ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 14 λεπτά πριν, sndev είπε εξαρτάτε τι σου δίνουν.. αν βρεις ελληνικά σητημενο σωστά 20+ ειναι 2 φορες ανωτερο απο γαλλικο της σειρας αν φας ποτε στο base grill κ παθεις εγγεφαλικο κανε μια ερώτηση απο που ειναι τα μοσχαρια κ θα παρεις απάντηση οτι ειναι ελληνικα. ειναι ξεκαθαρα τι θα σου δώσει το κρεοπωλείο Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. 1
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 minute ago, ilpapacha said: Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁 οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του 1
ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 4 λεπτά πριν, sndev είπε ναι εχεις δικιο εχει κ αλλα καλα αυτος αλλά ... μου το χαλάει η απόσταση 😁 οποίος είναι ομως κοντα αξίζει να παιξει μπάλα με τα κρεατα του Η απόσταση όντως είναι ένα θέμα. Κι εγώ παίρνω από εκεί, συνήθως, όταν είμαι στο εξοχικό των πεθερικών. Από εκεί είχα πάρει και το brisket κι άλλα διάφορα.
protathlitis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 22 minutes ago, ilpapacha said: Πολύ τίμια επιλογή είναι η μοσχίδα που φέρνει το orimasis. Φαντάζομαι την έχεις δοκιμάσει. Στα ελληνικά του κρέατα αναφέρεσαι και όχι στα εισαγόμενα, σωστά?
techient Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 hour ago, sndev said: Ειναι οτι πιο χρήσιμο ειχα τα τελευταία χρόνια το πλαινο ματι Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 minutes ago, techient said: Καθαρίζεται εύκολα; Βέβαια αν το χρησιμοποιείς μόνο για searing λογικά δεν θα λερώνει πολύ τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες?
ilpapacha Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Στα ελληνικά του κρέατα αναφέρεσαι και όχι στα εισαγόμενα, σωστά? Ναι
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής. Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Ghost1978 είπε Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως.
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 15 minutes ago, SagoniasSlutRos said: τι τιμες παιζουν;; Υπαρχουν πολλα αλλα ξεφευγουν οι τιμες δυστυχως. Σε σύγκριση με αυτό που παίρνεις τις βρίσκω λογικές..έχει Ελληνικά απο τις καλύτερες φάρμες, φέρνει Ουρουγουάη, Αργεντινή , Μοντάνα,,μέχρι και Κόμπε έιχε φέρεις τις προάλλες ,,κατα καιρούς αλλάζει , εχει και δικό του ψυγείο ωρίμανσης..γενικά το γουστάρει και το ψάχνει πολύ. Θα δώ τιμές και θα γράψω εδώ κάποιες ενδεικτικά.
techient Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 3 hours ago, sndev said: τι να καθαριζει? στα 1000 γινονται ολα σταχτη.. την σχαρα λες? Εκεί στο υπέρυθρο λέω, αναρωτιόταν αν πέφτουν λίπη πάνω του και αν είναι δύσκολος ο καθαρισμός, αλλά αν λες ότι πιάνει 1000 βαθμούς, τότε ναι, δεν μένει κάτι για να καθαρίσεις
virginkiller Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Ghost1978 said: Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής. Αν κάποιος ψάχνεται για κρεοπωλείο με καλές και σωστές κοπές, ωριμανσης,black anngus, picanha κτλ..στείλτε πμ να σας στείλω συστημένους. Αλλα να ξέρετε,,εγω θα ξηγηθώ κρεοπωλείο..εσεις θα με συστήσετε σε κατάστημα με ψησταριές..ακόμα να πάρω την απόφαση να βάλω το χέρι βαθιά στη τσέπη. Νομίζω πρώτα βρίσκεις τι θες να πάρεις και μετά το κατάστημα. 1
sndev Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, Ghost1978 said: Είναι πολύ δύσκολο να βρείς Ελληνικό και μαλακό,,γευστικό ναι, μαλακό δύσκολο, εχει να κάνει με τη μέθοδο εκτροφής Έχει να κάνει με το κρεωπολειο ποσο φρεσκο σφαγμένο κομμάτι του δίνει. Φυσικά παίζουν ρολο και η ζωη προ τάφου κ η τροφή αλλα ακομα κ καθαρο κρεας να είναι χωρίς λίπος ενδομυϊκο με σωστη ωρίμανση θα γινει πολυ μαλακό
Ghost1978 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 hours ago, virginkiller said: Νομίζω πρώτα βρίσκεις τι θες να πάρεις και μετά το κατάστημα. Στο εργαλείο έχω καταλήξει Rogue 425 pro S Sib..έλα όμως που όλοι την έχουν καρτέλ 1599..ακατέβατα. Χλωμό να κατέβει..μάλλον εγώ θα πρέπει να αλλάξω στάνταρ.. 1
teachertza Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι τις Weber τις πουλάνε στην Γερμανία αρκετά φθηνότερα. Αν την πάρει κανείς από εκεί υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα; Πχ δεν ταιριάζουν οι μπουκάλες; Εγγυήσεις κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα