jaguar13 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ενημερωτικά αυτά πάνε στα 60/κιλό. Αν έχεις κοντά σου Mart έχει σε πιο χαμηλές τιμές ωραία κομμάτια, βέβαια σε μεγαλύτερες συσκευασίες. 3
rallistas Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 50 minutes ago, jaguar13 said: Ενημερωτικά αυτά πάνε στα 60/κιλό. Αν έχεις κοντά σου Mart έχει σε πιο χαμηλές τιμές ωραία κομμάτια, βέβαια σε μεγαλύτερες συσκευασίες. Eχω σχετικα κοντα ναι. Δινει σε λιανικη ο Mart?
skskre Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 hour ago, rallistas said: Eχω σχετικα κοντα ναι. Δινει σε λιανικη ο Mart? Ναι φυσικά, βγάζεις κάρτα ιδιώτη πλέον..
protathlitis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 hours ago, rallistas said: Καλά που έχω βρει αυτά τα οικονομικά ribeye στον Α-Β και πειραματίζομαι ολίγον τις! Από την δεύτερη φωτό, μήπως έπρεπε να ψήσεις λίγο καλύτερα το λίπος? μου φάνηκε να έχει ζελατώδη υφή.
ritualistic Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 25 λεπτά πριν, protathlitis είπε Από την δεύτερη φωτό, μήπως έπρεπε να ψήσεις λίγο καλύτερα το λίπος? μου φάνηκε να έχει ζελατώδη υφή. δε νομιζω οτι θα μπορουσε χωρις να παραψησει το κρεας αλλα δεν θα ειχε και κανενα προβλημα να το φαει οπως το βλεπω στην φωτο, εκτος αν εννοεις κατι αλλο 1
protathlitis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες εννοώ ότι φάνηκε να μην έχει δημιουργηθεί η αντίδραση μαγιάρ πάνω στο λίπος, οπότε δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο στο στόμα.
rallistas Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 minutes ago, protathlitis said: εννοώ ότι φάνηκε να μην έχει δημιουργηθεί η αντίδραση μαγιάρ πάνω στο λίπος, οπότε δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο στο στόμα. Θα με κανεις να ψαχνω λεξικο στο γραφειο.Οχι μια χαρα ηταν απο γευση. Εντωμεταξυ μεχρι τωρα οποτε τα εβγαζα τα εβαζα αμεσως κλειστα σε αλουμινοχαρτο για λιγα λεπτα (καπου το ειχα δει σε αμερικανικη σελιδα) αλλα τελικα δεν υπαρχει λογος.
virginkiller Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 hours ago, sndev said: Μμμ Εσυ! θα πρεπε με το νεο σου εργαλείο! να τους καλέσεις όλους εδω μέσα, χωρις εξαιρέσεις, για τσιμπούσι.. να τεσταριστει κ η επιφάνεια ψησίματος αλλα κ το ποιοτικό αποτέλεσμα ανεφ ταψακιου νερού Έχω μερικό καιρό ακόμα να μπορέσω να το δουλέψω. Η κατάσταση τώρα είναι έτσι:
sndev Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 22 minutes ago, virginkiller said: Έχω μερικό καιρό ακόμα να μπορέσω να το δουλέψω. Η κατάσταση τώρα είναι έτσι: @vinsεσυ; 2
vins Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 5 hours ago, sndev said: @vinsεσυ; Σύμφωνα με τη γυναίκα μου, αυτό που βλέπετε στη φωτο είναι η υπομονή μου 😅 Εγω τωρα τελειώνω ανακαίνιση και ακόμα περιμένω να με ενημερώσουν αν και πότε θα έρθει το αέριο. Οι μισοί ιθύνοντες λένε ότι θα έρθει μέχρι του χρονου και οι μισοί από αυτους που ξέρω ότι δουλεύουν εκεί γελάνε… Πάντα ευπρόσδεκτος φυσικά, έχουμε και υγραερίου, έχουμε και καπνιστήρι, έχουμε και kettle, έχουμε και χτιστή. Κάπου θα σε πετύχουμε στα γούστα κι ας μην είναι ναπολεον 😅 1
sndev Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 hour ago, vins said: Πάντα ευπρόσδεκτος φυσικά, έχουμε και υγραερίου, έχουμε και καπνιστήρι, έχουμε και kettle, έχουμε και χτιστή. Κάπου θα σε πετύχουμε στα γούστα κι ας μην είναι ναπολεον 😅 Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά’ το, σε έξυβο θα ψήσουμε, να φάμε το νεράτο! 1
vins Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 28 minutes ago, sndev said: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά’ το, σε έξυβο θα ψήσουμε, να φάμε το νεράτο! Χώνει ρίμες χώνει αβέρτα 🎤
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα