Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Αναλογως τα κεφια και το πρόγραμμά μου! Σημερα πχ εχω ενα τριτιπ να κανω, θα το βαλω το μεσημερι στο sous vide, θα το βγαλω να το βαλω ψυγειο, θα παω γυμναστηριο και θα ερθω να του δωσω χρωμα στα γρηγορα να φαω. Αν δεν εφευγα, θα το εκανα reverse sear. Aν ειχα και ορεξη θα το καπνιζα και λιγο.

Αύριο θα πάω στου κουμπάρου να ψήσουμε. Κλασσικά αργούμε να φάμε γιατί τον παίζει 🤣 αύριο θα πάω με κρέας περασμένο σε sous vide μπας και δούμε άσπρη μέρα 

  • Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2509

  • ilpapacha

    2201

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, virginkiller είπε

Αύριο θα πάω στου κουμπάρου να ψήσουμε. Κλασσικά αργούμε να φάμε γιατί τον παίζει 🤣 αύριο θα πάω με κρέας περασμένο σε sous vide μπας και δούμε άσπρη μέρα 

Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ.

  • Like 3
Δημοσ.
31 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ.

 Ακριβώς 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αναλογως τα κεφια και το πρόγραμμά μου! Σημερα πχ εχω ενα τριτιπ να κανω, θα το βαλω το μεσημερι στο sous vide, θα το βγαλω να το βαλω ψυγειο, θα παω γυμναστηριο και θα ερθω να του δωσω χρωμα στα γρηγορα να φαω. Αν δεν εφευγα, θα το εκανα reverse sear. Aν ειχα και ορεξη θα το καπνιζα και λιγο.

Για κάρβουνα ούτε λόγος ε…;

  • Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ.

Αυτά αν τα αφήσεις στο ψυγείο για την επόμενη μέρα δεν θα έχουν κάποιο θέμα έτσι ? είναι σαν να βάζεις πχ  ένα μαγειρεμένο ή ψητό κρέας στο ψυγείο? 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, protathlitis είπε

Αυτά αν τα αφήσεις στο ψυγείο για την επόμενη μέρα δεν θα έχουν κάποιο θέμα έτσι ? είναι σαν να βάζεις πχ  ένα μαγειρεμένο ή ψητό κρέας στο ψυγείο? 

Oχι δεν παθαινει κατι. Μολις τελειωσει πρεπει να το βαλεις σε κρυο νερο, ιδανικα με παγο, ωστε να πεσει γρηγορα η θερμοκρασια και να φυγει απο την επικινδυνη ζωνη που ειναι γυρω στου 30-40 βαθμους (δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο). Μετα το βαζεις ψυγειο και οταν το θες, το βγαζεις, το ανοιγεις και το τελειωνεις στη φωτια.

Στηθος κοτοπουλο που κανω ετσι, φτιαχνω 3-4 κομματια μαζι, και αυτο ουτε καν το περναω απο φωτια μετα. Απλα βγαζω ενα κομματι, το ζεσταινω λιγο και ειναι σουπερ.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...