Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, plasTOST είπε

Το Σάββατο πέρασα από Praktiker για να πάρω ταψάκια για την weber. Μία ευγενικότατη υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχουν, αν και στο site εμφανίζει ότι έχουν διαθέσιμα, και μου πρότεινε αντί να δώσω 10€ για 10 τμχ να δώσω 3,5 € και να πάρω αυτά της Jamestown. Επειδή είχα τις αμφιβολίες αν θα έκανε μου τα έφερε (2 δεκάδες) και τα δοκιμάσαμε live στην spirit II όπου εφάρμοζαν κανονικά. Μιλάμε για το 1/3 της τιμής! Μέσα στο site δεν τα έχω βρει σε αυτή την τιμή. Θα σας βγάλω φωτό και το ταμπελάκι με το barcode ώστε όποιος θέλει να τα πάρει.

Δώσε barcode και σώσε. 

Πέτρα πίτσας βρήκα την παρακάτω. Θα κάνω δουλειά ή πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό;

https://www.skroutz.gr/s/23289128/Navaris-Πέτρινη-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-XXL-46220-01-35x35x1-5cm.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
Στις 5/9/2022 στις 8:55 ΠΜ, plasTOST είπε

Το Σάββατο πέρασα από Praktiker για να πάρω ταψάκια για την weber. Μία ευγενικότατη υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχουν, αν και στο site εμφανίζει ότι έχουν διαθέσιμα, και μου πρότεινε αντί να δώσω 10€ για 10 τμχ να δώσω 3,5 € και να πάρω αυτά της Jamestown. Επειδή είχα τις αμφιβολίες αν θα έκανε μου τα έφερε (2 δεκάδες) και τα δοκιμάσαμε live στην spirit II όπου εφάρμοζαν κανονικά. Μιλάμε για το 1/3 της τιμής! Μέσα στο site δεν τα έχω βρει σε αυτή την τιμή. Θα σας βγάλω φωτό και το ταμπελάκι με το barcode ώστε όποιος θέλει να τα πάρει.

Εγω ειχα πετυχει στο αμαζον αγγλιας της weber με 3-4λιρες πριν 2 χρονια και ειχα παρει 3 πακετα. Αν θυμαμαι καλα εχω τελειωσει μονο το ενα πακετο. Αν ψηνεις για 2 ατομα τη φορα βγαζει ανετα 2 μηνες το καθε ενα. Οποτε μην πατε και παρετε 5-6 πακετα επειδη ειναι φθηνα, δεν θα τελειωσουν ποτε. Βαλε και λινκ να υπαρχει απο το προιον.

  • Like 5
Δημοσ.

παλικάρια, μιας και δεν εχει τύχει να ψάξω για σκαφάκι σαν αυτό που λέτε, και επειδή το χρειάζομαι πάντα αφού έχει γεμίσει το προηγούμενο, προσωπικά βολεύομαι (εξ ανάγκης) με το να βάζω 2-3πλο αλουμινόχαρτο και ντύνω εσωτερικά το σκαφάκι της ψησταριάς και μέχρι στιγμής ειναι μια χαρά και ποτέ δεν ειχα θέμα.

  • Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

παλικάρια, μιας και δεν εχει τύχει να ψάξω για σκαφάκι σαν αυτό που λέτε, και επειδή το χρειάζομαι πάντα αφού έχει γεμίσει το προηγούμενο, προσωπικά βολεύομαι (εξ ανάγκης) με το να βάζω 2-3πλο αλουμινόχαρτο και ντύνω εσωτερικά το σκαφάκι της ψησταριάς και μέχρι στιγμής ειναι μια χαρά και ποτέ δεν ειχα θέμα.

Σωστά, είχαμε αναφέρει κι αυτή την λύση 

 

11 ώρες πριν, Theofanis88 είπε

Πέτρα πίτσας βρήκα την παρακάτω. Θα κάνω δουλειά ή πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό;

https://www.skroutz.gr/s/23289128/Navaris-Πέτρινη-Πλάκα-Ψησίματος-Πίτσας-XXL-46220-01-35x35x1-5cm.html?utm_campaign=skroutz_share&utm_source=ios

Με βάση τα χαρακτηριστικά της, θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.

Δημοσ.

εγω τωρα θα πηγαινα σε καποια πλακα σε σκουρο χρώμα γιατι λαδώνεται και παροτι ειναι πλύμενη φαινετε βρόμικη 

20220707-210831.jpg

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Votritis είπε

εγω τωρα θα πηγαινα σε καποια πλακα σε σκουρο χρώμα γιατι λαδώνεται και παροτι ειναι πλύμενη φαινετε βρόμικη

Δεν πλενουμε την πετρα γιατι εκτος του οτι μπορει να σπασει απο την υγρασια, ειναι απορροφητικη και απορροφαει το σαπουνι.

Καθε φορα που ψηνεις την γυριζεις τουμπα πανω κατω και καθαριζει μονη της απο τη φωτια. Σαν καινουρια δεν θα γινει ποτε βεβαια, αλλα με δυνατη φωτια φευγουν σχεδον τα παντα χωρις να κανεις τπτ αλλο εσυ.

  • Like 3
Δημοσ.

Παιδια επειδη πηρα πλακα μαντεμι, πριν την πρωτη χρηση κανουμε seasoning με τον ιδιο τροπο οπως στη σχαρα; το αλειφω με ηλιελαιο κι απ τις 2 μεριες σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κι από μένα,

καινούργιος κάτοχος Freestyle 365, ήρθε, την συναρμολόγησα και αφού συνέδεσα τη μπουκάλα (μείγμα), την έβαλα να κάνει το αρχικό 30λεπτο κάψιμο χωρίς τις σχάρες με τους καυστήρες στο high όπως λέει το manual.

Παρατήρησα ότι το θερμόμετρο ξεπέρναγε τους 400 και πήγαινε προς τα γράμματα (Napoleon) στα 12 λεπτά, οπότε το ψιλο-φοβήθηκα και έριχνα κάθε τόσο ένταση.

Έκανα καλά ή πρέπει να το ξανακάνω το αρχικό κάψιμο από την αρχή ? Πρώτη φορά ασχολούμαι με υγραερίου, οπότε δεν ήθελα να κάνω καμία ζημιά.

P.S. μου εμφάνισε κι εμένα το θόλωμα στο θερμόμετρο (εσωτερικά) που έγραψε ένας συμφορουμίτης κάμποσες σελίδες πίσω (αν θυμάμαι καλά εκείνο το post αφορούσε την 425 όμως).

Επεξ/σία από DarkSky
Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 10:55 ΜΜ, nitse85 είπε

Καλησπέρα ! Ερώτηση αρχαρίου. Κάτοχος Weber Spirit II 310, ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αξίζει η αγορά κουτιού καπνίσματος, για τι είδους κρέατα ενδείκνυται το κάπνισμα και τι ξύλα προτιμάτε.

 

Ευχαριστώ !!

Εγώ έχω πάρει το συγκεκριμένο

https://www.skroutz.gr/s/23931668/Amazen-Oval-Tube-Smoker-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%A8%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82-31cm.html

και με την συμβουλή του @SagoniasSlutRos πήρα πελλετ cherry που ταιριάζουν  με τα περισσότερα κρέατα.

Τώρα για το τι είδους κρέατα μπορείς να καπνίσεις, θεωρητικά όλα! ακόμα και μαγειρευτό φαγητό αν θες.

Απλά θέλει από ώρα και πάνω για να εισχωρήσει ο καπνός .

  • Like 3
Δημοσ.

To Praktiker σε επιλεγμένες ψησταριές υγραερίου έχει εκπτώσεις και επιπλέον 10% επιστροφή με κάρτες Eurobank 

 

Απο επώνυμες είδα την Spirit E-210

  • Like 2
Δημοσ.

Κάποια πρόταση για υγραερίου μέχρι τα 500-550??παίρνω κάτι να αξίζει??είδα την Napoleon 365 και δίπλα μια παρόμοια Weber με 3 εστίες...τολμώ να πω μου φάνηκε πιο ποιοτική η Napoleon...τι λέτε?? 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται

https://www.car.gr/xyma/view/326079199-pwleitai-psistaria-ygraerio

Στις 7/9/2022 στις 10:03 ΜΜ, energy52 είπε

Παιδια επειδη πηρα πλακα μαντεμι, πριν την πρωτη χρηση κανουμε seasoning με τον ιδιο τροπο οπως στη σχαρα; το αλειφω με ηλιελαιο κι απ τις 2 μεριες σωστα;

Ακριβώς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ηλιέλαιο/λαρδί κτλ.

Στις 8/9/2022 στις 2:40 ΠΜ, DarkSky είπε

Καλησπέρα κι από μένα,

καινούργιος κάτοχος Freestyle 365, ήρθε, την συναρμολόγησα και αφού συνέδεσα τη μπουκάλα (μείγμα), την έβαλα να κάνει το αρχικό 30λεπτο κάψιμο χωρίς τις σχάρες με τους καυστήρες στο high όπως λέει το manual.

Παρατήρησα ότι το θερμόμετρο ξεπέρναγε τους 400 και πήγαινε προς τα γράμματα (Napoleon) στα 12 λεπτά, οπότε το ψιλο-φοβήθηκα και έριχνα κάθε τόσο ένταση.

Έκανα καλά ή πρέπει να το ξανακάνω το αρχικό κάψιμο από την αρχή ? Πρώτη φορά ασχολούμαι με υγραερίου, οπότε δεν ήθελα να κάνω καμία ζημιά.

P.S. μου εμφάνισε κι εμένα το θόλωμα στο θερμόμετρο (εσωτερικά) που έγραψε ένας συμφορουμίτης κάμποσες σελίδες πίσω (αν θυμάμαι καλά εκείνο το post αφορούσε την 425 όμως).

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Το αρχικό «κάψιμο» θα πρέπει να γίνει για μισή ώρα. Καλό θα ήταν να το κάνεις για τουλάχιστον 20 λεπτά στο μέγιστο, όπως αναφέρει και το manual. 

Το θόλωνα στο θερμόμετρο είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλες τις ψησταριές. Όταν ανάβεις την ψησταριά, εξαφανίζεται ή παραμένει; Είναι λόγω υγρασίας ή εάν έχει μπει νερό σε κάποιο καθαρισμό που έγινε.

23 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Κάποια πρόταση για υγραερίου μέχρι τα 500-550??παίρνω κάτι να αξίζει??είδα την Napoleon 365 και δίπλα μια παρόμοια Weber με 3 εστίες...τολμώ να πω μου φάνηκε πιο ποιοτική η Napoleon...τι λέτε?? 

Εάν θέλεις κάποια επώνυμη, με την αντίστοιχη εγγύηση κτλ, σε αυτά τα χρήματα η Freestyle είναι μια πολύ καλή επιλογή.

  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται

https://www.car.gr/xyma/view/326079199-pwleitai-psistaria-ygraerio

Ακριβώς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ηλιέλαιο/λαρδί κτλ.

Καλορίζικη και καλά ψησίματα! Το αρχικό «κάψιμο» θα πρέπει να γίνει για μισή ώρα. Καλό θα ήταν να το κάνεις για τουλάχιστον 20 λεπτά στο μέγιστο, όπως αναφέρει και το manual. 

Το θόλωνα στο θερμόμετρο είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλες τις ψησταριές. Όταν ανάβεις την ψησταριά, εξαφανίζεται ή παραμένει; Είναι λόγω υγρασίας ή εάν έχει μπει νερό σε κάποιο καθαρισμό που έγινε.

Εάν θέλεις κάποια επώνυμη, με την αντίστοιχη εγγύηση κτλ, σε αυτά τα χρήματα η Freestyle είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Εννοείται για επώνυμη..την είδα Κωτσόβολο μαζί με κάποιες broil king και weber και μαρεσε...έχετε κάτι να συμβουλεψετε??

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Εννοείται για επώνυμη..την είδα Κωτσόβολο μαζί με κάποιες broil king και weber και μαρεσε...έχετε κάτι να συμβουλεψετε??

Η Freestyle είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει αφαιρούμενο πάτο/ταψί για πιο εύκολο καθαρισμό, μεγαλύτερη ισχύ καυστήρων κι έναν καυστήρα παραπάνω (σε σύγκριση με Weber Spirit, σε αντίστοιχη επιφάνεια ψησίματος).

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilpapacha είπε

Η Freestyle είναι η καλύτερη επιλογή. Διαθέτει αφαιρούμενο πάτο/ταψί για πιο εύκολο καθαρισμό, μεγαλύτερη ισχύ καυστήρων κι έναν καυστήρα παραπάνω (σε σύγκριση με Weber Spirit, σε αντίστοιχη επιφάνεια ψησίματος).

Επίσης θα ήθελα αν ξέρεις αν στην 365 μπορώ να βάλω ενιαία πλάκα μαντέμι για μπέργκερ την μισή ψησταριά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...