρα είναι στους + - 300° με την ένδειξη στο όργανο της ψησταριάς περίπου στους 180 με 200 , με τους καυστήρες στο χαμηλό, όπως καταλαβαίνεις με πλάκα και τους καυστήρες σε ποίο δυνατό η θερμοκρασία εύκολα θα φτάσει κοντά στους 400 οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα