protathlitis Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου το απλό το meter plus στα 79 έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα? η ψησταριά μου έχει θερμόμετρο , οπότε το θέλω για καμία σούβλα ή ακόμα και για το φούρνο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, protathlitis είπε το απλό το meter plus στα 79 έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα? η ψησταριά μου έχει θερμόμετρο , οπότε το θέλω για καμία σούβλα ή ακόμα και για το φούρνο. Μόνο στη μέγιστη θερμοκρασία. Δεν κάνει για searing δλδ, θα βαράει κόρνες. Καλύτερα πάρε το καινούριο. 1
ilpapacha Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 8 ώρες πριν, vins είπε Της Napoleon το καινούριο πότε έρχεται Ελλάδα; Μέσα στο καλοκαίρι 1
fysikos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 23 ώρες πριν, DeareN είπε Δε τους έχω βγάλει, σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό ατμοκαθαριστή να του βάζω και λίγο καθαριστικό ψησταριάς μέσα και να ψεκάζω. Για αυτό έγραψα μήπως υπάρχει κάποιος πιο εύκολο τρόπος. Ψήνει πολύ καλά η συγκεκριμένη αλλά ο τρόπος κατασκευής από κάτω δε περίμενα ότι θα με απασχολήσει έτσι στο καθάρισμα, σε βαθμό που βαριέμαι να ψήσω γιατί πρέπει πρώτα να καθαρίσω από κάτω. Κάθε βοήθεια δεκτή... Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια 1
DeareN Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Just now, fysikos said: Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια Θα το δοκιμάσω με σπάτουλα γιατί με σκέτο χαρτί και φάρμακο δουλειά δε γίνεται. Αγόρασα και τις μαντεμένιες σχάρες και το ψήσιμο είναι απόλαυση, μόλις λύσω και το καθάρισμα από κάτω θα ψήνω όλο το καλοκαίρι 😂 1
virginkiller Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 hour ago, DeareN said: Θα το δοκιμάσω με σπάτουλα γιατί με σκέτο χαρτί και φάρμακο δουλειά δε γίνεται. Αγόρασα και τις μαντεμένιες σχάρες και το ψήσιμο είναι απόλαυση, μόλις λύσω και το καθάρισμα από κάτω θα ψήνω όλο το καλοκαίρι 😂 Έχω την Weber q200 που είναι πάνω κάτω παρόμοιο στιλ. Όσο αναφορά τον καθαρισμό έχω καταλήξει στο εξής. Πριν το ζέσταμα ξύσιμο τα χοντρά στη σχάρα με πλαστική σπάτουλα . Μετά τρίψιμο την σχάρα με σφουγγάρι σκληρό για ψησταριές. Αφαιρώ την σχάρα και ξύνω σπρώχνω τα χοντρά μέσα στο δισκάκι. Κάνω ένα απλό πέρασμα με χαρτί κουζίνας το κάδο όπου έχει πολύ χλαπατσα. Όταν γεμίσει το δισκάκι το αδειάζω. Βάζω σχάρα πίσω. Ζεσταίνω ψησταριά πριν το ψήσιμο περνάω με ένα κρεμμύδι την σχάρα. 100% δεν θα καθαρίσει μέσα. Αλλά με την θερμοκρασία στερεοποιείται το λίπος και βγαίνει στο επόμενο τρίψιμο με την σπάτουλα. Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά 2
DeareN Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 minutes ago, virginkiller said: Έχω την Weber q200 που είναι πάνω κάτω παρόμοιο στιλ. Όσο αναφορά τον καθαρισμό έχω καταλήξει στο εξής. Πριν το ζέσταμα ξύσιμο τα χοντρά στη σχάρα με πλαστική σπάτουλα . Μετά τρίψιμο την σχάρα με σφουγγάρι σκληρό για ψησταριές. Αφαιρώ την σχάρα και ξύνω σπρώχνω τα χοντρά μέσα στο δισκάκι. Κάνω ένα απλό πέρασμα με χαρτί κουζίνας το κάδο όπου έχει πολύ χλαπατσα. Όταν γεμίσει το δισκάκι το αδειάζω. Βάζω σχάρα πίσω. Ζεσταίνω ψησταριά πριν το ψήσιμο περνάω με ένα κρεμμύδι την σχάρα. 100% δεν θα καθαρίσει μέσα. Αλλά με την θερμοκρασία στερεοποιείται το λίπος και βγαίνει στο επόμενο τρίψιμο με την σπάτουλα. Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά Στο επόμενο ψήσιμο θα βάλω να παίζει το virginkiller και θα πιω ένα τσίπουρο στη υγεία σου 😂 1 6
est Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 ώρες πριν, fysikos είπε Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια Την πίτσα κάντην "καλτσόνε" και πέτα 'τη απευθείας στη σχάρα. Θα βγει μούρλια, σε αρκετά δυνατή φωτιά και σε ελάχιστο χρόνο όπως κάθε ψωμί ή παρασκευή ζύμης που μπορεί να ψηθεί και από τις δύο πλευρές, τυρόπιτες, μπουγατσες, τοστ, πίτες κλπ 1
fysikos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, est είπε Την πίτσα κάντην "καλτσόνε" και πέτα 'τη απευθείας στη σχάρα. Θα βγει μούρλια, σε αρκετά δυνατή φωτιά και σε ελάχιστο χρόνο όπως κάθε ψωμί ή παρασκευή ζύμης που μπορεί να ψηθεί και από τις δύο πλευρές, τυρόπιτες, μπουγατσες, τοστ, πίτες κλπ ειναι αρκετα κοντα οι σχαρα στους καυστηρες και καιγεται απο κατω.Στην hudson που εχω βάζω την πέτρα να ανεβασει θερμοκρασια και χαμηλώνω τους καυστηρες. σε αυτην δεν χωραει πέτρα οπότε αρπάζει από κατω. πρεπει να κάνω πατέντα με τρίποδο και μικρότερη πετρα αλλα δεν ασχοληθηκα. θα το δοκιμασω ομως αυτό που πρότεινες και θα ενημερώσω Επεξ/σία 5 Ιουνίου από fysikos
virginkiller Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DeareN said: Στο επόμενο ψήσιμο θα βάλω να παίζει το virginkiller και θα πιω ένα τσίπουρο στη υγεία σου 😂 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. μια προβατίνα στο παιδί Επεξ/σία 5 Ιουνίου από virginkiller 6
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Απ ολα αυτα τα μοντερνα touch screen, παλι μονο το infrared με ενθουσιασε. 6
vins Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι οποιουδήποτε είδους καύση που γίνεται μέσα/διπλα/κοντά στο σπίτι μου σε “smart” συστήματα. Εχω δει να failάρουν σε βιομηχανικές εφαρμογές συστήματα που κοστίζουν όσο 20 summit. Επισης χαλαρώνεις σταδιακά κι εσύ με την ευκολία και τον έλεγχο και είναι ακόμα πιο πιθανό να γίνει στραβή. Αλλο πράγμα φυσικά η παρακολούθηση (η οποία μπορεί να γίνει και με smart θερμόμετρα των 50€). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα