Προς το περιεχόμενο

bohtheia htc hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας ειμαι νεο μελος εδω..

εχω το κινιτο HTC HD και μου κόλλησε η οθόνη αφής και εκανα και restar kαι επαναφορα τπτ δεν γινεται.. δεν εχω και την εγγύηση μου έληξε μιπως ξερει κανενας τι αλλο μπορω να κανω?

ευχαριστω

Δημοσ.

μαλλον χαλασε το digitazer. Υπαρχει ενα παιδι στο forum που φτιαχνει οθονες πολυ φτηνα. Τσεκαρε το.

digitizer είναι η λέξη.

Ως εκ τούτου,

αν πιάνουν τα χέρια σου, το αλλάζεις και μόνος σου. ;)

Δημοσ.

http://viewitem.eim.ebay.gr/HTC-Touch-HD-T8282-LCD-Screen-Display--Digitizer/400188736742/item

αυτο εδω ειναι φιλε μου??

η που θα το φτιαξω η που θα το σπασω :)

Ναι, αυτό είναι.

Απλά, ψάξε μήπως βρεις μόνο του το Digitizer, για καθαρά οικονομικούς λόγους (πιο φτηνή λύση). Εκτός και αν θέλεις και το display ως backup ή επειδή έχεις και μ' αυτό πρόβλημα.

Δημοσ.

καλημερα σας :) μολις γυρισα απο τον γερμανο πηγα και εδωσα το κινητο για να το φτιαξουν μου ειπαν οτι εχει παρει υγρασια και δεν ειναι μονο η οθονη αν ειναι ολο και η πλακετα θα πιασει ενα 400 :((((

Δημοσ.

καλυτερα παρε ενα καινουργιο να εχεις και εγγυηση ή ψαξε να δεις αμα μπορεις να το κανεις μονος (βοηθεια απο νετ,απο κανα φιλο κτλ)

Δημοσ.

και το κοθμπι του ηχου να εχει χαλασει σου λενε υγρασια και τιμη απο 200-400€ για πλακετα.Τοσο υγρη χωρα ειμαστε τελικα? Φανταζομαι αγγλια ποσα χαλανε απο υγρασια... Μαλλον δεν θα τους συμφερε.

Btw καινουριο το κινητο εχει 300€. Κινητο 300 πλακετα 400... χμμμμ....

Αν το εχεις ξεγραψει φτιαξτο μονος σου http://www.ebay.com/...1#ht_500wt_1180

και μπορεις να δεις και κανα βιντεακι πως http://www.youtube.c...+digitizer&aq=f

τα link ειναι ενδεικτικά δεν ξερω πιο μοντελο εχεις ακριβως

Δεν συγχωρεις ουτε ενα ορθογραφικο ε?

Δημοσ.

να σε καλα φιλε μου για τις πληροφοριες :-D περιμενω τηλ την τεταρτη να δω τι θα μου πει ο γερμανος αν kαι θα μου πει υγρασια για να οικονομισουν τα ζωα :-D αυτο το μοντελο εχω HTC TOUCH HD T8282

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εμαθα το πρωί οτι το κινητο εχει υγρασια η πλακετα και θελη αλλαγμα και θα μου παρει 470ε ο απατεώνας γερμανος. καλα τα ειπες φιλε μου. οποτε θα προσπαθήσω μονος μου να το φτιαξω εαν ξερει καποιος αλλος ας μου στειλει ..εγω θα παραγγειλω την οθόνη και ο θεος βοηθός :-D :-D

Δημοσ.

Ε παρήγγειλε αυτό που σου έστειλα και δοκίμασε να το φτιάξεις μόνος σου. Το πολύ πολύ να πετάξεις τα 10 ευρώ που κάνει αλλά να αποκτήσεις μια ωραία εμπειρία.Γράψε μας τα αποτελέσματα όταν τελειώσεις για μα σου δώσουμε συγχαρητήρια ή συλλυπητήρια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα παιδια μετα απο πολλες προσπάθειες εφτιαξα το htc μου του εβαλα νεα οθονη και ειναι καινουργιο ειμαι πολυ χαρουμενος σας ευχαριστω για την βοηθεια σας :-D

Δημοσ.

καλημερα παιδια μετα απο πολλες προσπάθειες εφτιαξα το htc μου του εβαλα νεα οθονη και ειναι καινουργιο ειμαι πολυ χαρουμενος σας ευχαριστω για την βοηθεια σας :-D

ποσο σου κοστισε τελικα? Τι ακριβψς χρειάστικε να κανεις? Στεγνωσε η "υγρασια" και εγινε καλα το κινητο ε? devil.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...