Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2436

• ilpapacha

2130

• sndev

1140

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, plasTOST είπε

το πελετ σε κουτί για chips μπαίνει; ή πρέπει αν το βάλεις σε κουτί να το ανάψεις χεράτα;

Και στον σωλήνα να το βάλεις, θέλει άναμμα με φλογιστρο. Σε κουτί που το έχω δοκιμάσει, σβήνουν. Ίσως χρειάζονται πολύ οξυγόνο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Και στον σωλήνα να το βάλεις, θέλει άναμμα με φλογιστρο. Σε κουτί που το έχω δοκιμάσει, σβήνουν. Ίσως χρειάζονται πολύ οξυγόνο.

Τώρα μου έβαλες ιδέα να κάνω και τρύπες στο κουτί!

• Haha 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Τώρα μου έβαλες ιδέα να κάνω και τρύπες στο κουτί!

Παρε ενα σωληνα και οποτε ξαναρθεις Γαλατσι στειλε μου να σου δωσω ενα σακουλακι πελετ για δοκιμη να δοκιμασεις και τη γευση.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει chips αρχικά αλλά όντως τελείωναν γρήγορα. Μετά δοκίμασα chunks και είχαν πιο μεγάλη διάρκεια. 

Έχω το μεταλλικό τρυπυτό κουτί της weber , φαντάζομαι θα κάνουν εκεί τα pellet. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. 

Δημοσ.
2 minutes ago, protathlitis said:

Είχα δοκιμάσει chips αρχικά αλλά όντως τελείωναν γρήγορα. Μετά δοκίμασα chunks και είχαν πιο μεγάλη διάρκεια. 

Έχω το μεταλλικό τρυπυτό κουτί της weber , φαντάζομαι θα κάνουν εκεί τα pellet. Δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. 

Ο,τι είπε ο Φανης, τα chips είναι «μούφα».

Τα πελετ αξίζουν γιατί κρατάνε και δε σβήνουν αν ανάψουν καλά στο σωλήνα.

Τα chunks είναι ωραία για kettle/παραδοσιακο καπνιστηρι, ειδικά δε αν έχεις ξύλα δικά σου ή από γνωστό. 

Εγω πχ κάποιες φορές κόβω με το μηχανάκι λίγη κεράσια που έχω κόψει κάνα 2 δέντρα από το κτήμα και τα πετάω διπλα/πανω στα κάρβουνα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

Τα chunks είναι ωραία για kettle/παραδοσιακο καπνιστηρι, ειδικά δε αν έχεις ξύλα δικά σου ή από γνωστό. 

Εγω πχ κάποιες φορές κόβω με το μηχανάκι λίγη κεράσια που έχω κόψει κάνα 2 δέντρα από το κτήμα και τα πετάω διπλα/πανω στα κάρβουνα. 

Kαι γω στο kettle με chunks καπνιζω.

Δημοσ.

Που και που, πετάω λίγες φλούδες πορτοκάλι μέσα στα τσιπς ή ακόμα και σκέτες μέσα στο αυτοσχέδιο πουγγί απ' το αλουμινόχαρτο ή πάνω στη σχάρα σε μια άκρη. Το άρωμα τους είναι τόσο οικείο και ταιριάζει μια χαρά με τα ψητά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...