Ghost1978 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου θα παω στο event με την ελπίδα να βρω καμια προσφορά. παρακολουθώ εδω και ένα μήνα τις τιμές , βασικα ψάχνω για rogue 425. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το φασόν στις τιμές , οι 3 κύριοι μεταπωλητές τους έχουν ακριβώς ίδιες τιμές και ακατέβατες.. Έβαλε ο Κώτσο τη freestyle phantom στα 999, ενδιαφέρουσα προταση μιας και ψάχνω inox σχάρες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στη weber που ειχα παει πριν 1-2 χρονια ειχε 15% αν θυμαμαι σε ολα τα προιοντα weber. Ειχα τσιμπησει καλαθι για σουβλα που τελικα εχω χρησιμοποιησει μια φορα μονο και πελετ για καπνισμα. 2
slaughter Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Ghost1978 said: θα παω στο event με την ελπίδα να βρω καμια προσφορά. παρακολουθώ εδω και ένα μήνα τις τιμές , βασικα ψάχνω για rogue 425. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το φασόν στις τιμές , οι 3 κύριοι μεταπωλητές τους έχουν ακριβώς ίδιες τιμές και ακατέβατες.. Έβαλε ο Κώτσο τη freestyle phantom στα 999, ενδιαφέρουσα προταση μιας και ψάχνω inox σχάρες. πήρα την Rogue 425 πριν 2 μήνες στα 1300 (μαύρη-inox) και τώρα βλέπω οτι έχει πέσει 50 ευρώ αλλά είναι το παλιό μοντέλο. Δεν έχει inox σχάρες (που θα ήθελα) αλλά έχει την σούβλα. Αν ποτέ χαλάσουν αυτές θα βάλω Inox (200 ευρώ οι original). Το καινούργιο full inox έχει 1600 (χωρίς σούβλα τώρα δίνουν την σούβλα δώρο για πάσχα ) και δεν βλέπω να πέφτει άμεσα. Την freestyle δεν την έχω δει απο κοντά αλλά η phantom είναι καλή ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά. Βέβαια δεν είναι Rogue. Έχει inox σχάρες αλλά Sear plates, με επισμάλτωση πορσελάνης που θα σου χαλάσουν. Αν σε ενδιαφέρει να έχει και πίσω καυστήρα πας σε rogue Επεξ/σία 11 Απριλίου από slaughter 4
rallistas Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Να ξαναγραψω ακομα μια φορα με την πολυ μικρη εμπειρια που εχω : inox σχαρες δαγκωτο. (Rogue 425 RSIB) Χθες αναψα,εψησα,καθαρισα, σε 20 λεπτακια περιπου. Δεν υπαρχει το inox σε ευκολια. Στην πρωτη ενδειξη οτι θα αρχισει να τα φτυνει το μαντεμι στον υπερυθρο (αν και το προσεχω ευλαβικα) θα βαλω κι εκει inox. Επεξ/σία 11 Απριλίου από rallistas 6
Ghost1978 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 16 minutes ago, rallistas said: Να ξαναγραψω ακομα μια φορα με την πολυ μικρη εμπειρια που εχω : inox σχαρες δαγκωτο. (Rogue 425 RSIB) Χθες αναψα,εψησα,καθαρισα, σε 20 λεπτακια περιπου. Δεν υπαρχει το inox σε ευκολια. Στην πρωτη ενδειξη οτι θα αρχισει να τα φτυνει το μαντεμι στον υπερυθρο (αν και το προσεχω ευλαβικα) θα βαλω κι εκει inox. το ξέρω , για αυτο κοιτάζω για rogue,,βεβαια τα 1500 μου πέφτουν βαριά..αλλα με τη χρήση που θέλω 3 ψησίματα την εβδομάδα και βαρεμάρα στη συντήρηση (βλ.μαντεμι) πιστεύω είναι μονόδρομος. 1
slaughter Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 19 minutes ago, Ghost1978 said: το ξέρω , για αυτο κοιτάζω για rogue,,βεβαια τα 1500 μου πέφτουν βαριά..αλλα με τη χρήση που θέλω 3 ψησίματα την εβδομάδα και βαρεμάρα στη συντήρηση (βλ.μαντεμι) πιστεύω είναι μονόδρομος. δες τότε το παλιό μοντέλο όσο υπάρχει ακόμα σε στοκ. Αν θες και την σούβλα τότε το καινούργιο με την προσφορά αξίζει 1
rallistas Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αυτο ακριβως που λεει ο slaughter.Εγω περσυ την πηρα 1500. Παρτην ΑΦΟΒΑ. Δε λεω οτι ειναι λιγα τα λεφτα αλλα φαντασου οτι κι εγω ξεκινησα απο Jamestown, μετα λεω ας παρω Freestyle, κι εφτασα εκει (μισα προκαταβολη και 6 δοσεις) Δεν το μετανιωσα στιγμη. 2
Ghost1978 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, rallistas said: Αυτο ακριβως που λεει ο slaughter.Εγω περσυ την πηρα 1500. Παρτην ΑΦΟΒΑ. Δε λεω οτι ειναι λιγα τα λεφτα αλλα φαντασου οτι κι εγω ξεκινησα απο Jamestown, μετα λεω ας παρω Freestyle, κι εφτασα εκει (μισα προκαταβολη και 6 δοσεις) Δεν το μετανιωσα στιγμη. αχαχαχ,,πεθαίνω,,the story of my life. Ακριβώς την ίδια διαδρομή έχω ακολουθήσει,,, Επεξ/σία 11 Απριλίου από Ghost1978 2
rallistas Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 minutes ago, Ghost1978 said: αχαχαχ,,πεθαίνω,,the storyof my life. Ακριβώς την ίδια διαδρομή έχω ακολουθήσει,,, Παμε προχωρα. Μου ειχε πει η γυναικα "αν δωσουμε 1600 ευρω (ηθελα και ασεξουαρ) και δεν ψηνεις 3 φορες τη βδομαδα, σε πεταξα μαζι με την ψησταρια, απο το μπαλκονι". Θα νιωσεις λιγο αβολα με το κοστος και μετα το τριτο ψησιμο θα πεις οτι εκανες το καλυτερο πραμα. 9
slaughter Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Και εγώ μια απο τα ίδια.. έχω βαρεθεί που όλα πια στις μέρες μας είναι αναλώσιμα και τα πετάς και πας για άλλα. Πολλές φορές έχω τσιγκουνευτεί κάτι και τελικά το έχω πληρώσει διπλό γιατί αυτό που πήρα δεν με κάλυπτε. Όποτε τώρα είμαι YOLO & Buy once, cry once και μέχρι στιγμής δεν έχω μετανιώσει για κάποια απο αυτές τις επιλογές μου ΑΑ να προσθέσω ότι απο τότε που την πήρα έχω μειώσει τα delivery οπότε κάνει κ απόσβεση (λέμε τώρα γιατί ακόμα αγοράζω αξεσουάρ) 4
plasTOST Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 41 λεπτά πριν, rallistas είπε Παμε προχωρα. Μου ειχε πει η γυναικα "αν δωσουμε 1600 ευρω (ηθελα και ασεξουαρ) και δεν ψηνεις 3 φορες τη βδομαδα, σε πεταξα μαζι με την ψησταρια, απο το μπαλκονι". Θα νιωσεις λιγο αβολα με το κοστος και μετα το τριτο ψησιμο θα πεις οτι εκανες το καλυτερο πραμα. Η ικανοποίηση των γυναικών αποτυπώνεται όταν ψήνουμε ψάρια και δεν μυρίζει το σπίτι όλο 1 5
est Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Πάντως, εγώ πιστεύω ότι για τα μεσαία βαλάντια, η επιλογή inox για καυστήρες και μπάρες ενώ για σχάρες, ποιοτικό, βαρύ, αντικολλητικό, κλασσικό μαντέμι είναι μια χαρά. Για τα ψηλά, το συζητάμε... 🥴
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Γενικα ειμαι της αποψης να παιρνω το καλυτερο που μπορω. Και θα με ευχαριστησει περισσοτερο. Και θα ειναι πιο ποιοτικο. Και θα καλυπτει περισσοτερες αναγκες. Και θα κρατησει και παραπανω. Εχουν περασει ηδη 5.5χρονια με τη genesis, εχω ψησει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει, και ειναι ακομα πενα. Σιγουρα θα παει πανω απο 10ετια, για να μην πω 15-20ετια.... 6
est Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Πριν από πολλά, πολλά χρόνια οι ποιοτικές ψησταριές αερίου (ουσιαστικά ήταν όλες ποιοτικές, δεν υπήρχαν στην αγορά τενεκέδες) ήταν το ίδιο ακριβές αλλά η αγορά τους ήταν αδιανόητη για τον πολύ κόσμο. Μόνο όσοι ήταν εξοικειωμένοι είτε άμεσα είτε από συγγενείς που ζούσαν στο εξωτερικό, τολμούσαν τη δαπάνη για μια τέτοια αγορά. Και δεν το μετάνιωσαν... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα