c00kieR Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 ώρες πριν, zanskou είπε μήπως θέλει απλά ένα πολύ γερό καθάρισμα για αρχή ; κι εγώ coral prime χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Είναι εύκολο να βγουν και να καθαριστούν οι καυστήρες; Γιατί η υπόλοιπη ψησταριά είναι πεντακάθαρη πάντα.
zanskou Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου λογικά πρέπει να είναι αρκετά εύκολο. στη δική μου τουλάχιστον (broil king βεβαια) ειναι απο μια βιδα ο καθενας. φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι και στη δική σου. αν θες ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς σχάρες και φλογοκρύπτες μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Tri-tip με άπειρο ενδομυϊκά, και επιπλέον μια στρώση εξωτερικό, το οποίο χάραξα για να μεγαλώσω την επιφάνεια που θα δεχτεί καπνό. Από τα καλύτερα που έχω φάει 👌 15
vins Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 hours ago, SagoniasSlutRos said: Tri-tip με άπειρο ενδομυϊκά, και επιπλέον μια στρώση εξωτερικό, το οποίο χάραξα για να μεγαλώσω την επιφάνεια που θα δεχτεί καπνό. Από τα καλύτερα που έχω φάει 👌 Mart? Έπος φαίνεται!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 17 λεπτά πριν, vins είπε Mart? Έπος φαίνεται! Ναι σωστά! Ήταν όντως τρελό... 2
F117 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 9 hours ago, SagoniasSlutRos said: Tri-tip με άπειρο ενδομυϊκά, και επιπλέον μια στρώση εξωτερικό, το οποίο χάραξα για να μεγαλώσω την επιφάνεια που θα δεχτεί καπνό. Από τα καλύτερα που έχω φάει 👌 Τι κάπνισμα που έκανες?που?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, F117 είπε Τι κάπνισμα που έκανες?που? Mε pellet tube
rallistas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Φοβερο οντως!! Ειχα ρωτησει και τις προαλλες αν επιτρεπεται σε ιδιωτες να ψωνιζουν απο το Mart, αλλα νομιζω δεν απαντησε καποιος. Αλλιως να κοβω κρεατα τιμολογιο στη γυναικα , που ειναι δικηγορος! αχαχαχαχχα 3
vins Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Just now, rallistas said: Φοβερο οντως!! Ειχα ρωτησει και τις προαλλες αν επιτρεπεται σε ιδιωτες να ψωνιζουν απο το Mart, αλλα νομιζω δεν απαντησε καποιος. Αλλιως να κοβω κρεατα τιμολογιο στη γυναικα , που ειναι δικηγορος! αχαχαχαχχα Επιτρέπεται πλέον! Ούτως ή άλλως κι εγώ με επαγγελματικό τα κρέατα απόδειξη τα έκοβα όταν έπαιρνα, όχι τιμολόγιο. Θα με έδερνε ο λογιστής 😅 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 8 λεπτά πριν, rallistas είπε Φοβερο οντως!! Ειχα ρωτησει και τις προαλλες αν επιτρεπεται σε ιδιωτες να ψωνιζουν απο το Mart, αλλα νομιζω δεν απαντησε καποιος. Αλλιως να κοβω κρεατα τιμολογιο στη γυναικα , που ειναι δικηγορος! αχαχαχαχχα Eδω και καμια 4ετια εχω βγαλει καρτα ως ιδιωτης. Μην περιμενεις τρελες τιμες βεβαια... 2
vins Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Eδω και καμια 4ετια εχω βγαλει καρτα ως ιδιωτης. Μην περιμενεις τρελες τιμες βεβαια... Εμένα το tritip του μου λείπει πάντως, έχω γκωσει από παλιοπρατινες εδώ πλέον 😅 Επεξ/σία 19 Μαϊου από vins 3
rallistas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 hour ago, SagoniasSlutRos said: Eδω και καμια 4ετια εχω βγαλει καρτα ως ιδιωτης. Μην περιμενεις τρελες τιμες βεβαια... Οχι μωρε.Δεν το κανω για την τιμη. Για την ποικιλια το λεω. Ευχαριστω!
ilpapacha Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, rallistas είπε Φοβερο οντως!! Ειχα ρωτησει και τις προαλλες αν επιτρεπεται σε ιδιωτες να ψωνιζουν απο το Mart, αλλα νομιζω δεν απαντησε καποιος. Αλλιως να κοβω κρεατα τιμολογιο στη γυναικα , που ειναι δικηγορος! αχαχαχαχχα Είχε απαντήσει ο @skskre 3
rallistas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Δασκαλος!Μου ξεφυγε γιατι τα βλεπω στη δουλεια Ευχαριστω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα