Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πέρυσι σε μια παραλία που συχναζουμε έτυχε δίπλα μας να κάθεται μια παρέα και σε κάποια φάση είχαν μια ψησταριά και ψηνανε σουβλάκια, δεν θυμάμαι να έβλεπα πολύ καπνό, υποθέτω ότι ήταν υγραερίου.

Πολύ διακριτική ίσα ίσα έβγαζε λίγο καπνό από το κρέας, μικρή 4-5 σουβλάκια ταυτόχρονα έψηνε 

Μην τα πολύ λόγω έχω ψηθεί φέτος μίας και μεγαλώνουν τα παιδιά και η θάλασσα το τραβάει το ψητό να πάρω μία

Με μία μικρή αναζήτηση είδα υπάρχουν κάποιες,

Υπάρχει κάποιος που έχει?

Είδα υπάρχουν και φιάλες 3 κιλών για γκάζι, πολύ μικρές βολεύουν πολύ, 

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!

• Απαντ. 22k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2439

• ilpapacha

2132

• sndev

1145

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, psycho said:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τότε μήπως η σωστή πίεση παίζει περισσότερο ρόλο στο μάτι υπέρυθρων… 

Από εκεί που πήρα τον ρύθμιση μου είπε να το ρυθμίσω εκεί που στο τέρμα χαμηλό να έχω μπλε σταθερή φωτιά.

Δοκίμασα με αφρό όλες τις ενώσεις όλα καλά από διαρροές.

Ελπίζω να εννοείς σαπουνάδα και όχι πολυουρεθάνη 😅

9 minutes ago, mastoras007 said:

Καλησπέρα.

Πέρυσι σε μια παραλία που συχναζουμε έτυχε δίπλα μας να κάθεται μια παρέα και σε κάποια φάση είχαν μια ψησταριά και ψηνανε σουβλάκια, δεν θυμάμαι να έβλεπα πολύ καπνό, υποθέτω ότι ήταν υγραερίου.

Πολύ διακριτική ίσα ίσα έβγαζε λίγο καπνό από το κρέας, μικρή 4-5 σουβλάκια ταυτόχρονα έψηνε 

Μην τα πολύ λόγω έχω ψηθεί φέτος μίας και μεγαλώνουν τα παιδιά και η θάλασσα το τραβάει το ψητό να πάρω μία

Γνωστός έχει την Napoleon TravelQ 240, η οποία παίρνει γκαζάκι για φορητότητα. Εχει και αντάπτορα για 10κιλη φιάλη με κάνα 30αρι έξτρα νομίζω. 

Με τις 3κιλες δεν ξέρω τι παίζει 

ΥΓ σε ότι αφορά τον καπνό, περισσότερο έχει να κάνει με το τι κρέας ψήνεις. Αν βάλεις πρόβεια δε θα βγάλει την ίδια κάπνα με κοτόπουλο στήθος.

Επεξ/σία από vins
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Ελπίζω να εννοείς σαπουνάδα και όχι πολυουρεθάνη 😅

Γνωστός έχει την Napoleon TravelQ 240, η οποία παίρνει γκαζάκι για φορητότητα. Εχει και αντάπτορα για 10κιλη φιάλη με κάνα 30αρι έξτρα νομίζω. 

Με τις 3κιλες δεν ξέρω τι παίζει 

ΥΓ σε ότι αφορά τον καπνό, περισσότερο έχει να κάνει με το τι κρέας ψήνεις. Αν βάλεις πρόβεια δε θα βγάλει την ίδια κάπνα με κοτόπουλο στήθος.

ελεγα για κάτι πιο απλό και οικονομικό 

https://a.aliexpress.com/_Ex1NBKW

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ κόπος το ψησε κουβαλα και μετα βάλε τα όπως είναι με τα λιπια πίσω στο αμάξι κτλ . Όλα αυτά για μερικά σουβλάκια. Εκτός και αν μιλάμε για κάμπινγκ οπότε είναι για πιο γερούς παίκτες. 

Υπάρχουν μικρές μιας χρήσης ή κάτι παρόμοιο για να κάνεις τη φάση σαν κύριος.

https://www.bestprice.gr/item/2156516794/campus-pshstaria-karboynoy-epifaneias-30x25cm-25-04101.html

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.
1 hour ago, mastoras007 said:

ελεγα για κάτι πιο απλό και οικονομικό 

https://a.aliexpress.com/_Ex1NBKW

Είναι οικονομικά ασύμφορες στη λειτουργία λόγω κοστους της μικρης μποτίλιας κι επίσης χωρίς καπάκι σε παραλίες κλπ δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρεις να ψήσεις…

Τέλος, προσωπικά δε θα έπαιρνα από αλί ψησταριά για λόγους ασφαλείας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grfoxz είπε

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ κόπος το ψησε κουβαλα και μετα βάλε τα όπως είναι με τα λιπια πίσω στο αμάξι κτλ . Όλα αυτά για μερικά σουβλάκια. Εκτός και αν μιλάμε για κάμπινγκ οπότε είναι για πιο γερούς παίκτες. 

Υπάρχουν μικρές μιας χρήσης ή κάτι παρόμοιο για να κάνεις τη φάση σαν κύριος.

https://www.bestprice.gr/item/2156516794/campus-pshstaria-karboynoy-epifaneias-30x25cm-25-04101.html

Δεν θέλω να μπλέξω με κάρβουνο καθόλου,

Όχι κάμπινγκ, παραλία με παιδιά αραγμα όλη μέρα κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Δεν θέλω να μπλέξω με κάρβουνο καθόλου,

Όχι κάμπινγκ, παραλία με παιδιά αραγμα όλη μέρα κτλ

Δεκτό. 

Παραλία = αέρας άρα ιδανικά θέλεις κάτι με καπάκι. 

Όλοι οι κατασκευαστές φτιάχνουν φορητές. πχ Weber Go anywhere Τίμια φαίνεται για 150. 

ΥΓ. Καμία φορά το φθηνό είναι ακριβό, οπότε καλύτερα όχι Ali.

Επεξ/σία από Grfoxz
Δημοσ.
30 minutes ago, Grfoxz said:

Δεκτό. 

Παραλία = αέρας άρα ιδανικά θέλεις κάτι με καπάκι. 

Όλοι οι κατασκευαστές φτιάχνουν φορητές. πχ Weber Go anywhere Τίμια φαίνεται για 150. 

ΥΓ. Καμία φορά το φθηνό είναι ακριβό, οπότε καλύτερα όχι Ali.

Στα 150 είναι με κάρβουνο, κοντά στα 250 είναι η αερίου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...