nopi-kou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει αν σε κανουν διακοπη συνδεσης λογω οφειλων ,διακοπη οχι φραγη αν πας σε αλλη εταιρεια μπορεις να κανεις καινουρια γραμμη?Για να ξαναεχω δηλ. internet τι πρεπει να κανω?Ας μου πει καποιος αν γνωριζει και καμια οικονομικη συνδεση την χρειαζομαι για δουλεια.Ευχαριστω.
Anubis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ισως να υπαρχει διακανονισμος αλλα δεν ξερω.
athlios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει αν σε κανουν διακοπη συνδεσης λογω οφειλων ,διακοπη οχι φραγη αν πας σε αλλη εταιρεια μπορεις να κανεις καινουρια γραμμη?Για να ξαναεχω δηλ. internet τι πρεπει να κανω? Να πληρωσεις τις οφειλες σου.
Marria Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχεις οφειλη δεν θα σε αφησουν να πας σε αλλη εταιρια μεχρι να ξεχρεωσεις το χρεος σου.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 αν υπαρχει υπολοιπο συνηθως δεν αποδεσμευεται η γραμμη σου εκτος αν η νεα γραμμη ειναι σε αλλο ονομα αλλο afm κτλ και εφοσον κανεις αιτηση για νεα γραμμη οχι για μεταφορα την παλια.αλλα το παλιο υπολοιπο μετα θα παει διαμεσω δικηγορικου γραφειου για να το ξοφλησεις οποτε ξοφλησε το να εισαι cool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.