Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, vins said:

Τι να πω εγώ; Αυτό στέκεται μόνο του ως editorial σε BBQ Magazine 😁👏

Εσύ που δεν μένεις σε πόλη, που έχεις και κάρβουνα και αέριο και διαστημόπλοιο και ταψιά στο φούρνο με μαγειρευτά, και γενικά είσαι παιδί για σπίτι, έχεις το πλεονέκτημα να δεις το θέμα πιο σφαιρικά.

Γιατί ενώ θα μπορούσες να ψήνεις φτηνά και άνετα με κάρβουνο μόνο, έχεις επιλέξει να έχεις και ψησταριά υγραερίου. Κι αυτό λέει κάτι. Δεν είναι θέμα αν είναι καλύτερο το κάρβουνο, αλλά πότε και πώς βολεύει. εκεί εχω καταλήξει 

Άρα ναι, η άποψή σου έχει βάρος σαν τις πίτσες αεριού του @SagoniasSlutRos

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
  • Haha 5
  • Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2477

• ilpapacha

2173

• sndev

1160

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
55 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Ηρθε το νεο μελος της οικογενειας και πλεον η Genesis φαινεται μικρη! 

Πισω σκεπασμενη και η μερακλιδικη master touch σκεπασμενη να μην μαζευει σκόνη απο την απραξια :P

viber_image_2025-05-26_13-46-18-833.jpg

Μεγειές! Να τη χαρείτε! 

Το ινοξ από κάτω vevor?

• Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, sndev said:

Εσύ που δεν μένεις σε πόλη, που έχεις και κάρβουνα και αέριο και διαστημόπλοιο και ταψιά στο φούρνο με μαγειρευτά, και γενικά είσαι παιδί για σπίτι, έχεις το πλεονέκτημα να δεις το θέμα πιο σφαιρικά.

Γιατί ενώ θα μπορούσες να ψήνεις φτηνά και άνετα με κάρβουνο μόνο, έχεις επιλέξει να έχεις και ψησταριά υγραερίου. Κι αυτό λέει κάτι. Δεν είναι θέμα αν είναι καλύτερο το κάρβουνο, αλλά πότε και πώς βολεύει. εκεί εχω καταλήξει 

Άρα ναι, η άποψή σου έχει βάρος σαν τις πίτσες αεριού του @SagoniasSlutRos

ευκολία του αερίου δε συγκρίνεται με το κάρβουνο.

Η ευκολία του αερίου δε συγκρίνεται.

Ανοίγω μπαλκονόπορτα και σε 3’ ψήνω.

Τωρα πήρα και το ματσούκι της ναπολεον για τη σούβλα οπότε ούτε καν θα καθαρίζω μετά τα κεμπάπια 😅

Γενικά είναι καλό να έχεις επιλογές. Οπως ανέφερες εγώ τις έχω και επιβεβαιώνω ότι το αέριο το χρησιμοποιώ 9/10 φορές λόγω ευκολίας και ταχύτητας. 

Τα υπόλοιπα τα θεωρώ μανίκι μπροστά του και δεν έχω και καμία Φεράρι ψησταριά. Νατεριαλ σεϊτσεντο έχω 😅

5 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Σωστα! 

Ευχαριστημένος; Γιατί το κοιτάζω για το κτήμα 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vins είπε

Ευχαριστημένος; Γιατί το κοιτάζω για το κτήμα 

Για 100ευρω που το βρήκα κομπλέ είναι. Πριν μπει ο φούρνος πάνω κουνιόταν πολύ. Μόλις έκατσε πάνω το κτήνος σταθεροποιηθηκε αρκετά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, vins said:

το κοιτάζω για το κτήμα 

εχεις ΚΑΙ κτήμα? 

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
9 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Για 100ευρω που το βρήκα κομπλέ είναι. Πριν μπει ο φούρνος πάνω κουνιόταν πολύ. Μόλις έκατσε πάνω το κτήνος σταθεροποιηθηκε αρκετά. 

Αυτο με ανησυχεί, εγώ το θέλω για προετοιμασία κλπ, οπότε ίσως ψάξω κάνα πιο σταθερό. Θενξ!

9 minutes ago, sndev said:

εχεις ΚΑΙ κτήμα? 

Καλα δεν είμαι και τσιφλικάς 🤣

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Αυτο με ανησυχεί, εγώ το θέλω για προετοιμασία κλπ, οπότε ίσως ψάξω κάνα πιο σταθερό. Θενξ!

Ψάξε σε καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη εξοπλισμού. Επειδή τώρα είναι σεζόν τουριστική, λογικά δεν θα βρεις πολλά. Σίγουρα από Οκτώβρη θα έχει περισσότερες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, ilpapacha said:

Ψάξε σε καταστήματα με μεταχειρισμένα είδη εξοπλισμού. Επειδή τώρα είναι σεζόν τουριστική, λογικά δεν θα βρεις πολλά. Σίγουρα από Οκτώβρη θα έχει περισσότερες επιλογές.

Αυτο κάνω τον τελευταίο καιρό αλλά δε βρίσκω κάτι αξιόλογο που να είναι σε κοντινή απόσταση… 

Εχεις δίκιο για τη σεζόν, δεν το είχα σκεφτεί!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

!Προφανως στο διαμερισμα σε πολυκατοικια ειναι αλλες οι αναγκες, αλλα και ο χρονος με ενα 3χρονο να τρεχει μεσα στα ποδια μου ολη την ωρα.

Εμάς δεν είναι ούτε τα μισά και ήδη αρχίζει να τις ψηλαφίζει. Όταν βγαίνει στο μπαλκόνι της αρέσει να παίζει με τον κάτω αεραγωγό της kamado και τον ανοιγοκλείνει.

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, vins said:

Δες το grillskar από ΙΚΕΑ 

• Like 1
Δημοσ.
27 minutes ago, virginkiller said:

Δες το grillskar από ΙΚΕΑ 

Δυστυχώς δε βολεύουν γιατί θέλω να είναι ολο ινοξ!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

Από τις ρόδες ήταν το πρόβλημα που δεν είχαν αρκετό grip στα πλακάκια. Χωρίς τις ρόδες θα ήταν κομπλέ

• Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Από τις ρόδες ήταν το πρόβλημα που δεν είχαν αρκετό grip στα πλακάκια. Χωρίς τις ρόδες θα ήταν κομπλέ

Το φαντάστηκα.. Τα πόδια έχουν ντίζες μέσα ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...