Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Εγω τη νομοθεσία κτλ τα έμαθα στη Θεσσαλονίκη γιατί έπρηζε μια περίεργη που την άναβα σκ. Εννοείται ότι είχα πάει στην αρχή μεζέ κλπ. 

Η ίδια εντωμεταξύ εξαρχής έβλεπε πότε άπλωνε η γυναίκα μου ρούχα και έβγαινε να τινάξει επίτηδες τα χαλιά. 

Ο κακός γείτονας είναι ό,τι χειρότερο.

Φυγαμε επαρχία και ησυχάσαμε.

Επειδή τριγύρω μας αναγείρουν 2-3 πολυκατοικίες, με την μιλά από αυτές να είναι στο πίσω μπαλκόνι, πολλές φορές τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και τα διπλανά μας απλώνουν ρούχα στο μπροστινό. Εννοείται πως σε τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται να ανάψω τα κάρβουνα..

Το να μετακομίσει κάποιος επαρχία, δυστυχώς δεν είναι κάτι εύκολο για όλους, για διάφορους λόγους ο καθένας. Εγώ πάντως είμαι υπέρ σε αυτή την κίνηση, εφόσον υπάρχει η θέληση και/οι προϋποθέσεις. Καλύτερη ποιότητα ζωής.

• Like 1
  • Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2476

• ilpapacha

2173

• sndev

1160

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, est είπε

Screenshot_2025-07-13-14-36-57-794_com_miui.gallery-edit.jpg.403baef3e8654fce1cddf0d74889132a.jpg

Από σημερινή εκπομπή της τηλεόρασης.

Χαίρομαι όταν βλέπω μια ψησταριά που ανεξάρτητα από την αξία της, φαίνεται να έχει κάνει πολλαπλή απόσβεση της δαπάνης αγοράς της.

Ως προς τη σφηνωμένη στο πλαϊνό ράφι γκαζιέρα, δείχνει να κάνει καλά τη δουλειά της. Εμένα πάντως μου είχε λείψει η ύπαρξη εγκατεστημένης εστίας σε μια καλή αλλά παλιά ψησταριά. Αν θα ήταν ικανοποιητική  η απόδοση της, δεν το ξέρω, δεν το έμαθα ποτέ.

Ναι, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου. Απλά στο παράδειγμα της φωτό δε φαίνεται αν η μπουκάλα είναι μία ή δύο.

Πιστεύω με ένα διακλαδωτή ή όπως λέγεται θα γίνεται η δουλειά αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει πτώση στην απόδοση.

Δημοσ.
4 hours ago, ilpapacha said:

Επειδή τριγύρω μας αναγείρουν 2-3 πολυκατοικίες, με την μιλά από αυτές να είναι στο πίσω μπαλκόνι, πολλές φορές τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και τα διπλανά μας απλώνουν ρούχα στο μπροστινό. Εννοείται πως σε τέτοια περίπτωση δεν πρόκειται να ανάψω τα κάρβουνα..

Το να μετακομίσει κάποιος επαρχία, δυστυχώς δεν είναι κάτι εύκολο για όλους, για διάφορους λόγους ο καθένας. Εγώ πάντως είμαι υπέρ σε αυτή την κίνηση, εφόσον υπάρχει η θέληση και/οι προϋποθέσεις. Καλύτερη ποιότητα ζωής.

Έτσι είναι θέλει συνεννόηση και κατανόηση!

2 hours ago, ilpapacha said:

Για όποιον ενδιαφέρει 

https://www.facebook.com/marketplace/item/1111774227381715/?

Απλά να σημειώσω επειδή την είδα σήμερα ότι είναι γερμανική με 50mbar. Αρκετά καλή τιμή παρόλα αυτά!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Απλά να σημειώσω επειδή την είδα σήμερα ότι είναι γερμανική με 50mbar. Αρκετά καλή τιμή παρόλα αυτά!

Το δείχνει και στην φωτό. Με έναν απλό αντάπτορα, μπορεί κάποιος να συνδέσει ελληνική μπουκάλα.

Λογικά τον έχει ήδη αυτός που την πουλάει.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, ilpapacha said:

Το δείχνει και στην φωτό. Με έναν απλό αντάπτορα, μπορεί κάποιος να συνδέσει ελληνική μπουκάλα.

Λογικά τον έχει ήδη αυτός που την πουλάει.

Μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω μείγμα coral που έχει δικό της ρυθμιστή στα 30 αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vins είπε

Μου κάνει εντύπωση ότι βλέπω μείγμα coral που έχει δικό της ρυθμιστή στα 30 αν δεν κάνω λάθος.

Έχει γούστο ο κάτοχος της να υποβίβασε τη σημασία αυτής της ιδιαιτερότητας και η μειωμένη απόδοση να τον οδήγησε σε πώληση. Μπα ε;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vins είπε

Μπορεί στην αρχή να την δούλεψε με αντάπτορα και συμβατική φιάλη κι έπειτα να αποφάσισε να αλλάξει ρυθμιστή και να την δουλέψει σε λιγότερο mbar από τα προτεινόμενα. Ίσως να το έκανε και από την αρχή έτσι. 

6 λεπτά πριν, est είπε

Έχει γούστο ο κάτοχος της να υποβίβασε τη σημασία αυτής της ιδιαιτερότητας και η μειωμένη απόδοση να τον οδήγησε σε πώληση. Μπα ε;

Δύσκολο. Η ψησταριά είναι κατασκευής του 2018. 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, ilpapacha said:

Μπορεί στην αρχή να την δούλεψε με αντάπτορα και συμβατική φιάλη κι έπειτα να αποφάσισε να αλλάξει ρυθμιστή και να την δουλέψει σε λιγότερο mbar από τα προτεινόμενα. Ίσως να το έκανε και από την αρχή έτσι. 

Δύσκολο. Η ψησταριά είναι κατασκευής του 2018. 

Παίζει να την έπαιρνα μέχρι να δω τι θα γίνει γιατί θα περάσω κι από Θεσσαλία στα κοντά, αλλά με χάλασε αυτό γιατί έχω σε όλα προπάνιο coral…

Αυτο και η γυναίκα που φωνάζει γιατί έχουμε μια ψησταριά σε κάθε διαθέσιμο χώρο 🤣

• Haha 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, vins είπε

Αυτο και η γυναίκα που φωνάζει γιατί έχουμε μια ψησταριά σε κάθε διαθέσιμο χώρο 🤣

Μια από τα ίδια και η δική μου και όχι μόνο. Πλέον με κράζουν όλοι, φίλοι/οικογένεια/συγγενείς. 

Αρχίζω και ξεμένω από δικαιολογίες 😂

• Haha 5
Δημοσ.
11 minutes ago, virginkiller said:

Καλά. Είναι χόμπι που ταιζει κόσμο. Θεωρητικά από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να ξοδέψεις λεφτά αυτό είναι το καλύτερο για τους άλλους 

Φίλε εισαι παντρεμενος; 🤣

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 13/7/2025 στις 9:51 ΜΜ, virginkiller είπε

Καλά. Είναι χόμπι που ταιζει κόσμο. Θεωρητικά από όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να ξοδέψεις λεφτά αυτό είναι το καλύτερο για τους άλλους 

Αυτό ήταν το επιχείρημα που χρησιμοποίησα για την πρώτη αερίου που πήραμε για το μπαλκόνι. Μετά ακολούθησαν αρκετές άλλες και γινόταν όλο και πιο δύσκολο κι επίπονο. 

• Haha 3
Δημοσ.

Eγω οταν ξεκινησα το αθλημα ημουν μονος, οποτε δεν χρειαζοταν να πεισω κανενα. Ενα απο τα επιχειρηματα που χρησιμοποιησα στον εαυτο μου ομως, ηταν οτι δεν θα ξαναγεμισει το σπιτι καπνα. Εψηνα μπριζολες και κοτοπουλο σε μαντεμενιο τηγανι και γεμιζε το σπιτι καπνα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...