tzagaritos Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πολυ συζητημένο θέμα από ότι είδα ψάχνοντας σχετικά με την επιλογή φιάλης. Όταν πήρα την ψησταρία από leroy μου λέει εκεί ο υπάλληλος θα χρειαστείς και αυτον τον ρυθμιστή, κλασσικός βιδωτός 30mbar. Δεν είχα κάνει την έρευνα μου όποτε δεν ήξερα ούτε οτι το προπάνιο θέλει 37mbar ενώ το μείγμα 30mbar ούτε ότι οι νέου τύπου φιάλες παίρνουν δικό τους κουμπωτό. Οπότε έχουμε και λέμε: Κλασσική πέτρογκαζ μπλε που ειναι μείγμα και δεν θα χρειαστώ και άλλο ρυθμιστή ή να πάω σε νέου τύπου φιάλη? Αν δεν κάνω λάθος έχουν αισθητή διαφορά και κόστους στην πρώτη αγορά μιας και δεν έχω φιάλη (αν μιλαμε για διαφορά ασφάλειας προφανώς παραβλέπω το κόστος) Δεν με νοιαζει το βαρος τοσο κλπ, ουτε οτι θα μου παιρνει 5 λεπτά να κάνω την σύνδεση. Περισσότερο με νοιάζει αν υπάρχει αισθητή διαφορά σε επίπεδο ασφάλειας. Επεξ/σία 8 Ιουλίου από tzagaritos
virginkiller Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Πολλοί λένε ότι το προπάνιο έχει διαφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά όταν βουλευτώ στο σπίτι και δουλέψω την Napoleon που γράφουν ότι προτιμάνε προπάνιο θα βάλω προπάνιο να δω την διαφορά. Προς το παρόν με μείγμα ΕΚΟ και την τωρινή ψησταριά μου δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Βέβαια ζω Κρήτη που δεν κάνει κρύα. 1
Tsino Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου εχω ψήσει και σε κρύα με μείγμα μια χαρά... Προφανώς το πρόπάνιο έχει καλύτερη καύση... και με το μείγμα μια χαρά πάει πάντως 1
virginkiller Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Σήμερα φαγκρι Έκανα και λαχανικά αλλά οκ φωτογραφία δεν ασχολήθηκα 😂 4
kostasiour Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Τι εννοείς την χοληστερίνη την θές ψηλά; Σε ποιά αναφέρεσαι ακριβώς; Στις 8/7/2025 στις 12:30 ΠΜ, konandrio είπε Όλους μας απασχολεί η υγεία μας στη διατροφή , ειδικά όταν φτάνουμε τα 40 και αρχίζουν τα προβλήματα , δυστυχώς όλη η ιατρική είναι κατευθυνόμενη , έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν πλέον αρκετά πράγματα ( τα καλά του διαδικτύου ), μακάρι να καταφέρει να κάνει ο Κένεντι αυτά που λέει. Έχω λιώσει στο διάβασμα και στο ψάξιμο...... Μόνο ζωικά και λαχανικά από τον κήπο σου βιολογικά , αβγά ατελείωτα, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, χοιρινό και κοτόπουλο όσο ποιο λίγο τόσο καλύτερα, εννοείτε επεξεργασμένα κρέατα , λουκάνικα εμπορίου, οτιδήποτε συσκευασμένο, τυποποιημένο ΜΑΚΡΙΑ. Όταν θα κανείς εξετάσεις πρόσεχε σε ποιον άσχετο θα πας, τη χοληστερίνη τη θες ψηλά. Κάντε έρευνα μόνοι σας , είναι ελάχιστη οι γιατροί που τους ενδιαφέρει η υγεία μας δυστυχώς , μόνο να δίνουν χάπια τους νοιάζει και να μην θεραπεύουν τίποτα. --Πρώην μπουχέσας, με χάπια για διαβήτη , χάπια για τριγλυκερίδια, χάπια για χοληστερίνη και δεν θυμάμαι τι άλλο , τα πήρα όλα μια βδομάδα και μετά στροφή 360 μοίρες για να μεγαλώσω τα παιδάκια μου, τα έχω θεραπεύσει όλα. Τι εννοείς την χοληστερίνη την θές ψηλά; Σε ποιούς δείκτες αναφέρεσαι ακριβώς;
konandrio Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, kostasiour είπε Τι εννοείς την χοληστερίνη την θές ψηλά; Σε ποιά αναφέρεσαι ακριβώς; Τι εννοείς την χοληστερίνη την θές ψηλά; Σε ποιούς δείκτες αναφέρεσαι ακριβώς; Άμα εχεις καλή LDL και HDL δεν σε νοιάζει για την ολική χολιστερίνη, παρόλα αυτά πάνω από τους μίσους γιατρούς έξω θα σε χαπακώσουν.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γενικα ο ενας λεει ετσι και ο αλλος το αντιθετο. Μεχρι και ερευνες παρουσιαζει ο ενας και τις καταρρίπτει ο αλλος και αντιστροφα. Πιασε το αυγο και κουρεψ' το δλδ... Εχει γεμισει το ινστα και το fb απο γιατρους και διαιτολογους που κανουν βιντεακια και βγαινει ο αλλος και τα σχολιαζει. Οποτε καλυτερα ιατρικες συμβουλες απο καποιον που εμπιστευομαστε και οχι απο fb, insta, insomnia. Επεξ/σία 9 Ιουλίου από SagoniasSlutRos 2
konandrio Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Γενικα ο ενας λεει ετσι και ο αλλος το αντιθετο. Μεχρι και ερευνες παρουσιαζει ο ενας και τις καταρρίπτει ο αλλος και αντιστροφα. Πιασε το αυγο και κουρεψ' το δλδ... Εχει γεμισει το ινστα και το fb απο γιατρους και διαιτολογους που κανουν βιντεακια και βγαινει ο αλλος και τα σχολιαζει. Οποτε καλυτερα ιατρικες συμβουλες απο καποιον που εμπιστευομαστε και οχι απο fb, insta, insomnia. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του, ότι πολλοί γιατροί έχουν να κάνουν σεμινάρια από τότε που πήραν το πτυχίο, ότι πολλοί γιατροί προωθούν φάρμακα για να τους στείλει η φαρμακευτική τσάμπα διακοπές το καλοκαίρι και αλλά πολλά , γενικά μπάζει από παντού . Δεν είναι κακό να βλέπεις στα social εμπειριές, να διαβάζεις έρευνες και κυρίως να δοκιμάζεις ο ίδιος διατροφικά πλάνα κτλπ. Ας μη χαλάμε άλλο το θέμα sorry!! 2
ilpapacha Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Εχει γεμισει το ινστα και το fb απο γιατρους και διαιτολογους που κανουν βιντεακια και βγαινει ο αλλος και τα σχολιαζει. Οποτε καλυτερα ιατρικες συμβουλες απο καποιον που εμπιστευομαστε και οχι απο fb, insta, insomnia. Αυτό ισχύει και για τα ψησίματα πχ bbq, πίτσας κτλ; 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Αυτό ισχύει και για τα ψησίματα πχ bbq, πίτσας κτλ; Eχω πει οτι πρεπει να βαλουμε ενα disclaimer απο κατω, οποιαδηποτε συμβουλη δεν αντικαθιστα γνωμη επαγγελματια κλπ κλπ. 1
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 24 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Eχω πει οτι πρεπει να βαλουμε ενα disclaimer απο κατω, οποιαδηποτε συμβουλη δεν αντικαθιστα γνωμη επαγγελματια κλπ κλπ. Μπα, εμένα τα ψησίματά μου είναι πολύ καλύτερα από αυτά πολλών επαγγελματιών εκεί έξω. Φτου μου να μη με ματιάσω 😅 1 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 2 ώρες πριν, vins είπε Μπα, εμένα τα ψησίματά μου είναι πολύ καλύτερα από αυτά πολλών επαγγελματιών εκεί έξω. Φτου μου να μη με ματιάσω 😅 Kαλα πιο πολυ αναφερομαι σε κατι περιπτωσεις του στυλ να λενε βαλε ρυθμιστη υψηλης αν δεν ανεβαζει θερμοκρασια και κατι τετοια. Στο ψησιμο αντε να καψεις καμια μπριζολα και να σου βγει well done ή congratulations 2
ilpapacha Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Kαλα πιο πολυ αναφερομαι σε κατι περιπτωσεις του στυλ να λενε βαλε ρυθμιστη υψηλης αν δεν ανεβαζει θερμοκρασια και κατι τετοια. Εγώ πάντως λέω να πάρουν ρυθμιστή υψηλής ρυθμιζόμενο και με μεγάλη ροή. Καιρός να στείλουμε κι εμείς έναν άνθρωπο σε τροχιά στο διάστημα, ως έθνος. 5
vins Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, ilpapacha said: Εγώ πάντως λέω να πάρουν ρυθμιστή υψηλής ρυθμιζόμενο και με μεγάλη ροή. Καιρός να στείλουμε κι εμείς έναν άνθρωπο σε τροχιά στο διάστημα, ως έθνος. ISS = International Searing Station 5
est Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Έξι σουβλάκια με μόνο, μια φέτα σολωμού μάλλον πιάνονται ως σουβλάκια λαχανικών 🥴 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα