Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2477

• ilpapacha

2173

• sndev

1160

• ηνίοχος

606

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να παραγγείλω τη καινούργια weber spirit e310 και σαν πρώτη ψησταριά υγραερίου χρειάζομαι κανένα τιπ.

τι μπουκάλα να πάρω;

τη coral gas prime 10kg που διαβάζω σε προηγούμενα σχόλια και αν ναι χρειάζομαι κάτι έξτρα για τη σύνδεση της ή τα έχει η ψησταριά μέσα; 

Επίσης αν πάρω καμιά καμιά οικονομική κουκούλα με 20-25 ευρώ που βλέπω στο σκρουτζ θα με καλύψει μιας και δεν θα την βλέπει ο ήλιος και βροχή ή να πάω κατευθείαν στη αυθεντική;

Δημοσ.
7 minutes ago, mikeser said:

Είμαι έτοιμος να παραγγείλω τη καινούργια weber spirit e310 και σαν πρώτη ψησταριά υγραερίου χρειάζομαι κανένα τιπ.

τι μπουκάλα να πάρω;

τη coral gas prime 10kg που διαβάζω σε προηγούμενα σχόλια και αν ναι χρειάζομαι κάτι έξτρα για τη σύνδεση της ή τα έχει η ψησταριά μέσα; 

Επίσης αν πάρω καμιά καμιά οικονομική κουκούλα με 20-25 ευρώ που βλέπω στο σκρουτζ θα με καλύψει μιας και δεν θα την βλέπει ο ήλιος και βροχή ή να πάω κατευθείαν στη αυθεντική;

Coral prime γκρι (προπάνιο) μαζί με αντίστοιχο ρυθμιστή της εταιρίας.

Αν δεν είναι εκτεθειμένη, προσωπικά δε θα την κάλυπτα. 2’ με μωρομαντηλο και είσαι έτοιμος για σκόνη. 

Ποιοτικά και οικονομικά είναι τα καλύμματα Naterial του Leroy τα γκρι. 

Δημοσ.

Τελικά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η απολύτως value for money με πλαϊνό μάτι που να έχει δύναμη να τηγανίσει;

Δημοσ.
35 minutes ago, phanispal said:

Τελικά μήπως γνωρίζει κάποιος ποια είναι η απολύτως value for money με πλαϊνό μάτι που να έχει δύναμη να τηγανίσει;

Εγώ έχω τη Naterial και δίπλα την επαγωγική εστία. Ό,τι καλύτερο. 

Ακόμα και στις ακριβές, το απλό μάτι με αέρα χωλαίνει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, phanispal said:

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-hudson-naterial-me-3-kaustires-kai-1-pleuriki-estia-62209616

Αυτήν εννοείς; Δηλαδή αυτή είναι η πιο οικονομική με πλαϊνή εστία;

Πρακτικα σου είπε να πάρεις μια χωρις μάτι κ να αγοράσεις επαγωγικό να βάλεις στο πλαϊνό της.

Και συμφωνώ μαζι τού 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 4
Δημοσ.

Ίδιες ακριβώς είναι. Τις είδα από κοντά. Η μόνη διαφορά είναι στο ντουλαπάκι κάτω . Η b έχει πορτακια για την φιάλη, η c την παίρνει από πίσω την φιάλη και μπροστά έχει δύο φύλλα σταθερά. Την έχει κάποιος; Ξέρετε αν κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά η ψησταριά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, fysikos είπε

Εννοούσα αν η ξεχωριστή επαγωγική εστία γίνεται να δουλέψει με αέριο αντί ρεύματος.

Επειδή είπαν ότι η λύση της ξεχωριστής εστίας είναι ανώτερη από τα πλαϊνά ενσωματωμένα μάτια των ψησταριών μιας και χωλαίνουν με τον αέρα.

Δημοσ.
On 08/07/2025 at 19:30, virginkiller said:

Πολλοί λένε ότι το προπάνιο έχει διαφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά όταν βουλευτώ στο σπίτι και δουλέψω την Napoleon που γράφουν ότι προτιμάνε προπάνιο θα βάλω προπάνιο να δω την διαφορά. 

Προς το παρόν με μείγμα ΕΚΟ και την τωρινή ψησταριά μου δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Βέβαια ζω Κρήτη που δεν κάνει κρύα. 

To προπανιο κανει τη διαφορα στο τελος. Με μισο κιλο προπανιο ψηνεις κανονικα ενω το μιγμα που εξ αρχης εχει τη μιση πιεση, κατω απο 500γρ στη φιαλι δεν ψηνει. Αυτη εινια η κύρια διαφορα για μενα + οτι αν εχεις σταθερη ψησταρια μπορεις να παιρνεις 13κιλα φιαλη που βγαινει φτηνοτερη σε περιεχομενο απο την 10κιλη μιγματος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...