costas_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εμείς τα συνηθισμένα μας του Σ/Κ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από costas_ 7
ilpapacha Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Ε και τι μ' αυτό; Απλά το ανέφερα, όπως κι εσύ
ilpapacha Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται https://www.car.gr/xyma/view/327006433-weber-q1200-me-kalymma-san-kainoyrgia 1
Amaretos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα, ας κανω μια ερωτηση αν και δεν βρηκα κατι σχετικο στο internet. Εχω την Rogue 425, χωρις πλαινο ματι, και εκανα χτες μια δοκιμη κατα ποσο μπορω να τηγανισω πχ πατατες πανω στην σχαρα με μαντεμενιο τηγανι Lodge. Αναψα τους 2 καυστηρες τερμα, εβαλα το τηγανι με το λαδι αφησα κανα 10λεπτα με κλειστο καπακι και μετα τις εριξα μεσα. Προς εκπληξη μου ειδα οτι μια χαρα δουλεια εγινε και γρηγορα, βεβαια με κλειστο το καπακι, ανοιγοκλεινα να βλεπω τι γινεται. Προφανως το αεριο που χρειαστηκα σε σχεση με το να ειχα πλαινο ματι ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερο. Και σκεφτομαι, μηπως υπαρχει καμια πατεντα/εξαρτημα, που να βγαινουν οι σχαρες, και να μπαινει κατι "αλλο" πιο χαμηλα ωστε εισαι πιο κοντα στην φλογα? Ελπιζω να καταλαβατε που το παω :). Παντως απο το τιποτα για μενα φαινεται πολυ σημαντικο που εστω και ετσι γινεται δουλεια (αν εξαιρεσεις την ποσοτητα αεριου) https://drive.google.com/file/d/1cGeVNTFsXVKuN-2yKLIScWSELosWHXn_/view?usp=sharing 1
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Amaretos είπε Καλημέρα, ας κανω μια ερωτηση αν και δεν βρηκα κατι σχετικο στο internet. Εχω την Rogue 425, χωρις πλαινο ματι, και εκανα χτες μια δοκιμη κατα ποσο μπορω να τηγανισω πχ πατατες πανω στην σχαρα με μαντεμενιο τηγανι Lodge. Αναψα τους 2 καυστηρες τερμα, εβαλα το τηγανι με το λαδι αφησα κανα 10λεπτα με κλειστο καπακι και μετα τις εριξα μεσα. Προς εκπληξη μου ειδα οτι μια χαρα δουλεια εγινε και γρηγορα, βεβαια με κλειστο το καπακι, ανοιγοκλεινα να βλεπω τι γινεται. Προφανως το αεριο που χρειαστηκα σε σχεση με το να ειχα πλαινο ματι ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερο. Και σκεφτομαι, μηπως υπαρχει καμια πατεντα/εξαρτημα, που να βγαινουν οι σχαρες, και να μπαινει κατι "αλλο" πιο χαμηλα ωστε εισαι πιο κοντα στην φλογα? Ελπιζω να καταλαβατε που το παω :). Παντως απο το τιποτα για μενα φαινεται πολυ σημαντικο που εστω και ετσι γινεται δουλεια (αν εξαιρεσεις την ποσοτητα αεριου) https://drive.google.com/file/d/1cGeVNTFsXVKuN-2yKLIScWSELosWHXn_/view?usp=sharing πρεπει να ξερεις οτι αυτο που έκανες ήταν εξωφρενικα επικινδυνο και καλο θα ηταν να μη το ξανακανεις... εαν αρπαζε φωτια το λαδι θα σε βλεπαμε στις ειδησεις...
Amaretos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, paylidis είπε πρεπει να ξερεις οτι αυτο που έκανες ήταν εξωφρενικα επικινδυνο και καλο θα ηταν να μη το ξανακανεις... εαν αρπαζε φωτια το λαδι θα σε βλεπαμε στις ειδησεις... Οκ ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο επικινδυνο, ουτε το αφησα και πηγα για καφε εβλεπα τι γινοταν μεσα Εχω τηγανισει παμπολες φορες σε φωτια δεν ειναι 1η φορα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Amaretos 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Παρε τουλαχιστον μια μαντεμενια γαστρα να μην φοβασαι μην χυθει το λαδι. Σε weber που εχουν το GBS μπορεις να βαλεις δικη της γαστρα/γουκ το οποιο θα κατεβει πιο χαμηλα στη φωτια 5
ilpapacha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, Amaretos είπε Καλημέρα, ας κανω μια ερωτηση αν και δεν βρηκα κατι σχετικο στο internet. Εχω την Rogue 425, χωρις πλαινο ματι, και εκανα χτες μια δοκιμη κατα ποσο μπορω να τηγανισω πχ πατατες πανω στην σχαρα με μαντεμενιο τηγανι Lodge. Αναψα τους 2 καυστηρες τερμα, εβαλα το τηγανι με το λαδι αφησα κανα 10λεπτα με κλειστο καπακι και μετα τις εριξα μεσα. Προς εκπληξη μου ειδα οτι μια χαρα δουλεια εγινε και γρηγορα, βεβαια με κλειστο το καπακι, ανοιγοκλεινα να βλεπω τι γινεται. Προφανως το αεριο που χρειαστηκα σε σχεση με το να ειχα πλαινο ματι ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερο. Και σκεφτομαι, μηπως υπαρχει καμια πατεντα/εξαρτημα, που να βγαινουν οι σχαρες, και να μπαινει κατι "αλλο" πιο χαμηλα ωστε εισαι πιο κοντα στην φλογα? Ελπιζω να καταλαβατε που το παω :). Παντως απο το τιποτα για μενα φαινεται πολυ σημαντικο που εστω και ετσι γινεται δουλεια (αν εξαιρεσεις την ποσοτητα αεριου) https://drive.google.com/file/d/1cGeVNTFsXVKuN-2yKLIScWSELosWHXn_/view?usp=sharing Σίγουρα είναι επικίνδυνο και «απαιτεί» προσοχή. Εξάλλου και στο βιντεάκι, το οποίο παρέθεσες, αναφέρει ότι η ψησταριά είναι σε αυλή, απομακρυσμένη από το σπίτι κτλ, οπότε σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν «απειλείται» κάτι άλλο. Αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να αφαιρέσεις το sear plate που «κάθεται» πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, να τοποθετήσεις στην σχάρα, παράλληλα με τον χώρο ψησίματος, και να τοποθετήσεις πάνω το τηγάνι. Το είχα αναφέρει και σε παλιότερο ποστ, για δοκιμή σε ψήσιμο πίτσας. Δεν το έχω κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω του σχεδιασμού της ψησταριάς, υπάρχει κλίση στα sear plates και λογικά δεν θα «κάθεται» σωστά η σχάρα ή/και το τηγάνι. 1
Amaretos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Σίγουρα είναι επικίνδυνο και «απαιτεί» προσοχή. Εξάλλου και στο βιντεάκι, το οποίο παρέθεσες, αναφέρει ότι η ψησταριά είναι σε αυλή, απομακρυσμένη από το σπίτι κτλ, οπότε σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν «απειλείται» κάτι άλλο. Αυτό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να αφαιρέσεις το sear plate που «κάθεται» πιο ψηλά από τις υπόλοιπες, να τοποθετήσεις στην σχάρα, παράλληλα με τον χώρο ψησίματος, και να τοποθετήσεις πάνω το τηγάνι. Το είχα αναφέρει και σε παλιότερο ποστ, για δοκιμή σε ψήσιμο πίτσας. Δεν το έχω κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω του σχεδιασμού της ψησταριάς, υπάρχει κλίση στα sear plates και λογικά δεν θα «κάθεται» σωστά η σχάρα ή/και το τηγάνι. Ναι σωστά δεν το είχα σκεφτεί θα κάνω μια δοκιμή το σκ θα το "αλφαδιασω" κάπως. Όπως και να έχει δοκιμή θέλω να κάνω να ξέρω για μια ώρα ανάγκης αν εξυπηρετεί όχι για μόνιμη κατασταση 1
est Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από est 7
Amaretos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα, 2 φωτο απο το Σαββατο, και ενα πολυ μικρο βιντεακι , επιτηδες την γυρισα ετσι με "μισος" για να ακουσω το λιπος να κανει χαμουλη, και φαινεται ποσο ωραια δουλευει η napoleon με τις αναφλεξεις, σχεδον αμεσως τελειωσαν. Η μεγαλη ειναι χοιρινη σταβλισια, ακριβως 1.000 γραμμαρια. https://drive.google.com/file/d/1dMvoaLAZ19OvibjjU9VHvkph0X9ug4MR/view?usp=sharing Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από Amaretos 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα