Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, johnt είπε

Καλησπέρα,

Έχω την broil king gem με πλαϊνό μάτι το οποίο δυστυχώς με απογοήτευσε. Δεν έχει την ένταση που περίμενα (φταίει ο ρυθμιστής?) και γενικώς αν φυσάει κιόλας το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Υπάρχει λύση να αυξήσω την ένταση ?

Η ακόμη καλύτερα υπάρχει πατέντα να το αντικαταστήσω με μάτι υπερύθρων?

η βαζεις υπερυθρο η παιρνεις ενα ματι χωρια να κανεις τη δουλεια σου.

• Απαντ. 22,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2477

• ilpapacha

2173

• sndev

1160

• ηνίοχος

606

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Δοκίμασα πριν μια βδομάδα και το κρεοπωλείο 4η γενιά στο Λαύριο, που και αυτός στέλνει. Νομίζω 22 ευρώ περίπου το κιλό για ελληνικά με ενδομυικο. Πήρα μπριζόλα αγελάδας από Νάξο τρομερή, και flap ελληνικό πάλι που ήταν απλά οκ. 

Αλλιώς ψάξε να βρεις κάποιον ντόπιο να φέρνει ελληνικά με ενδομυικο. Δυστυχώς και εδώ Αθήνα, παρ όλο που έχουμε πολλές επιλογές, τα αμερικάνικα είναι ακριβά. Από themart παίρνω και γω Αργεντινής devesa, που είναι vfm. 

θυμασαι ποιος ειναι αυτος στο λαυριο? (το βρηκα 🤣😁🤣, δεν καταλαβα οτι το ονομα ειναι 4η γενιά !!))) χιχιχιχι
δεν νομιζω οτι θα βρω καποιον, θα το ψαξω, αλλα αυτος που ψωνιζω οπως και ο αλλος φερνουν πολλα εισαγωμενα, βλεπεις οταν ερχεται ο σκαφατος περνει αυτο που βρισκει παντου και το ξερει? τι να πω?

Επεξ/σία από verylife78
Δημοσ.
21 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Νομίζω η broil έχει βγάλει υπέρυθρο ματι που ίσως μπορείς να αγοράσεις έξτρα, αν και νομίζω θα κοστίζει πολύ ακριβά.

Καλησπέρα, νομίζω δεν αξίζει καθώς κοστίζει περίπου 300€

Σε ευχαριστώ πάντως.

Σκέφτομαι να βρω άλλο σχαρακι ώστε να μικρύνω την απόσταση σκεύους φλόγας 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Για βάλε μια φώτο και μοντέλο ψησταριάς

θα βγάλω αύριο προφανώς γιατί έλειπα σήμερα όλη μέρα. Είναι η Naterial 4B. Νταξει δε περίμενα και κάτι ουαου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...