virginkiller Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Πάντως μπράβο στην ναπολεον που δίνει ποσοστά από τις πωλήσεις μεταχειρισμένων 4
sndev Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 hour ago, virginkiller said: Χμμμ συνήθως λένε ότι μπροστά πιο αδύναμη! Έχεις τη φετινή έκδοση που άλλαξαν κάτι στους ανακλαστήρες για να επικεντρωθεί ζέστη μπροστά; Οχι φιλε μου, δεν ειναι φετινή. Ισχύει, συνήθως μπροστά ειναι αδύναμες 1
GiannisB81 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλημέρα σας και καταρχήν συγχαρητηρια για το thread! Τόσο διάβασμα που έχουμε ρίξει εδώ ούτε στο πτυχίο! Ευτυχής νέος κάτοχος μιας Napoleon Freestyle 425 κι εγώ και επειδή όλα τα περιφερειακά που ζαχαρώνω να αγοράσω φτάνου να κοστίσουν όσο η ψησταριά, ψάχνω να δω τι μπορώ να χρησιμοποιήσω από τα υπάρχοντα. Για αυτό θέλω και τη βοήθεια των ειδικών σε κάτι που δε βρηκα πληροφορίες! Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood (https://www.silverwood-bakeware.com/collections/bakeware/products/15x13-inch-heavy-duty-biscuit-tray). Αντέχει στις θερμοκρασίες της ψησταριάς για να χρησιμοποιηθεί προσωρινά αντί για μαντεμένια πλάκα?
protathlitis Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 29 minutes ago, GiannisB81 said: Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood Γεια σου φίλε, καλως ήρθες. Αυτό το ταψάκι φαίνεται ότι είναι για ψήσιμο για ζύμες, πχ ψωμί, η μια πίτσα. Στο site όμως δεν γράφει για θερμοκρασίες, λέει ότι κάνει για φούρνο. 1
ilpapacha Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, GiannisB81 είπε Καλημέρα σας και καταρχήν συγχαρητηρια για το thread! Τόσο διάβασμα που έχουμε ρίξει εδώ ούτε στο πτυχίο! Ευτυχής νέος κάτοχος μιας Napoleon Freestyle 425 κι εγώ και επειδή όλα τα περιφερειακά που ζαχαρώνω να αγοράσω φτάνου να κοστίσουν όσο η ψησταριά, ψάχνω να δω τι μπορώ να χρησιμοποιήσω από τα υπάρχοντα. Για αυτό θέλω και τη βοήθεια των ειδικών σε κάτι που δε βρηκα πληροφορίες! Έχω ένα φύλλο-ταψάκι ψησίματος από ανοδιωμένο αλουμίνιο της βρετανικής Silverwood (https://www.silverwood-bakeware.com/collections/bakeware/products/15x13-inch-heavy-duty-biscuit-tray). Αντέχει στις θερμοκρασίες της ψησταριάς για να χρησιμοποιηθεί προσωρινά αντί για μαντεμένια πλάκα? Καλύτερα να κάνεις μια ερώτηση απευθείας στην εταιρεία. Αν είναι μόνο για φούρνο, τότε είναι μέχρι 250-300 βαθμούς Κελσίου. 1 1
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 14/04/2025 at 08:52, G.bar said: Οχι. Έχω στη freestyle με υπέρυθρες και μόνο χώρο πιάνει. Και δεν κάνει ούτε για τηγάνισμα γιατί η κατσαρόλα/τηγάνι έχει απόσταση από τη φωτιά και δεν ζεσταίνει με τίποτα. Searing μπορείς να κάνεις κανονικά και με τους καυστήρες. Κατι δε παει καλα τοτε να το ψαξεις μηπως είναι χαλασμένο. Δε παιζει 1000 βαθμοι να μην τηγανίζουν.. Ειναι οτι πιο χρήσιμο ειχα τα τελευταία χρόνια το πλαινο ματι. και οχι σοβαρο searing δε κανείς με καυστηρα μη κάνουμε παρα πληροφόρηση εκτος αν το πετάξεις πανω στον ανακλαστήρα. ----------------- Χθεσινό αλλα το βαζω σημερα λογο ανωτερας βιας , να χουμε να λεμε κ τπτ σχετικο περαν απο λαμαρίνες Επεξ/σία 16 Απριλίου από sndev 6
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Τούμπανο. Το κάνεις 100% στον υπέρυθρο η απλά για το χρώμα;
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 4 minutes ago, virginkiller said: Τούμπανο. Το κάνεις 100% στον υπέρυθρο η απλά για το χρώμα; το χρωμα κ μόνο γτ ειναι ελληνικο χωρις λιπος (οχι οπως το θελω εγω βασικα γτ γουστα ειναι αυτα) κ καπως πρεπει να παρει γευση απο τις αντιδρασεις Maillard.. εχει γευση κ απο μονη της αλλα οκ οταν εχεις δοκιμάσει Black angus κ ιαπωνικα προσπαθεις να κανεις το κουτοπονηρο γευσηγνωστη κ να το πλησιάσεις καπως 3
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ελληνικα μοσχάρια σε πριτζολες τουλάχιστον δεν ευχαριστήθηκα. Γαλλικά όμως που είναι φτηνότερα από Αργεντινής κτλ μια χαρά βγαίνουν. Επεξ/σία 16 Απριλίου από virginkiller
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 minute ago, virginkiller said: Ελληνικα μοσχάρια σε πριτζολες τουλάχιστον δεν ευχαριστήθηκα. Γαλλικά όμως που είναι φτηνότερα από Αργεντινής κτλ μια χαρά βγαίνουν. εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο 1
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 4 minutes ago, sndev said: εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο Δεν αμφιβάλλω. Απλά δυστυχώς εδώ κάτω δεν ξέρουμε από μοσχάρι.... Κάποιοι κάτι πάνε να κάνουν αλλά χωρίς την ανάλογη ζήτηση δεν υπάρχει προσφορά.
ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 14 λεπτά πριν, sndev είπε εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. 1
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 minute ago, ilpapacha said: Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁 οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 4 λεπτά πριν, sndev είπε ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁 οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του Η απόσταση όντως είναι ένα θέμα. Κι εγώ παίρνω από εκεί, συνήθως, όταν είμαι στο εξοχικό των πεθερικών. Από εκεί είχα πάρει και το brisket κι άλλα διάφορα.
protathlitis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 22 minutes ago, ilpapacha said: Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Στα ελληνικά του κρέατα αναφέρεσαι και όχι στα εισαγόμενα, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα