DeareN Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 πμ 1 hour ago, plasTOST said: Τους καυστήρες τους βγάζεις? από ότι βλέπω είναι με 4 βίδες. Σαν καινούργια δεν πρόκειτε να γίνει. Πάρε τα χοντρά με σπάτουλα και μετά με χαρτί. Δε τους έχω βγάλει, σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό ατμοκαθαριστή να του βάζω και λίγο καθαριστικό ψησταριάς μέσα και να ψεκάζω. Για αυτό έγραψα μήπως υπάρχει κάποιος πιο εύκολο τρόπος. Ψήνει πολύ καλά η συγκεκριμένη αλλά ο τρόπος κατασκευής από κάτω δε περίμενα ότι θα με απασχολήσει έτσι στο καθάρισμα, σε βαθμό που βαριέμαι να ψήσω γιατί πρέπει πρώτα να καθαρίσω από κάτω. Κάθε βοήθεια δεκτή...
Amaretos Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 μμ Δεν υπαρχει μαγικος τροπος οτιδηποτε δεν εχει αφαιρουμενο ταψι να καθαριζεις πιο ευκολα ειναι θεμα, οπως σου ειπαν παρε μια σπατουλα https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ergaleia-heiros/ergaleia-oikodomis/spatoula-82285178 και οσο ειναι ζεστα ξυσε σιγα σιγα, δεν προκειται ποτε να γινει πεντακαθαρη, μετα απο καιρο που θα βαρεθεις θα κανεις μια αναβαθμιση σε πιο μεγαλη με αφαιρουμενο πατο να κανεις την ζωη σου πιο ευκολη 2
est Δημοσ. Τετάρτη στις 01:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:52 μμ 4 ώρες πριν, DeareN είπε Δε τους έχω βγάλει, σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό ατμοκαθαριστή να του βάζω και λίγο καθαριστικό ψησταριάς μέσα και να ψεκάζω. Για αυτό έγραψα μήπως υπάρχει κάποιος πιο εύκολο τρόπος. Ψήνει πολύ καλά η συγκεκριμένη αλλά ο τρόπος κατασκευής από κάτω δε περίμενα ότι θα με απασχολήσει έτσι στο καθάρισμα, σε βαθμό που βαριέμαι να ψήσω γιατί πρέπει πρώτα να καθαρίσω από κάτω. Κάθε βοήθεια δεκτή... Μήπως θες να γίνει όπως την αγόρασες; Αν ναι ματαιοπονείς και δεν χρειάζεται. Έχεις ένα δοχείο συλλογής που δείχνει βέβαια αρκετά μικρό και μάλλον σε υποχρεώνει να το αδειάζεις μετά από 1-2 ψησίματα. Ένα σκούπισμα του εσωτερικού με σκέτο χαρτί κουζίνας σπρώχνοντας ότι μπορείς στο δοχείο και κάπου- καπου ένα ξύσιμο με μια πλαστική σπάτουλα είναι αρκετά. 3
ilpapacha Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:50 μμ Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν διάφορες εκπτώσεις σε προϊόντα Meater https://store-eu.meater.com/pages/fathers-day-lp-2025 2 2
protathlitis Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ Δημοσ. χθες στις 12:15 πμ το απλό το meter plus στα 79 έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα? η ψησταριά μου έχει θερμόμετρο , οπότε το θέλω για καμία σούβλα ή ακόμα και για το φούρνο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ Δημοσ. χθες στις 12:43 πμ 26 λεπτά πριν, protathlitis είπε το απλό το meter plus στα 79 έχει κανένα σοβαρό μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα? η ψησταριά μου έχει θερμόμετρο , οπότε το θέλω για καμία σούβλα ή ακόμα και για το φούρνο. Μόνο στη μέγιστη θερμοκρασία. Δεν κάνει για searing δλδ, θα βαράει κόρνες. Καλύτερα πάρε το καινούριο. 1
vins Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Δημοσ. χθες στις 12:47 πμ Της Napoleon το καινούριο πότε έρχεται Ελλάδα;
ilpapacha Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ Δημοσ. χθες στις 08:50 πμ 8 ώρες πριν, vins είπε Της Napoleon το καινούριο πότε έρχεται Ελλάδα; Μέσα στο καλοκαίρι 1
fysikos Δημοσ. χθες στις 09:14 πμ Δημοσ. χθες στις 09:14 πμ 23 ώρες πριν, DeareN είπε Δε τους έχω βγάλει, σκέφτηκα να πάρω έναν μικρό ατμοκαθαριστή να του βάζω και λίγο καθαριστικό ψησταριάς μέσα και να ψεκάζω. Για αυτό έγραψα μήπως υπάρχει κάποιος πιο εύκολο τρόπος. Ψήνει πολύ καλά η συγκεκριμένη αλλά ο τρόπος κατασκευής από κάτω δε περίμενα ότι θα με απασχολήσει έτσι στο καθάρισμα, σε βαθμό που βαριέμαι να ψήσω γιατί πρέπει πρώτα να καθαρίσω από κάτω. Κάθε βοήθεια δεκτή... Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια 1
DeareN Δημοσ. χθες στις 09:16 πμ Δημοσ. χθες στις 09:16 πμ Just now, fysikos said: Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια Θα το δοκιμάσω με σπάτουλα γιατί με σκέτο χαρτί και φάρμακο δουλειά δε γίνεται. Αγόρασα και τις μαντεμένιες σχάρες και το ψήσιμο είναι απόλαυση, μόλις λύσω και το καθάρισμα από κάτω θα ψήνω όλο το καλοκαίρι 😂 1
virginkiller Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ 1 hour ago, DeareN said: Θα το δοκιμάσω με σπάτουλα γιατί με σκέτο χαρτί και φάρμακο δουλειά δε γίνεται. Αγόρασα και τις μαντεμένιες σχάρες και το ψήσιμο είναι απόλαυση, μόλις λύσω και το καθάρισμα από κάτω θα ψήνω όλο το καλοκαίρι 😂 Έχω την Weber q200 που είναι πάνω κάτω παρόμοιο στιλ. Όσο αναφορά τον καθαρισμό έχω καταλήξει στο εξής. Πριν το ζέσταμα ξύσιμο τα χοντρά στη σχάρα με πλαστική σπάτουλα . Μετά τρίψιμο την σχάρα με σφουγγάρι σκληρό για ψησταριές. Αφαιρώ την σχάρα και ξύνω σπρώχνω τα χοντρά μέσα στο δισκάκι. Κάνω ένα απλό πέρασμα με χαρτί κουζίνας το κάδο όπου έχει πολύ χλαπατσα. Όταν γεμίσει το δισκάκι το αδειάζω. Βάζω σχάρα πίσω. Ζεσταίνω ψησταριά πριν το ψήσιμο περνάω με ένα κρεμμύδι την σχάρα. 100% δεν θα καθαρίσει μέσα. Αλλά με την θερμοκρασία στερεοποιείται το λίπος και βγαίνει στο επόμενο τρίψιμο με την σπάτουλα. Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά 2
DeareN Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ Δημοσ. χθες στις 10:48 πμ 2 minutes ago, virginkiller said: Έχω την Weber q200 που είναι πάνω κάτω παρόμοιο στιλ. Όσο αναφορά τον καθαρισμό έχω καταλήξει στο εξής. Πριν το ζέσταμα ξύσιμο τα χοντρά στη σχάρα με πλαστική σπάτουλα . Μετά τρίψιμο την σχάρα με σφουγγάρι σκληρό για ψησταριές. Αφαιρώ την σχάρα και ξύνω σπρώχνω τα χοντρά μέσα στο δισκάκι. Κάνω ένα απλό πέρασμα με χαρτί κουζίνας το κάδο όπου έχει πολύ χλαπατσα. Όταν γεμίσει το δισκάκι το αδειάζω. Βάζω σχάρα πίσω. Ζεσταίνω ψησταριά πριν το ψήσιμο περνάω με ένα κρεμμύδι την σχάρα. 100% δεν θα καθαρίσει μέσα. Αλλά με την θερμοκρασία στερεοποιείται το λίπος και βγαίνει στο επόμενο τρίψιμο με την σπάτουλα. Η διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά Στο επόμενο ψήσιμο θα βάλω να παίζει το virginkiller και θα πιω ένα τσίπουρο στη υγεία σου 😂 1 5
est Δημοσ. χθες στις 11:27 πμ Δημοσ. χθες στις 11:27 πμ 2 ώρες πριν, fysikos είπε Εγω σπρωχνω με σπατουλα μεταλλική τα υπολείμματα προς το κεντρο και ως εκει. Με 5ην θερμοκρασια υγροποιουνται και οανε στον συλλέκτη. Αν μπορούσαμε να ψήσουμε και πίτσα θα ηταν ιδανικη για μικρα μπαλκόνια Την πίτσα κάντην "καλτσόνε" και πέτα 'τη απευθείας στη σχάρα. Θα βγει μούρλια, σε αρκετά δυνατή φωτιά και σε ελάχιστο χρόνο όπως κάθε ψωμί ή παρασκευή ζύμης που μπορεί να ψηθεί και από τις δύο πλευρές, τυρόπιτες, μπουγατσες, τοστ, πίτες κλπ 1
fysikos Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ Δημοσ. χθες στις 11:35 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, est είπε Την πίτσα κάντην "καλτσόνε" και πέτα 'τη απευθείας στη σχάρα. Θα βγει μούρλια, σε αρκετά δυνατή φωτιά και σε ελάχιστο χρόνο όπως κάθε ψωμί ή παρασκευή ζύμης που μπορεί να ψηθεί και από τις δύο πλευρές, τυρόπιτες, μπουγατσες, τοστ, πίτες κλπ ειναι αρκετα κοντα οι σχαρα στους καυστηρες και καιγεται απο κατω.Στην hudson που εχω βάζω την πέτρα να ανεβασει θερμοκρασια και χαμηλώνω τους καυστηρες. σε αυτην δεν χωραει πέτρα οπότε αρπάζει από κατω. πρεπει να κάνω πατέντα με τρίποδο και μικρότερη πετρα αλλα δεν ασχοληθηκα. θα το δοκιμασω ομως αυτό που πρότεινες και θα ενημερώσω Επεξ/σία χθες στις 11:37 πμ από fysikos
virginkiller Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ Δημοσ. χθες στις 11:47 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, DeareN said: Στο επόμενο ψήσιμο θα βάλω να παίζει το virginkiller και θα πιω ένα τσίπουρο στη υγεία σου 😂 ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. μια προβατίνα στο παιδί Επεξ/σία χθες στις 11:49 πμ από virginkiller 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα