SagoniasSlutRos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Συγνώμη για τη χαζή ίσως ερώτηση. Οι φιάλες που κάθονται κάτω/δίπλα από μία ψησταριά υγραερίου δεν έχουν κίνδυνο το καλοκαίρι σε ένα καύσωνα με θερμοκρασίες >40 °C υπό σκιά (δηλαδή αν τις χτυπάει και ο ήλιος τότε μιλάμε για πολύ παραπάνω); Mπα δεν εχουν θεμα. Και τα μαγαζια εξω χυμα τις εχουν. 1
dante_k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Ψάχνω να πάρω δεύτερη φιάλη για να έχω να αλλάζω και να μη μείνω έτσι σε κανένα ψήσιμο Τώρα έχω μια μεταλλική που ιδέα δεν έχω τι έχει μέσα (είναι η πρώτη φιάλη με την αγορά της ψησταριάς). Μου πρότεινε ένας γνωστός ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που κάνει διανομή στο σπίτι την PetroGaz. 1) Ξέρουμε αν είναι συμβατές με Outdoorchef; 2) Βουτάνιο ή Προπάνιο; 3) Αν θέλει ρυθμιστή, μπορώ να έχω μια μεταλλική και μια με ρυθμιστή ή θα πρέπει κάθε φορά να βαζω-βγάζω;
ilpapacha Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dantekavala είπε Καλησπέρα. Ψάχνω να πάρω δεύτερη φιάλη για να έχω να αλλάζω και να μη μείνω έτσι σε κανένα ψήσιμο Τώρα έχω μια μεταλλική που ιδέα δεν έχω τι έχει μέσα (είναι η πρώτη φιάλη με την αγορά της ψησταριάς). Μου πρότεινε ένας γνωστός ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που κάνει διανομή στο σπίτι την PetroGaz. 1) Ξέρουμε αν είναι συμβατές με Outdoorchef; 2) Βουτάνιο ή Προπάνιο; 3) Αν θέλει ρυθμιστή, μπορώ να έχω μια μεταλλική και μια με ρυθμιστή ή θα πρέπει κάθε φορά να βαζω-βγάζω; 1) Οι μπουκάλες είναι «συμβατές» με όλες τις ψησταριές 2) Καλύτερα επέλεξε προπάνιο. Έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Έχε υπόψη σου ότι ο ρυθμιστής για το προπάνιο, πρέπει να είναι στα 37mbar 3) Εφόσον και οι 2 μπουκάλες έχουν το ίδιο σύστημα ένωσης, πχ βιδωτό, δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή. Αυτό χρειάζεται σε περίπτωση που έχεις πχ μία μπουκάλα προπάνιο και μία μείγμα, όπου θέλουν ρυθμιστή με διαφορετικά mbar ή έχεις μία μπουκάλα με βιδωτή ένωση και μία με κουμπωτή, όπου εξ ορισμού χρειάζονται διαφορετικό ρυθμιστή. Λαυράκι για σήμερα 5
ilpapacha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται https://www.car.gr/xyma/view/327544892-weber-q1000-q1200-spasti-syromeni-vasi 1
tarantules Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Θέλω γνώμες εαν μπορώ και με ποιό τρόπο να ψήσω πατάτες στην ψησταριά μου.Μέχρι πρότινος έτρωγα τηγανητές αλλά δυστυχώς άρχισαν να με ενοχλούν γενικότερα τα τηγανητά και πλέον τα αποφεύγω.Δοκίμασα στον ηλεκτρικό φούρνο να βάλω ψιλοκομένες πατάτες με λίγο λαδάκι σε ένα ταψί με λαδόκολα στη λειτουργία του αέρα και έγιναν πολύ ωραίες και τραγανές σχεδόν σαν τις τηγανητές και έλεγα μήπως μπορώ να πετύχω κάτι παρόμοιο στην ψησταριά.Έχω αυτή την ψησταριά αλλά δεν ξέρω τι σκεύος να βάλω για τις πατάτες.Έχει φτοιάξει κανείς σας να μου πει καταρχήν εαν γίνονται ωραίες και κατά 2ον πως τις φτοιάχνει και τι θα χρειαστώ ;
est Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, tarantules είπε Θέλω γνώμες εαν μπορώ και με ποιό τρόπο να ψήσω πατάτες στην ψησταριά μου.Μέχρι πρότινος έτρωγα τηγανητές αλλά δυστυχώς άρχισαν να με ενοχλούν γενικότερα τα τηγανητά και πλέον τα αποφεύγω.Δοκίμασα στον ηλεκτρικό φούρνο να βάλω ψιλοκομένες πατάτες με λίγο λαδάκι σε ένα ταψί με λαδόκολα στη λειτουργία του αέρα και έγιναν πολύ ωραίες και τραγανές σχεδόν σαν τις τηγανητές και έλεγα μήπως μπορώ να πετύχω κάτι παρόμοιο στην ψησταριά.Έχω αυτή την ψησταριά αλλά δεν ξέρω τι σκεύος να βάλω για τις πατάτες.Έχει φτοιάξει κανείς σας να μου πει καταρχήν εαν γίνονται ωραίες και κατά 2ον πως τις φτοιάχνει και τι θα χρειαστώ ; Πατάτες στην ψησταριά υγραερίου με πολλούς τρόπους.... Ένας τρόπος που μάλλον θέλεις να αποφύγεις, είναι με λάδι, σε τηγάνι που θα μπει στο πλαϊνό μάτι αν υπάρχει ή και πάνω στη σχάρα. Εναλλακτικά, μπορείς αφού τις πασπαλίσεις με λάδι και τις καρυκεύσεις να τις βάλεις σε μαντεμενια πλάκα ή σε αντικολλητική μεμβράνη όπου με μια σπάτουλα θα τις ανακατεύεις περιστασιακά. Ένας άλλος τρόπος για ψητές αυτή τη φορά πατάτες είναι να τις βάλεις ολόκληρες στη σχάρα, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας 'τες ανά 10-15 λεπτά ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα για περίπου μία ώρα ή μέχρι να προσεγγίσουν εσωτερική θερμοκρασία 95-100 βαθμούς. Τις σερβίρεις κομμένες σε φέτες ή όπως αλλιώς θέλεις ή αν θες, τις κόβεις κατά μήκος στη μέση, αδειάζεις το περιεχόμενο με ένα κουτάλι αφήνοντας τη φλούδα με ένα πόντο πατάτα. Το υλικό που θα αφαιρεθεί μπορεί να γίνει πουρές με γάλα, λαχανικά, τριμμένο τυρί, αλλαντικά ή οτιδήποτε άλλο νομίζεις, να τοποθετηθεί ξανά στο σκάφος της φλούδας και να ψηθεί λίγο ακόμα στη σχάρα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Βέβαια, ο πιο απλός τρόπος είναι κομμένες σε φέτες και απευθείας στη σχάρα. Αυτά, ενδεικτικά... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από est 6
ilpapacha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Για όποιον ενδιαφέρεται https://www.car.gr/xyma/view/327539864-broil-king-gem-340-black-psistaria-ygraerioy-mantemenia-sxara-me-3-esties-kai-plaino-mati 1
invisiblesurfer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, est είπε Πατάτες στην ψησταριά υγραερίου με πολλούς τρόπους.... Ένας τρόπος που μάλλον θέλεις να αποφύγεις, είναι με λάδι, σε τηγάνι που θα μπει στο πλαϊνό μάτι αν υπάρχει ή και πάνω στη σχάρα. Εναλλακτικά, μπορείς αφού τις πασπαλίσεις με λάδι και τις καρυκεύσεις να τις βάλεις σε μαντεμενια πλάκα ή σε αντικολλητική μεμβράνη όπου με μια σπάτουλα θα τις ανακατεύεις περιστασιακά. Ένας άλλος τρόπος για ψητές αυτή τη φορά πατάτες είναι να τις βάλεις ολόκληρες στη σχάρα, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας 'τες ανά 10-15 λεπτά ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα για περίπου μία ώρα ή μέχρι να προσεγγίσουν εσωτερική θερμοκρασία 95-100 βαθμούς. Τις σερβίρεις κομμένες σε φέτες ή όπως αλλιώς θέλεις ή αν θες, τις κόβεις κατά μήκος στη μέση, αδειάζεις το περιεχόμενο με ένα κουτάλι αφήνοντας τη φλούδα με ένα πόντο πατάτα. Το υλικό που θα αφαιρεθεί μπορεί να γίνει πουρές με γάλα, λαχανικά, τριμμένο τυρί, αλλαντικά ή οτιδήποτε άλλο νομίζεις, να τοποθετηθεί ξανά στο σκάφος της φλούδας και να ψηθεί λίγο ακόμα στη σχάρα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Βέβαια, ο πιο απλός τρόπος είναι κομμένες σε φέτες και απευθείας στη σχάρα. Αυτά, ενδεικτικά... Τί είναι αυτά τα πολύχρωμα δίπλα στις πατάτες της πρώτης φωτογραφίας;
est Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε Τί είναι αυτά τα πολύχρωμα δίπλα στις πατάτες της πρώτης φωτογραφίας; Μάλλον τα πατζάρια λες. Έτυχε να έχω αυτή την πρόσφατη φωτό με πατάτες, πιπεριές, πατζάρια, μανιτάρια και καρότα. Κάποιες σπάνιες φορές που τη χρησιμοποιώ, η μεμβράνη βολεύει για τέτοιους αχταρμάδες... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από est 1
sargus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Στις 2/11/2022 στις 10:36 ΜΜ, est είπε Πατάτες στην ψησταριά υγραερίου με πολλούς τρόπους.... Ένας τρόπος που μάλλον θέλεις να αποφύγεις, είναι με λάδι, σε τηγάνι που θα μπει στο πλαϊνό μάτι αν υπάρχει ή και πάνω στη σχάρα. Εναλλακτικά, μπορείς αφού τις πασπαλίσεις με λάδι και τις καρυκεύσεις να τις βάλεις σε μαντεμενια πλάκα ή σε αντικολλητική μεμβράνη όπου με μια σπάτουλα θα τις ανακατεύεις περιστασιακά. Ένας άλλος τρόπος για ψητές αυτή τη φορά πατάτες είναι να τις βάλεις ολόκληρες στη σχάρα, σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας 'τες ανά 10-15 λεπτά ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα για περίπου μία ώρα ή μέχρι να προσεγγίσουν εσωτερική θερμοκρασία 95-100 βαθμούς. Τις σερβίρεις κομμένες σε φέτες ή όπως αλλιώς θέλεις ή αν θες, τις κόβεις κατά μήκος στη μέση, αδειάζεις το περιεχόμενο με ένα κουτάλι αφήνοντας τη φλούδα με ένα πόντο πατάτα. Το υλικό που θα αφαιρεθεί μπορεί να γίνει πουρές με γάλα, λαχανικά, τριμμένο τυρί, αλλαντικά ή οτιδήποτε άλλο νομίζεις, να τοποθετηθεί ξανά στο σκάφος της φλούδας και να ψηθεί λίγο ακόμα στη σχάρα μέχρι να δέσουν τα υλικά. Βέβαια, ο πιο απλός τρόπος είναι κομμένες σε φέτες και απευθείας στη σχάρα. Αυτά, ενδεικτικά... Κομμένες σε φέτες και πάνω στη σχάρα, πόση ώρα χρειάζονται περίπου για να ψηθούν;
est Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sargus είπε Κομμένες σε φέτες και πάνω στη σχάρα, πόση ώρα χρειάζονται περίπου για να ψηθούν; Α, δεν θέλουν πολύ. Φαίνεται κιόλας στα γυρίσματα πότε είναι έτοιμες. Εποχή για καλαμάρια. Ευγενική προσφορά από τα φιλαράκια που τα ψάρεψαν 🙏 VID_20220925_125001.mp4 Μια πιπεριά και ένα χαλούμι στη σχάρα για να συμπληρωθεί ο μεζές... Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από est 3
karman13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα! Αγόρασα από τα lidl όταν είχαν βγει τα προϊόντα grill, το σκεύος της φωτογραφίας. Όταν το πλένω μετά από λίγο βγάζει ένα χρώμα σαν σκουριά. Είναι επικίνδυνο για την υγεία; Ξέρει κάποιος γιατί μου το κάνει αυτό;
costas_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Προφανώς έχει σίδηρο και ανοικτούς πόρους οπότε η σκουριά έχει αρχίσει την δουλειά της. Εαν πάρεις έναν μαγνήτη θα διαπιστώσεις ότι περιλαμβάνει μεγάλη αναλογία σιδήρου. 1
est Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Έγραφε ότι είναι ανοξείδωτο; Μάλλον όχι επειδή δεν φαίνεται να είναι τέτοιο. Μη σκοτίζεσαι, πέταμα 🚮
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα