teachertza Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου Για την καινούργια WEBER 310 τί κουκούλα προτείνετε?
protathlitis Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 58 minutes ago, teachertza said: Για την καινούργια WEBER 310 τί κουκούλα προτείνετε? Αν θέλεις του κατασκευαστή είναι αυτή: https://www.kyso.gr/weber-kalumma-psistarias-ugraeriou-spirit/p-el-503 Την έχω και εγώ, μια χαρά είναι. Πιο πολύ για την σκόνη είναι βέβαια, έχει άλλο μοντέλο που είναι αδιάβροχο.
teachertza Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 hours ago, protathlitis said: Αν θέλεις του κατασκευαστή είναι αυτή: https://www.kyso.gr/weber-kalumma-psistarias-ugraeriou-spirit/p-el-503 Την έχω και εγώ, μια χαρά είναι. Πιο πολύ για την σκόνη είναι βέβαια, έχει άλλο μοντέλο που είναι αδιάβροχο. Κάτι οικονομικό δοκιμασμενο; όχι του κατασκευαστή.
G.bar Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 11 ώρες πριν, teachertza είπε Κάτι οικονομικό δοκιμασμενο; όχι του κατασκευαστή. 15€ σε οποιονδήποτε μεγάλο Σκλαβενίτη. Αξιοπρεπέστατη.
vins Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 12 hours ago, teachertza said: Κάτι οικονομικό δοκιμασμενο; όχι του κατασκευαστή. Αν η ψησταριά δεν είναι εκτεθειμένη, για μένα το κάλυμμα δεν είναι απαραίτητο. Τα γκρι καλύμματα naterial από Leroy είναι αρκετά καλά για την τιμή τους, απλά βρες διάσταση που να σου κάνει 1
protathlitis Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 8 minutes ago, vins said: Αν η ψησταριά δεν είναι εκτεθειμένη, για μένα το κάλυμμα δεν είναι απαραίτητο. Για την σκόνη και μόνο εγώ την βάζω. πχ, Πεύκα ή άλλα δέντρα κοντά (εγώ έχω) Κοινή σκόνη από τον αέρα Αφρικανική σκόνη
vins Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Just now, protathlitis said: Για την σκόνη και μόνο εγώ την βάζω. πχ, Πεύκα ή άλλα δέντρα κοντά (εγώ έχω) Κοινή σκόνη από τον αέρα Αφρικανική σκόνη 3 μωρομάντηλα και μαξ 5’. Προσωπικά μου φαίνεται πιο εύκολο από το να τινάζω/πλένω το κάλυμμα, αλλά καταλαβαίνω τι λες.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Κοντοσουβλι αρωματικό Μαλλιωρα μαζί με έξτρα κάπνισμα 15
virginkiller Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Έκλεισα την μεταχειρισμένη prestige 500 σήμερα. Στο ενδιάμεσο. 500*3 γραμμάρια tomahawk reverse sear. On 18/01/2023 at 17:41, ilpapacha said: Το έχεις επιβεβαιώσει με την KYSO; Για τη Napoleon, ρώτησα την αντιπροσωπεία. Ξεθαβω παλιό ποστ. Επιβεβαιώσες ότι η εγγύηση μεταφέρεται; Ωωω καλή φαση 9
johnt Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Καλησπέρα και καλό μήνα, Έχετε να προτείνετε after market σούβλα για την BK gem 330?
ilpapacha Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 13 ώρες πριν, virginkiller είπε Έκλεισα την μεταχειρισμένη prestige 500 σήμερα. Στο ενδιάμεσο. 500*3 γραμμάρια tomahawk reverse sear. Ξεθαβω παλιό ποστ. Επιβεβαιώσες ότι η εγγύηση μεταφέρεται; Ωωω καλή φαση Με το καλό να παραλάβεις. Ναι γίνεται μεταφορά της εγγύησης, αρκεί να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία https://napoleongrills.gr/contacts Το έκανε και κουμπάρος μας πριν περίπου 2 χρόνια. 1
sndev Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου 16 hours ago, virginkiller said: Έκλεισα την μεταχειρισμένη prestige 500 σήμερα. Στο ενδιάμεσο. 500*3 γραμμάρια tomahawk reverse sear. Ξεθαβω παλιό ποστ. Επιβεβαιώσες ότι η εγγύηση μεταφέρεται; Ωωω καλή φαση Καλορίζικη σίγουρα θα τη χαρείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα