ventic139 Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ Στις 24/7/2025 στις 3:07 ΜΜ, swstost είπε Φίλε, αν σου είναι εύκολο, μήπως μπορείς να μετρήσεις κάποια στιγμή το πλάτος από άκρη σε άκρη με κλειστά και τα δύο πλαινά ράφια? Έχω την 2Β και σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 4B, και προσπαθώ να καταλάβω αν με κλειστά τα ράφια χωράει στον χώρο που θα την αποθηκεύω όταν δεν ψήνω, αλλά αυτή τη διάσταση δεν έχω καταφέρει να την βρώ κάπου... Αύριο θα τη έχεις δε σε έχω ξεχάσει. Ορίστε η σκουριά
ventic139 Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:43 μμ Στις 24/7/2025 στις 3:07 ΜΜ, swstost είπε Φίλε, αν σου είναι εύκολο, μήπως μπορείς να μετρήσεις κάποια στιγμή το πλάτος από άκρη σε άκρη με κλειστά και τα δύο πλαινά ράφια? Έχω την 2Β και σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με την 4B, και προσπαθώ να καταλάβω αν με κλειστά τα ράφια χωράει στον χώρο που θα την αποθηκεύω όταν δεν ψήνω, αλλά αυτή τη διάσταση δεν έχω καταφέρει να την βρώ κάπου... 38 είναι με κλειστά τα πλαϊνά και χωρίς αυτά περίπου 28.
swstost Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ Δημοσ. χθες στις 12:00 πμ 6 hours ago, ventic139 said: 38 είναι με κλειστά τα πλαϊνά και χωρίς αυτά περίπου 28. Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά μπερδεύτηκα λίγο, σε τι μονάδα είναι 28/38? H διάσταση που ψάχνω είναι αυτή με πράσινο στη φωτό (για την 4άρα), η οποία αποκλείεται να είναι 38 εκατοστά. Εννοείς σε ίντσες?
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Ντουλαπια για Napoleon https://www.facebook.com/share/r/1EMdA9HiGp/ Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από SagoniasSlutRos 3
ilpapacha Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 11 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Ντουλαπια για Napoleon https://www.facebook.com/share/r/1EMdA9HiGp/ Για κάποιον που θέλει ομοιομορφία και δεν διαθέτει χώρο, ίσως είναι λύση. Διαφορετικά, με το 1/3 της τιμής παίρνεις μια πλαστική ντουλάπα κι έχεις πολύ περισσότερο χώρο να βάλεις πράγματα, Πάντως ότι και να κάνετε, την γκρίνια δεν θα την γλιτώσετε. 1 2
sndev Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 13 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Ντουλαπια για Napoleon https://www.facebook.com/share/r/1EMdA9HiGp/ αψογο βεβαια κοστιζει οσο μια naterial και ποιος ξερει αν ειναι ποιοτικο .. Just now, ilpapacha said: παίρνεις μια πλαστική ντουλάπα κι έχεις πολύ περισσότερο χώρο να βάλεις πράγματα, βασικα η ντουλαπα θα πιασει εξτρα χωρο.. θα μου πεις οκ 70% κατω απο την αλλη αυτο ειναι μαζεμενο σε σημειο που δεν εκμεταλευεσαι ουτως η αλλος
ilpapacha Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 λεπτά πριν, sndev είπε βασικα η ντουλαπα θα πιασει εξτρα χωρο.. θα μου πεις οκ 70% κατω απο την αλλη αυτο ειναι μαζεμενο σε σημειο που δεν εκμεταλευεσαι ουτως η αλλος Γι αυτό ανέφερα ομοιομορφία και διαθέσιμο χώρο
sndev Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 10 minutes ago, ilpapacha said: Γι αυτό ανέφερα ομοιομορφία και διαθέσιμο χώρο το ψηνω παντος.. στο τσακ ειμαι να πατησω το κουμπι 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 18 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Πάντως ότι και να κάνετε, την γκρίνια δεν θα την γλιτώσετε. Εσενα σκεφτηκα μολις το ειδα να ξερεις... 19 λεπτά πριν, sndev είπε αψογο βεβαια κοστιζει οσο μια naterial και ποιος ξερει αν ειναι ποιοτικο . Oλα αυτα τα αξεσουαρ τα επωνυμα κοστιζουν οσο οι φθηνες ψησταριες! Θες 100+ευρω για μια πλακα weber. 150+ευρω για σουβλα weber. Aπλα αγοραζοντας κατι τετοιο ολοκληρωνεις ενα ομοιομορφο δικο σου χωρο να παιζεις. Και γω στην αρχη κοροιδευα τη genesis με το ντουλαπακι απο κατω, αλλα τωρα το θελω. 1 1
ventic139 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 13 ώρες πριν, swstost είπε Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά μπερδεύτηκα λίγο, σε τι μονάδα είναι 28/38? H διάσταση που ψάχνω είναι αυτή με πράσινο στη φωτό (για την 4άρα), η οποία αποκλείεται να είναι 38 εκατοστά. Εννοείς σε ίντσες? Ελα φίλε μου. Εκατοστά μέτρησα αλλά θα το δω πάλι το απόγευμα γιατί ήταν βράδυ μήπως είδα ότι να ναι. Στις 26/7/2025 στις 10:02 ΜΜ, ventic139 είπε Αύριο θα τη έχεις δε σε έχω ξεχάσει. Ορίστε η σκουριά Με τη σκουριά εδώ τι κάνουμε οεο ;
ilpapacha Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 λεπτό πριν, sndev είπε το ψηνω παντος.. στο τσακ ειμαι να πατησω το κουμπι Πρώτα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι ταιριάζει στην δική σου, καθώς με μια πρόχειρη μάτια είδα ότι αναφέρουν τα νέα μοντέλα Rogue & Prestige. 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Και γω στην αρχη κοροιδευα τη genesis με το ντουλαπακι απο κατω, αλλα τωρα το θελω. 3
sndev Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Εσενα σκεφτηκα μολις το ειδα να ξερεις... Oλα αυτα τα αξεσουαρ τα επωνυμα κοστιζουν οσο οι φθηνες ψησταριες! Θες 100+ευρω για μια πλακα weber. 150+ευρω για σουβλα weber. Aπλα αγοραζοντας κατι τετοιο ολοκληρωνεις ενα ομοιομορφο δικο σου χωρο να παιζεις. Και γω στην αρχη κοροιδευα τη genesis με το ντουλαπακι απο κατω, αλλα τωρα το θελω. ρε τη πρακτικοτητα πληρωνεις στο εχω ξαναπει και θες κ μια ποιοτητα στη ζωη σου δεν ειναι ποια 25 ετων εργενης , θα γλυτωσεις 100 ε σε κατι αλλο που λεει ο λογος που σε βαθος χρονου που κρατας τη ψησταρια δε λενε κ πολλα, γνωμη μου πηρα τηλ νομιζα ειναι καποια πατεντα ενω ειναι της Napoleon κανονικα , φευγει παραγγελια αμεσα μπραβο φανη 4 minutes ago, ilpapacha said: Πρώτα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι ταιριάζει στην δική σου, καθώς με μια πρόχειρη μάτια είδα ότι αναφέρουν τα νέα μοντέλα Rogue & Prestige. μου ειπε οτι ταιριαζει στη phantom που την εχουν λεει κ στην εκθεση στημενη στο γερακα μαζι με αυτα τα ντουλαπακια Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από sndev 3
ilpapacha Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 4 λεπτά πριν, sndev είπε μου ειπε οτι ταιριαζει στη phantom που την εχουν λεει κ στην εκθεση στημενη στο γερακα μαζι με αυτα τα ντουλαπακια Απλά θα έχεις διχρωμία. Ρώτησε ξανά μήπως φέρουν και για phantom, αν υπάρχει. 1
plasTOST Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Για μικροπράγματα προτιμώ κουτί αποθύκευσης πλαστικό με καπάκι και κάτω από την ψησταριά (οκ στην spirit έχει χώρο από κάτω μεταξύ πατώματος ραφιού).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα