Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Από την δεύτερη φωτό, μήπως έπρεπε να ψήσεις λίγο καλύτερα το λίπος? μου φάνηκε να έχει ζελατώδη υφή. 

δε νομιζω οτι θα μπορουσε χωρις να παραψησει το κρεας αλλα δεν θα ειχε και κανενα προβλημα να το φαει οπως το βλεπω στην φωτο, εκτος αν εννοεις κατι αλλο

  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

εννοώ ότι φάνηκε να μην έχει δημιουργηθεί η αντίδραση μαγιάρ πάνω στο λίπος, οπότε δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο στο στόμα.

Δημοσ.
6 minutes ago, protathlitis said:

εννοώ ότι φάνηκε να μην έχει δημιουργηθεί η αντίδραση μαγιάρ πάνω στο λίπος, οπότε δεν θα ήταν τόσο ευχάριστο στο στόμα.

Θα με κανεις να ψαχνω λεξικο στο γραφειο.Οχι μια χαρα ηταν απο γευση.

Εντωμεταξυ μεχρι τωρα οποτε τα εβγαζα τα εβαζα αμεσως κλειστα σε αλουμινοχαρτο για λιγα λεπτα (καπου το ειχα δει σε αμερικανικη σελιδα) αλλα τελικα δεν υπαρχει λογος.

Δημοσ.
5 hours ago, sndev said:

Μμμ Εσυ! θα πρεπε με το νεο σου εργαλείο! να τους καλέσεις όλους εδω μέσα, χωρις εξαιρέσεις, για τσιμπούσι.. να τεσταριστει κ η επιφάνεια ψησίματος αλλα κ το ποιοτικό αποτέλεσμα ανεφ ταψακιου νερού 

Έχω μερικό καιρό ακόμα να μπορέσω να το δουλέψω.

Η κατάσταση τώρα είναι έτσι:

received_1237368024403701.jpeg.271089ae2b310bbc98ce572f0b12a30f.jpeg

Δημοσ.
22 minutes ago, virginkiller said:

Έχω μερικό καιρό ακόμα να μπορέσω να το δουλέψω.

Η κατάσταση τώρα είναι έτσι:

received_1237368024403701.jpeg.271089ae2b310bbc98ce572f0b12a30f.jpeg

@vinsεσυ;

  • Haha 2
Δημοσ.
5 hours ago, sndev said:

@vinsεσυ;

Σύμφωνα με τη γυναίκα μου, αυτό που βλέπετε στη φωτο είναι η υπομονή μου 😅

Εγω τωρα τελειώνω ανακαίνιση και ακόμα περιμένω να με ενημερώσουν αν και πότε θα έρθει το αέριο. Οι μισοί ιθύνοντες λένε ότι θα έρθει μέχρι του χρονου και οι μισοί από αυτους που ξέρω ότι δουλεύουν εκεί γελάνε…

Πάντα ευπρόσδεκτος φυσικά, έχουμε και υγραερίου, έχουμε και καπνιστήρι, έχουμε και kettle, έχουμε και χτιστή. Κάπου θα σε πετύχουμε στα γούστα κι ας μην είναι ναπολεον 😅

  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, vins said:

Πάντα ευπρόσδεκτος φυσικά, έχουμε και υγραερίου, έχουμε και καπνιστήρι, έχουμε και kettle, έχουμε και χτιστή. Κάπου θα σε πετύχουμε στα γούστα κι ας μην είναι ναπολεον 😅

 

Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά’ το, σε έξυβο θα ψήσουμε, να φάμε το νεράτο!

  • Haha 7
Δημοσ.
28 minutes ago, sndev said:

 

Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φά’ το, σε έξυβο θα ψήσουμε, να φάμε το νεράτο!

Χώνει ρίμες χώνει αβέρτα 🎤

  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω μια jamestown knox 3.2 και η απορία που έχω είναι: τι φιάλη να προτιμήσω; Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ μίγμα της coral gas με κουμπωτο ρυθμιστή, αλλά βλέπω πως οι καυστήρες βγάζουν αρκετή κίτρινη φλόγα. Ο ρυθμιστής που ήρθε με την ψησταριά γράφει butane gas. Είναι ασφαλες-καλυτερα να πάω σε προπάνιο;

Επεξ/σία από c00kieR
Δημοσ.

μήπως θέλει απλά ένα πολύ γερό καθάρισμα για αρχή ; κι εγώ coral prime χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zanskou είπε

μήπως θέλει απλά ένα πολύ γερό καθάρισμα για αρχή ; κι εγώ coral prime χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. 

Είναι εύκολο να βγουν και να καθαριστούν οι καυστήρες; Γιατί η υπόλοιπη ψησταριά είναι πεντακάθαρη πάντα.

Δημοσ.

λογικά πρέπει να είναι αρκετά εύκολο. στη δική μου τουλάχιστον (broil king βεβαια) ειναι απο μια βιδα ο καθενας. φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι και στη δική σου. 

αν θες ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς σχάρες και φλογοκρύπτες μήπως μπορέσουμε να καταλάβουμε. 

Δημοσ.

Tri-tip με άπειρο ενδομυϊκά, και επιπλέον μια στρώση εξωτερικό, το οποίο χάραξα για να μεγαλώσω την επιφάνεια που θα δεχτεί καπνό. 

Από τα καλύτερα που έχω φάει 👌

20250518_220554.jpg.e8756584d7c9c1da15fb81ffbd183e72.jpg

  • Like 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...