mastoras007 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Επειδή μιλάτε για μυρωδιά υγραερίου στην ψησταριά, Δούλευα μόνο της μπλέ μποτιλιες χωρίς πρόβλημα και μυρωδιά με ρυθμιστή 30mb Όταν ο προμηθευτής έφερε πράσινη ( της μπερδεύω ως προς την ονομασία του περιεχομένου) Παρατήρησα ότι είχα αυτή την μυρωδιά ειδικά στην αρχή στα πρώτα ψησίματα, όχι τόσο στο κρέας αλλά όταν άνοιγα το καπάκι Τώρα έχω κάνα 3 Μήνου την ίδια φιάλη ψήνω 3-4 φορές το μήνα η τι συνήθισα η δεν μυρίζει πλέον, Πάντος στην αρχή ήταν έντονο το είχα αναφέρει και εδώ παλιότερα!
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Ηρθε το νεο μελος της οικογενειας και πλεον η Genesis φαινεται μικρη! Πισω σκεπασμενη και η μερακλιδικη master touch σκεπασμενη να μην μαζευει σκόνη απο την απραξια 16
sndev Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ηρθε το νεο μελος της οικογενειας και πλεον η Genesis φαινεται μικρη! Πισω σκεπασμενη και η μερακλιδικη master touch σκεπασμενη να μην μαζευει σκόνη απο την απραξια λαθος νημα αδερφούλη. εντωμεταξύ κανεις τα ιδια λαθοι συνεχεία. δίνεις χιλιάρικα ενω τη δουλειά σου τι κανεις κ με ξυλοφουρνο να παρει κ γεύση ισως κ με λιγο καρβουνο απο το mymarket σκεψου να χεις καμία διαρροή σαν τον αλλον συνάδελφο από πάνω , δε θα ξέρεις απο που θα το μαζέψεις Επεξ/σία 27 Μαϊου από sndev 7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 5 λεπτά πριν, sndev είπε εντωμεταξύ κανεις τα ιδια λαθοι συνεχεία. δίνεις χιλιάρικα ενω τη δουλειά σου τι κανεις κ με ξυλοφουρνο να παρει κ γεύση ισως κ με λιγο καρβουνο απο το mymarket Nα κανουμε μπλάιντ τεστ με πιτσα σε γκαζι και ξυλα
sndev Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Just now, SagoniasSlutRos said: Nα κανουμε μπλάιντ τεστ με πιτσα σε γκαζι και ξυλα αδιαφορη η γευση του αεριου , λυπάμαι 7
phanispal Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Εσύ κορόιδευε όσο θες, και όλοι μπορείτε να ευλογείτε τα γένια σας (σε νήμα για ψησταριές υγραερίου είμαστε άλλωστε), αλλά η αλήθεια είναι ότι (όπως οι ίδιοι έχετε πει) για κάτι της προκοπής πρέπει να τα σκάσεις μία και καλή, άρα πάμε κοντά στο χιλιάρικο, συν μπουκάλες κ.λπ.. Ο άλλος με το κάρβουνο παίρνει με 50€ και ανάλογα την περίπτωση έχει ανώτερο αποτέλεσμα, με δύο drawbacks: τη μανούρα και το χρόνο να ανάψουν τα κάρβουνα, και ότι δεν είναι υγιεινό. Δεν είναι πανάκεια το υγραέριο, μόνοι σας συζητάτε τα (πολλά) προβλήματα που αντιμετωπίζετε (διαρροές, ρυθμιστές, πιέσεις, μου τελείωσε η μπουκάλα, αναφλέξεις, καθαρισμοί, σκούριασαν οι φλογοκρύπτες και ένα σκασμό άλλα). Μαγκιά σας να σκάτε χιλιάρικα για ψησταριές, πέτρες, βράχους δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά μην κοροϊδεύετε και τις άλλες απόψεις.
ritualistic Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 16 λεπτά πριν, phanispal είπε Μαγκιά σας να σκάτε χιλιάρικα για ψησταριές, πέτρες, βράχους δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά μην κοροϊδεύετε και τις άλλες απόψεις. νομιζω οτι την καζουρα περισσοτερο προκαλει το υφος καποιου που μπαινει εδω μεσα και κανει τον παντογνωστη ακυρωνοντας τους υπολοιπους που εχουν επενδυσει μερακι και χρημα στο να εξελιξουν αυτο που κανουν. καθενας μπορει να εχει την αποψη του εννοειται αλλα εχει σημασια πως την εκφραζεις. 8
sndev Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 minute ago, phanispal said: Εσύ κορόιδευε όσο θες, και όλοι μπορείτε να ευλογείτε τα γένια σας (σε νήμα για ψησταριές υγραερίου είμαστε άλλωστε), αλλά η αλήθεια είναι ότι (όπως οι ίδιοι έχετε πει) για κάτι της προκοπής πρέπει να τα σκάσεις μία και καλή, άρα πάμε κοντά στο χιλιάρικο, συν μπουκάλες κ.λπ.. Ο άλλος με το κάρβουνο παίρνει με 50€ και ανάλογα την περίπτωση έχει ανώτερο αποτέλεσμα, με δύο drawbacks: τη μανούρα και το χρόνο να ανάψουν τα κάρβουνα, και ότι δεν είναι υγιεινό. Δεν είναι πανάκεια το υγραέριο, μόνοι σας συζητάτε τα (πολλά) προβλήματα που αντιμετωπίζετε (διαρροές, ρυθμιστές, πιέσεις, μου τελείωσε η μπουκάλα, αναφλέξεις, καθαρισμοί, σκούριασαν οι φλογοκρύπτες και ένα σκασμό άλλα). Μαγκιά σας να σκάτε χιλιάρικα για ψησταριές, πέτρες, βράχους δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά μην κοροϊδεύετε και τις άλλες απόψεις. Φίλε μου, κανείς δεν είπε ότι το κάρβουνο δεν ψήνει και μπορει κ αυτο να γινει ακριβά αλλά αλλη κουβέντα. Και με βαρέλι κομμένο και σχάρα πάνω σε πέτρες ψήνεις – αρκεί να ’χεις τον χρόνο, τον χώρο και να μη μυρίσουν χοιρινό τα στρινγκάκια της γειτόνισσας απ’ τον καπνό, γιατί τότε ξεκινάει άλλη κουβέντα: για τα κοινόχρηστα, τα νεύρα και το 100. Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο αν μπορείς κ ποσο κοστίζει. Το ζήτημα είναι αν χωράει αυτός ο τρόπος ψησίματος στη ζωή του μέσου 40άρη που γυρνάει κομμάτια στις 8, έχει παιδιά, υποχρεώσεις, κι έναν φούρνο μικροκυμάτων που τον κοιτάει με νόημα. Θέλει 1 κλικ για να ψήσει και 1 κλικ για να τελειώσει. Δεν είναι όλοι για ιεροτελεστία κάθε Τετάρτη βράδυ. Δεν θα ανοίξει καθένας καπνιστήρι, δεν θα τρίψει ξύλο οξιάς, δεν θα αλείψει 8 μίγματα dry rub. Θέλει κάτι γρήγορο, καθαρό, χωρίς να κάνει το μπαλκόνι του Σμόκι Μάουντεν. Όσον αφορά το χρηματικό, ας μην κοροϊδευόμαστε. Μια χαρά κάνει τη δουλειά της μια υγραερίου με 200 ευρώ από το Leroy ή την Kenton. Ψήνει σωστά, σταθερά, και αν έχεις και λίγο μεράκι, την απογειώνεις. Το κάρβουνο; Respect. Θρύλος. Το αποτέλεσμα; δυνατό. Αλλά για 1-2 φορές τον μήνα. Το υγραέριο; ναι, λίγο ψεύτικο, ναι, πιο industrial. Αλλά για τον καθημερινό μαραθώνιο της ζωής, είναι το Prius της σχάρας: θα φτάσει, θα κάνει τη δουλειά, και δε θα σε αφήσει με το προσάναμμα στο χέρι και τη σακούλα στα δάκρυα. ούτε κοροϊδεύουμε το κάρβουνο, ούτε τις απόψεις. Το αντίθετο — όποιος έχει χώρο, χρόνο και όρεξη να στήσει ιεροτελεστία ψησίματος με κάρβουνα, πέτρες και ξύλα, καλά κάνει και μπράβο του. Η «κοροϊδία» που λέμε είναι προς την πραγματικοτητα . Aς πει κ ο @vins τη γνώμη του 12
vins Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 6 minutes ago, sndev said: Φίλε μου, κανείς δεν είπε ότι το κάρβουνο δεν ψήνει και μπορει κ αυτο να γινει ακριβά αλλά αλλη κουβέντα. Και με βαρέλι κομμένο και σχάρα πάνω σε πέτρες ψήνεις – αρκεί να ’χεις τον χρόνο, τον χώρο και να μη μυρίσουν χοιρινό τα στρινγκάκια της γειτόνισσας απ’ τον καπνό, γιατί τότε ξεκινάει άλλη κουβέντα: για τα κοινόχρηστα, τα νεύρα και το 100. Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο αν μπορείς κ ποσο κοστίζει. Το ζήτημα είναι αν χωράει αυτός ο τρόπος ψησίματος στη ζωή του μέσου 40άρη που γυρνάει κομμάτια στις 8, έχει παιδιά, υποχρεώσεις, κι έναν φούρνο μικροκυμάτων που τον κοιτάει με νόημα. Θέλει 1 κλικ για να ψήσει και 1 κλικ για να τελειώσει. Δεν είναι όλοι για ιεροτελεστία κάθε Τετάρτη βράδυ. Δεν θα ανοίξει καθένας καπνιστήρι, δεν θα τρίψει ξύλο οξιάς, δεν θα αλείψει 8 μίγματα dry rub. Θέλει κάτι γρήγορο, καθαρό, χωρίς να κάνει το μπαλκόνι του Σμόκι Μάουντεν. Όσον αφορά το χρηματικό, ας μην κοροϊδευόμαστε. Μια χαρά κάνει τη δουλειά της μια υγραερίου με 200 ευρώ από το Leroy ή την Kenton. Ψήνει σωστά, σταθερά, και αν έχεις και λίγο μεράκι, την απογειώνεις. Το κάρβουνο; Respect. Θρύλος. Το αποτέλεσμα; δυνατό. Αλλά για 1-2 φορές τον μήνα. Το υγραέριο; ναι, λίγο ψεύτικο, ναι, πιο industrial. Αλλά για τον καθημερινό μαραθώνιο της ζωής, είναι το Prius της σχάρας: θα φτάσει, θα κάνει τη δουλειά, και δε θα σε αφήσει με το προσάναμμα στο χέρι και τη σακούλα στα δάκρυα. ούτε κοροϊδεύουμε το κάρβουνο, ούτε τις απόψεις. Το αντίθετο — όποιος έχει χώρο, χρόνο και όρεξη να στήσει ιεροτελεστία ψησίματος με κάρβουνα, πέτρες και ξύλα, καλά κάνει και μπράβο του. Η «κοροϊδία» που λέμε είναι προς την πραγματικοτητα . Aς πει κ ο @vins τη γνώμη του Τι να πω εγώ; Αυτό στέκεται μόνο του ως editorial σε BBQ Magazine 😁👏 2 7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 15 λεπτά πριν, phanispal είπε Εσύ κορόιδευε όσο θες, και όλοι μπορείτε να ευλογείτε τα γένια σας (σε νήμα για ψησταριές υγραερίου είμαστε άλλωστε), αλλά η αλήθεια είναι ότι (όπως οι ίδιοι έχετε πει) για κάτι της προκοπής πρέπει να τα σκάσεις μία και καλή, άρα πάμε κοντά στο χιλιάρικο, συν μπουκάλες κ.λπ.. Ο άλλος με το κάρβουνο παίρνει με 50€ και ανάλογα την περίπτωση έχει ανώτερο αποτέλεσμα, με δύο drawbacks: τη μανούρα και το χρόνο να ανάψουν τα κάρβουνα, και ότι δεν είναι υγιεινό. Δεν είναι πανάκεια το υγραέριο, μόνοι σας συζητάτε τα (πολλά) προβλήματα που αντιμετωπίζετε (διαρροές, ρυθμιστές, πιέσεις, μου τελείωσε η μπουκάλα, αναφλέξεις, καθαρισμοί, σκούριασαν οι φλογοκρύπτες και ένα σκασμό άλλα). Μαγκιά σας να σκάτε χιλιάρικα για ψησταριές, πέτρες, βράχους δεν ξέρω κι εγώ τι, αλλά μην κοροϊδεύετε και τις άλλες απόψεις. O καθενας κανεις τις επιλογες του βαση των αναγκων του και των δυνατοτητων του. I've been there, στην ψησταρια 50ευρω με καρβουνα, και την αναβα 1 φορα τη βδομαδα! Αλλα τοτε ημουν σε μονοκατοικια με κηπο και δεν ενοχλουσα κανενα. Και επειδη δεν υπηρχαν πολλοι τρελοι στη Γλασκωβη, εκανα αμαν να βρω καρβουνα μεσα στο χειμωνα! Προφανως στο διαμερισμα σε πολυκατοικια ειναι αλλες οι αναγκες, αλλα και ο χρονος με ενα 3χρονο να τρεχει μεσα στα ποδια μου ολη την ωρα. Επειδη εκανα τη στροφη στο υγραεριο, αλλαξε το ποσο πολυ μου αρεσει να απολαμβανω αυτο που φτιαχνω (για να μην πω τη λεξη μερακλης που ειπωθηκε); Ισα ισα που τρωω καλυτερα με το υγραεριο, γιατι τρωω 4 φορες τη βδομαδα στη σχαρα, ενω πριν ετρωγα 1 φορα σχαρα και τις αλλες φουρνο. Οσον αφορα την πιτσα και την πλακα που κανουμε με τον @sndev που με εχει γλεντησει με τον φουρνο πιτσας, δεν υπαρχει πραγματικα καμια διαφορα στη γευση σε γκαζι και ξυλοφουρνο. Αν ειχα τη δυνατοτητα να ειμαι παλι σε μονοκατοικια θα αλλαζε κατι? Ναι, θα εψηνα μια φορα το μηνα στα καρβουνα αντι για 1-2 φορες το χρονο. Παλι γκαζι θα επαιζα 9.5/10 φορες! 7
vins Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 8 minutes ago, ritualistic said: νομιζω οτι την καζουρα περισσοτερο προκαλει το υφος καποιου που μπαινει εδω μεσα και κανει τον παντογνωστη ακυρωνοντας τους υπολοιπους που εχουν επενδυσει μερακι και χρημα στο να εξελιξουν αυτο που κανουν. καθενας μπορει να εχει την αποψη του εννοειται αλλα εχει σημασια πως την εκφραζεις. Αυτο ειναι το πρόβλημα… Ο δογματισμός που έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Και γράφω άκρως αντικειμενικά, έχοντας έρθει στο παρελθόν σε ευγενική «αντιπαράθεση» με παιδιά εδώ μέσα που τώρα κάνουμε πλάκα. Ο τρόπος παίζει σημαντικό ρόλο! 6
sndev Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, vins said: Τι να πω εγώ; Αυτό στέκεται μόνο του ως editorial σε BBQ Magazine 😁👏 Εσύ που δεν μένεις σε πόλη, που έχεις και κάρβουνα και αέριο και διαστημόπλοιο και ταψιά στο φούρνο με μαγειρευτά, και γενικά είσαι παιδί για σπίτι, έχεις το πλεονέκτημα να δεις το θέμα πιο σφαιρικά. Γιατί ενώ θα μπορούσες να ψήνεις φτηνά και άνετα με κάρβουνο μόνο, έχεις επιλέξει να έχεις και ψησταριά υγραερίου. Κι αυτό λέει κάτι. Δεν είναι θέμα αν είναι καλύτερο το κάρβουνο, αλλά πότε και πώς βολεύει. εκεί εχω καταλήξει Άρα ναι, η άποψή σου έχει βάρος σαν τις πίτσες αεριού του @SagoniasSlutRos Επεξ/σία 27 Μαϊου από sndev 1 5
vins Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 55 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ηρθε το νεο μελος της οικογενειας και πλεον η Genesis φαινεται μικρη! Πισω σκεπασμενη και η μερακλιδικη master touch σκεπασμενη να μην μαζευει σκόνη απο την απραξια Μεγειές! Να τη χαρείτε! Το ινοξ από κάτω vevor? 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, vins είπε Το ινοξ από κάτω vevor? Σωστα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα