virginkiller Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 23 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Αναλογως τα κεφια και το πρόγραμμά μου! Σημερα πχ εχω ενα τριτιπ να κανω, θα το βαλω το μεσημερι στο sous vide, θα το βγαλω να το βαλω ψυγειο, θα παω γυμναστηριο και θα ερθω να του δωσω χρωμα στα γρηγορα να φαω. Αν δεν εφευγα, θα το εκανα reverse sear. Aν ειχα και ορεξη θα το καπνιζα και λιγο. Αύριο θα πάω στου κουμπάρου να ψήσουμε. Κλασσικά αργούμε να φάμε γιατί τον παίζει 🤣 αύριο θα πάω με κρέας περασμένο σε sous vide μπας και δούμε άσπρη μέρα 1 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 10 λεπτά πριν, virginkiller είπε Αύριο θα πάω στου κουμπάρου να ψήσουμε. Κλασσικά αργούμε να φάμε γιατί τον παίζει 🤣 αύριο θα πάω με κρέας περασμένο σε sous vide μπας και δούμε άσπρη μέρα Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ. 3
virginkiller Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 31 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ. Ακριβώς
ilpapacha Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Αναλογως τα κεφια και το πρόγραμμά μου! Σημερα πχ εχω ενα τριτιπ να κανω, θα το βαλω το μεσημερι στο sous vide, θα το βγαλω να το βαλω ψυγειο, θα παω γυμναστηριο και θα ερθω να του δωσω χρωμα στα γρηγορα να φαω. Αν δεν εφευγα, θα το εκανα reverse sear. Aν ειχα και ορεξη θα το καπνιζα και λιγο. Για κάρβουνα ούτε λόγος ε…; 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 36 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Για κάρβουνα ούτε λόγος ε…; μπορω να πω κατι;;; 1
protathlitis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Γενικα σε μαζωξεις βολευει το sous vide. Τα εχεις ετοιμα απο πριν και τα περνας για χρωμα ισα ισα. Ουτε θερμομετρα, ουτε τπτ. Αυτά αν τα αφήσεις στο ψυγείο για την επόμενη μέρα δεν θα έχουν κάποιο θέμα έτσι ? είναι σαν να βάζεις πχ ένα μαγειρεμένο ή ψητό κρέας στο ψυγείο?
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 16 λεπτά πριν, protathlitis είπε Αυτά αν τα αφήσεις στο ψυγείο για την επόμενη μέρα δεν θα έχουν κάποιο θέμα έτσι ? είναι σαν να βάζεις πχ ένα μαγειρεμένο ή ψητό κρέας στο ψυγείο? Oχι δεν παθαινει κατι. Μολις τελειωσει πρεπει να το βαλεις σε κρυο νερο, ιδανικα με παγο, ωστε να πεσει γρηγορα η θερμοκρασια και να φυγει απο την επικινδυνη ζωνη που ειναι γυρω στου 30-40 βαθμους (δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο). Μετα το βαζεις ψυγειο και οταν το θες, το βγαζεις, το ανοιγεις και το τελειωνεις στη φωτια. Στηθος κοτοπουλο που κανω ετσι, φτιαχνω 3-4 κομματια μαζι, και αυτο ουτε καν το περναω απο φωτια μετα. Απλα βγαζω ενα κομματι, το ζεσταινω λιγο και ειναι σουπερ. 1
protathlitis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτό με την επικίνδυνη ζώνη δεν το κατάλαβα, τι εννοείς?
Actinidio Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Καλησπέρα, τρέχει προσφορά σε πρακτικερ και Πλαίσιο, η Weber 310 αξίζει στα 511 ή να περιμένω Black Friday για καμία Napoleon ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα