phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Τελικά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η απολύτως value for money με πλαϊνό μάτι που να έχει δύναμη να τηγανίσει;
vins Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 35 minutes ago, phanispal said: Τελικά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η απολύτως value for money με πλαϊνό μάτι που να έχει δύναμη να τηγανίσει; Εγώ έχω τη Naterial και δίπλα την επαγωγική εστία. Ό,τι καλύτερο. Ακόμα και στις ακριβές, το απλό μάτι με αέρα χωλαίνει. 2
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616 Αυτήν εννοείς; Δηλαδή αυτή είναι η πιο οικονομική με πλαϊνή εστία;
sndev Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, phanispal said: https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616 Αυτήν εννοείς; Δηλαδή αυτή είναι η πιο οικονομική με πλαϊνή εστία; Πρακτικα σου είπε να πάρεις μια χωρις μάτι κ να αγοράσεις επαγωγικό να βάλεις στο πλαϊνό της. Και συμφωνώ μαζι τού Επεξ/σία 11 Ιουλίου από sndev 4
SagoniasSlutRos Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Φανταζομαι εννοει ξεχωριστη ηλεκτρικη επαγωγικη εστια. Ειχα παρει μια απο αμαζον με κανα 50ευρω. 3
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Α ΟΚ. Καμιά μόντα να δουλεύει με υγραέριο δεν παίζει; Μόνο με ρεύμα;
fysikos Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 6 ώρες πριν, phanispal είπε Α ΟΚ. Καμιά μόντα να δουλεύει με υγραέριο δεν παίζει; Μόνο με ρεύμα; https://www.lagonika.gr/prosfores/pshstaria-ygraerioy-c400-31-kaysthres-12w/
tzagaritos Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, fysikos είπε https://www.lagonika.gr/prosfores/pshstaria-ygraerioy-c400-31-kaysthres-12w/ Εν το μεταξύ η διαφορά με την αντίστοιχη B400 ποια είναι?στα ίδια λεφτά είναι
Vene3 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Ίδιες ακριβώς είναι. Τις είδα από κοντά. Η μόνη διαφορά είναι στο ντουλαπάκι κάτω . Η b έχει πορτακια για την φιάλη, η c την παίρνει από πίσω την φιάλη και μπροστά έχει δύο φύλλα σταθερά. Την έχει κάποιος; Ξέρετε αν κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά η ψησταριά.
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 13 ώρες πριν, fysikos είπε https://www.lagonika.gr/prosfores/pshstaria-ygraerioy-c400-31-kaysthres-12w/ Εννοούσα αν η ξεχωριστή επαγωγική εστία γίνεται να δουλέψει με αέριο αντί ρεύματος. Επειδή είπαν ότι η λύση της ξεχωριστής εστίας είναι ανώτερη από τα πλαϊνά ενσωματωμένα μάτια των ψησταριών μιας και χωλαίνουν με τον αέρα.
johnniek13 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου On 08/07/2025 at 19:30, virginkiller said: Πολλοί λένε ότι το προπάνιο έχει διαφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά όταν βουλευτώ στο σπίτι και δουλέψω την Napoleon που γράφουν ότι προτιμάνε προπάνιο θα βάλω προπάνιο να δω την διαφορά. Προς το παρόν με μείγμα ΕΚΟ και την τωρινή ψησταριά μου δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Βέβαια ζω Κρήτη που δεν κάνει κρύα. To προπανιο κανει τη διαφορα στο τελος. Με μισο κιλο προπανιο ψηνεις κανονικα ενω το μιγμα που εξ αρχης εχει τη μιση πιεση, κατω απο 500γρ στη φιαλι δεν ψηνει. Αυτη εινια η κύρια διαφορα για μενα + οτι αν εχεις σταθερη ψησταρια μπορεις να παιρνεις 13κιλα φιαλη που βγαινει φτηνοτερη σε περιεχομενο απο την 10κιλη μιγματος 2
est Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Vene3 είπε Ίδιες ακριβώς είναι. Τις είδα από κοντά. Η μόνη διαφορά είναι στο ντουλαπάκι κάτω . Η b έχει πορτακια για την φιάλη, η c την παίρνει από πίσω την φιάλη και μπροστά έχει δύο φύλλα σταθερά. Την έχει κάποιος; Ξέρετε αν κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά η ψησταριά. Δύο φωνές στο μυαλό μου σήμερα. Η μία απαιτούσε ελαφρύ, υγιεινό γεύμα και η άλλη ζητούσε λουκάνικο. Τις τάισα και τις δύο... 🥴 Screenrecorder-2025-07-12-14-16-15-325.mp4 5
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 7 ώρες πριν, phanispal είπε Εννοούσα αν η ξεχωριστή επαγωγική εστία γίνεται να δουλέψει με αέριο αντί ρεύματος Αφού θες αέριο, γιατί να πάρεις επαγωγική?
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε υγραερίου, βασικά είμαι στο ενοίκιο και αν χρειαστεί να φύγω πιθανόν να πάει άπατη (συν ότι είμαι στο 2ο χωρίς ασανσέρ). Απλά μου πέρασε απ' το μυαλό μήπως κάνω τη μετάβαση (από το Θαύμα του Κλαπάκη) και συνδύαζα και τηγάνισμα στη βεράντα αντί εντός σπιτιού. Δε σκαμπάζω από υγραερίου και τι δυνατότητες παρέχουν, γι' αυτό ρώτησα. Ρώτησα αρχικά ποια είναι η πιο vfm με πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα. Μου είπαν ότι καλύτερη λύση είναι μια επαγωγική γιατί και οι ακριβές που έχουν πλαϊνό μάτι χωλαίνουν όταν έχει άερα. Και ρωτάω εγώ, αν υπάρχει επαγωγική ξεχωριστή που να δουλεύει με υγραέριο οπότε να μη χρειάζεται να την έχω ξεχωριστά με ρεύμα. Απλή απορία από άγνοια είναι, δε σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει δε με καλύπτει. Ρεύμα έχω ήδη ούτως ή άλλως για την ηλεκτρική που έχω τώρα, αλλά δε θα με χάλαγε να το καταργήσω και να παίζω αποκλειστικά με αέριο.
est Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε υγραερίου, βασικά είμαι στο ενοίκιο και αν χρειαστεί να φύγω πιθανόν να πάει άπατη (συν ότι είμαι στο 2ο χωρίς ασανσέρ). Απλά μου πέρασε απ' το μυαλό μήπως κάνω τη μετάβαση (από το Θαύμα του Κλαπάκη) και συνδύαζα και τηγάνισμα στη βεράντα αντί εντός σπιτιού. Δε σκαμπάζω από υγραερίου και τι δυνατότητες παρέχουν, γι' αυτό ρώτησα. Ρώτησα αρχικά ποια είναι η πιο vfm με πλαϊνό μάτι για τηγάνισμα. Μου είπαν ότι καλύτερη λύση είναι μια επαγωγική γιατί και οι ακριβές που έχουν πλαϊνό μάτι χωλαίνουν όταν έχει άερα. Και ρωτάω εγώ, αν υπάρχει επαγωγική ξεχωριστή που να δουλεύει με υγραέριο οπότε να μη χρειάζεται να την έχω ξεχωριστά με ρεύμα. Απλή απορία από άγνοια είναι, δε σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει δε με καλύπτει. Ρεύμα έχω ήδη ούτως ή άλλως για την ηλεκτρική που έχω τώρα, αλλά δε θα με χάλαγε να το καταργήσω και να παίζω αποκλειστικά με αέριο. Η επαγωγική εστία μαγειρέματος χρησιμοποιεί αποκλειστικά, ηλεκτρικό ρεύμα και είναι καλή ιδέα να τη συνδυάσεις με το "θαύμα" σου😁. Αν όμως αποφασίσεις τη μετάβαση σε ψησταριά αερίου, θα πρέπει τότε να σε απασχολήσει αν θα έχει πλαϊνή εστία εννοείται ενσωματωμένη στο δίκτυο της ψησταριάς ή θα χρησιμοποιήσεις ξεχωριστή εστία αερίου ή ηλεκτρική (επαγωγική ή αντιστάσεων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα