virginkiller Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Τελικά έμμεσο με μπόλικη καπνιστή πάπρικα και άλλα μπαχαρικά να εξομοιωσω το κάπνισμα και μετά μερικά λαχανικά. Το έβγαλα στους 73. Βγήκε στις άκρες ελαφρά στεγνό αλλά στο κέντρο πολύ καλό. Ίσως γιατί δεν έπεφτε κάτω από 150 ο θάλαμος. 6
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Δημοσ. χθες στις 10:28 πμ Οι ακρες λογικο να πανε παραπανω αφου ειναι πιο λεπτο σημειο. 1
jaguar13 Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ 12 ώρες πριν, virginkiller είπε Πόση ώρα σου πήρε το ψήσιμο?
virginkiller Δημοσ. χθες στις 01:08 μμ Δημοσ. χθες στις 01:08 μμ 2 hours ago, jaguar13 said: 1:40 αν θυμάμαι καλα
fidepab982 Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ Δημοσ. χθες στις 01:52 μμ (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, virginkiller είπε Τελικά έμμεσο με μπόλικη καπνιστή πάπρικα και άλλα μπαχαρικά να εξομοιωσω το κάπνισμα και μετά μερικά λαχανικά. Το έβγαλα στους 73. Βγήκε στις άκρες ελαφρά στεγνό αλλά στο κέντρο πολύ καλό. Ίσως γιατί δεν έπεφτε κάτω από 150 ο θάλαμος. Σπαράγγι από τη λαϊκή αγοράζω 4 ευρώ το ματσάκι. Νομίζω Κατερίνης ή Γιαννιτσών . Εσείς? Επεξ/σία χθες στις 01:53 μμ από fidepab982
sndev Δημοσ. χθες στις 01:53 μμ Δημοσ. χθες στις 01:53 μμ 1 minute ago, fidepab982 said: Σπαράγγι από τη λαϊκή αγοράζω 4 ευρώ το ματσάκι ενδιαφέρον , ποσα γραμμάρια?
fidepab982 Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Μόλις τώρα, sndev είπε ενδιαφέρον , ποσα γραμμάρια? Δεν έχω ιδέα ,τα πουλάει ο παραγωγός με το ματσάκι. Μου είπαν ότι όλα φεύγουν εξωτερικό Γαλλία και ότι περισσεύει έρχετε λαϊκή
techient Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ Δημοσ. χθες στις 03:32 μμ 1 hour ago, fidepab982 said: Σπαράγγι από τη λαϊκή αγοράζω 4 ευρώ Στη βιολογική αγορά Καλαμαριάς/Θεσσαλονίκης, τα έχουν 7-8 ευρώ το κιλό. Πήρα ένα ματσάκι τις προάλλες στα 2.5 ευρώ, δεν τα ζύγισα αλλά πρέπει να ήταν εκεί περίπου στα 300γρ. Τα καθάρισα στο κάτω μέρος με το peeler για τα φασολάκια γιατί είναι σκληρό με πολλές ίνες, έβαλα λάδι, αλάτι, πιπέρι και έψησα σε μαντεμένια πλάκα. Βγήκαν πολύ ωραία
panagiotis1988 Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Σπαραγγια μονο αγρια του βουνου...καμια σχεση με αυτα τα αχυρα που πουλανε στις λαϊκές και στα sm. 1
virginkiller Δημοσ. χθες στις 04:23 μμ Δημοσ. χθες στις 04:23 μμ 2 hours ago, fidepab982 said: Σπαράγγι από τη λαϊκή αγοράζω 4 ευρώ το ματσάκι. Νομίζω Κατερίνης ή Γιαννιτσών . Εσείς? Ούτε που θυμάμαι. Ότι βρήκα sm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα