ilpapacha Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, sndev είπε Μη τον βάζεις σε πειρασμό εχει να αγοράσει μεταλικη ψωμιέρα Για παγομηχανή είχε ανεβάσει τις προάλλες. Θέλει και ψωμιέρα; 6
ventic139 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Vidavi είπε https://www.google.com/search?q=Gyro+Pan+with+Skewer&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Θεουλης. Έβαζα τηγάνι ο κεφτές και δε έβρισκε 😂 2
vins Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δουλέψτε κι άλλο το αντέχω! Εγω ξέρω ότι άμα σας κάνω κάνα πρόβειο σιτεμένο μέσα σε κεραμική γλάστρα που είχε βουκαμβίλιες θα λέτε αμάν τι φοβερό σε Πρίμο τό ‘κανες; 😅 1 3
sndev Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 14 minutes ago, vins said: Δουλέψτε κι άλλο το αντέχω! Εγω ξέρω ότι άμα σας κάνω κάνα πρόβειο σιτεμένο μέσα σε κεραμική γλάστρα που είχε βουκαμβίλιες θα λέτε αμάν τι φοβερό σε Πρίμο τό ‘κανες; 😅 Για πες μας, η βουκαμβιλια αφησε το πνεύμα τής στη γλαστρα κ ποτίζει νοστιμιά το άψυχο σωμα του μπε? 4
vins Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 minutes ago, sndev said: Για πες μας, η βουκαμβιλια αφησε το πνεύμα τής στη γλαστρα κ ποτίζει νοστιμιά το άψυχο σωμα του μπε? Ε ναι, να ψήνω ξέρω, όχι να φροντίζω λουλούδια 🤣 4
sndev Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 55 minutes ago, vins said: Ε ναι, να ψήνω ξέρω, όχι να φροντίζω λουλούδια 🤣 Οπότε την γυναίκα απλα την ψήνεις? 1
theoilia Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου έχουν ραγίσει οι καυστήρες μου σε μία φθηνή κινεζική ψησταριά υγραερίου που έχω ( Blackpool grillman) και θέλω να τους αλλάξω. στο temu και στο AliExpress βρίσκω στην μισή τιμή universal καυστήρες με ρυθμιζόμενο μήκος. τιυς παίρνω ή να αγοράσω,στην διπλάσια τιμη, τους καυστήρες που είναι για αυτή την ψησταριά από εδώ;
ilpapacha Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 ώρες πριν, theoilia είπε έχουν ραγίσει οι καυστήρες μου σε μία φθηνή κινεζική ψησταριά υγραερίου που έχω ( Blackpool grillman) και θέλω να τους αλλάξω. στο temu και στο AliExpress βρίσκω στην μισή τιμή universal καυστήρες με ρυθμιζόμενο μήκος. τιυς παίρνω ή να αγοράσω,στην διπλάσια τιμη, τους καυστήρες που είναι για αυτή την ψησταριά από εδώ; Γνωρίζεις ένα οι καυστήρες από αυτά τα sites έχουν τις ίδιες οπές, πχ αριθμό, διάμετρο, με αυτές που έχουν με αυτούς που έχεις; Έχουν το ίδιο υλικό κατασκευής, πάχος, διατομή καυστήρα; Οι καυστήρες αυτοί, έχουν εγγύηση; Προσωπικά θα επέλεγα τους δικούς της καυστήρες. Από εκεί και πέρα, η απόφαση είναι δική σου. 4 1
vins Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου On 31/07/2025 at 23:30, sndev said: Οπότε την γυναίκα απλα την ψήνεις? Μπα συνήθως το αντίθετο συμβαίνει 🤣 2
sndev Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, vins said: Μπα συνήθως το αντίθετο συμβαίνει 🤣 Για αυτό παίρνεις ντουλάπια, αποδίδει, πες της 1
vins Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 16 minutes ago, sndev said: Για αυτό παίρνεις ντουλάπια, αποδίδει, πες της Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεπεράσουν τα ντουλάπια τις ψησταριές και τα παρελκόμενα
plasTOST Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, vins είπε Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεπεράσουν τα ντουλάπια τις ψησταριές και τα παρελκόμενα Μπορείς να κρύβεις τα καινούργια παρελκόμενα στις ντουλάπες, μέσα σε ρούχα κλπ.😂 5
vins Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, plasTOST said: Μπορείς να κρύβεις τα καινούργια παρελκόμενα στις ντουλάπες, μέσα σε ρούχα κλπ.😂 Θα το κάνω σκρινσοτ και μόλις τα βρει θα πω να αυτός μου είπε 🤣 6
plasTOST Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, vins είπε Θα το κάνω σκρινσοτ και μόλις τα βρει θα πω να αυτός μου είπε 🤣 Έχω άλωθι τα παιδιά. Κοίτα που τα έκρυψαν τα άτιμα και δεν τα έβρισκα ! 4
Drakumel Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλησπέρα παιδιά, Κοιτάω τις τελευταίες σχετικά με κάπνισμα. Διάβασα λίγο στο ιντερνετ και όσα σχετικά βρήκα από την αναζήτηση στο νήμα. Ενδιαφέροντα πράματα. Απ' ό,τι καταλαβαίνω ένα λίγο-πολύ ένα όποιο να ναι smoking tube με κανα 10ρικο από το amazon και μειρκά πελλετς είναι αρκετά για να ξεκινήσω. Έχουν σημαντικές διαφορές οι πιο ακριβοί σωλήνες (πχ είδα της napoleon στα 30); Το μέγεθος έχει σημασία (του σωλήνα ντε); Πχ πρέπει να γεμίζει, οπότε αν δε θέλω να κάνω πολύωρο κάπνισμα χρειάζομαι μικρότερο σωλήνα; Επίσης, με τα πελλετς τι παίζει; Απ' ότι βλέπω είναι είτε πάρα πολλά (9-10kg), είτε πάρα πολύ ακριβά/kg. Υπάρχει καμιά ενδιάμεση λύση; Γενικά πόσα γραμμάρια χρειάζονται περίπου για ένα κάπνισμα (ανά ώρα; ). Αξίζει να πάρω μικρή συσκευασία για να δοκιμάσω και βλέπουμε, ή είναι για 2-3 φορές όλο κι όλο το κιλό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα