ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Προτάσεις για gaming keyboard, η τιμή ανοικτή! Έτσι κι αλλιώς από αμερική θα έρθει(με προσωπο)! Κύριος ψάχνω προτάσεις και links, για να πάρω μια ιδέα! Γι'αυτό τι λέτε? Razer anansi!
LeoNaXe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πολλοί θα πούν πολλές προτάσεις, το θέμα είναι εσένα τη θα σε βολεύει. προσωπικά έχω το σετ microsoft sidewinder και με βόλεψε, το πντίκη sidewinder εμένα προσοπικά με βόλεψε πολύ περισσότερο απο αυτά της logitech μιας και τα δοκίμασα σε internet cafe. αυτό θα έλεγα να το ψάξεις μόνος σου να δείς τη σε βολεύει περισσότερο γιατί πολοί θα πουν προτάσεις και όπως θα έχουν καλές αξιολογήσεις τα προϊόντα αλλα τελικά μπορεί να δεις πως τα κουμπιά να μην σε βολεύουν.
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δε θα πάρω τίποτα αν δε το δω από κοντά! Απλά θέλω να ακούσω και κάποιες προτάσεις, απόψεις ή και εμπειρίες!Το θεωρώ πολύ σημαντικό να ακούσω τις απόψεις και τη γνώμη των άλλων, κάνοντας παράλληλα κ τη δική μου ερεύνα! Και γενικά να συζητηθεί λίγο το θέμα,δεν είναι κακό!
BalthazarX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ισχύει...Στην τελική καλά τα 30+ macro keys,leds,anti-ghosting κλπ, αλλά αν δεν σε βολεύει... Από κει και πέρα μιας και αφήνεις την τιμή ανοικτή μας δυσκολεύεις.. Ας ξεκινήσω.. 1) Gigabyte K8100 Aivia 2) Razer Lycosa 3) Steelseries merc stealth 4) Roccat Isku 5) Cyborg V.7 6) Microsoft Sidewinder X6 7) Logitech g19 8) Logitech G510 9) Tt eSPORTS Challenger Ultimate Αυτές είναι μερικές επιλογές.. Δεν αναφέρω τιμή μιας και ανάλογα με το κατάστημα ποικίλλουν, καθώς και αρνητικά θετικά στο καθένα..Αν κινηθείς προς κάποια θα βοηθήσω όσο μπορώ..
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ισχύει...Στην τελική καλά τα 30+ macro keys,leds,anti-ghosting κλπ, αλλά αν δεν σε βολεύει... Από κει και πέρα μιας και αφήνεις την τιμή ανοικτή μας δυσκολεύεις.. Οχι περισσοτερο απ'οτι με δυσκόλεψες εσυ!Τα κοματια που διαλεξες ειναι ενα και ενα!
Luciddream Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το τελευταίο έχει και ανεμιστήρα για το χέρι... χαχαχαχαχα
cortaN@ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το τελευταίο έχει και ανεμιστήρα για το χέρι... χαχαχαχαχα Για μένα Razer Lycosa.
madboy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλη μια ψήφος για το Razer Lycosa Mirror. Πολύ καλό πληκτρολόγιο!
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Filco MajesTouch ή Das Ultimate Τίποτα άλλο.. Να κοιτάξεις να πάρεις με Black Mx Cherry Switches ή έστω Brown... Μη κάνεις το λάθος και πάρεις με Blue ... είναι για "γράψιμο" πιο πολύ
atonioz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Filco MajesTouch ή Das Ultimate Τίποτα άλλο.. Να κοιτάξεις να πάρεις με Black Mx Cherry Switches ή έστω Brown... Μη κάνεις το λάθος και πάρεις με Blue ... είναι για "γράψιμο" πιο πολύ Δηλαδή πως το καλό με το Das Ultimate μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Τι εννόω ' οκ για τα πλήκτρα που χρησιμοποιούμε συνέχεια. τι γίνεται όμως με κουμπία που δεν χρησιμοποιούμε συχνά ? π.χ SysRq, Scroll Lock, properties button, ή ακόμα πιο απλά με σύμβολα {}|"¨?><[]\'΄/.,+_)(*&^%%$#@!~ !!!!!! Μήπως σου δίνουν τπτ αυτοκολιτάκια ?
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει και version που έχει γράμματα/νούμερα πάνω...check το site τους
pavlos0160 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω παντως εχω το Microsoft Sidewinder X4 και το Logitech G500 και ειμαι υπερευχαριστημενος....
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-7g Άλλη μια επιλογή σε gaming mechanical. Δεν έχω δει κακή κριτική για το συγκεκριμμένο. http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.235197900/categoryId.49136200/parentCategoryId.35156900 Και αυτό βέβαια για οπαδούς της Razer Και κάποιες ευκολίες. Εντάξει ο Lunatic λιώνει sc2. Η γνώμη του είναι ακραία. Ας έχει και ένα λαμπιόνι το ρημάδι. 100+ ευρώ κάνουν Τώρα που τα βλέπω σκατάκριβα είναι. Ναι και εγώ τα γουστάρω αλλά είναι πανάκριβα. Βέβαια είναι και για μια ζωή σχεδόν
LuNaTiC Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 αχαχχαχα εντάξει δεν είναι ακραία μωρέ... αφού θα πάρεις κάτι ας είναι καλό και να αξίζει... Θα το πληρώσεις 2 φορές πάνω αλλά θα σου κρατήσει και πιο πολύ και θα απολαμβάνεις και καλύτερη ποιότητα
ppaylos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Microsoft X6 + απο εμενα μ αρεσει που παει περιπατο το keypad !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα