Προς το περιεχόμενο

προβλημα με modem

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

σημερα πριν λιγη ωρα κατα τις 11 εκανε διακοπη ρευματος στην γειτονια και το modem παλι ξερυθμιστικε

δεν αντεχω αλλο καθε φορα που κανει διακοπη ρευματος ξερυθμιζεται και μου ερχεται να το σπασω ενω ενα τις netgear

τωρα πιο μοντελο ακριβως δεν θυμαμε

το ερωτημα μυ ειναι φτεοι το modem που καθε φορα εχουμε διακοπη ξερυθμιζετε ή εταιρια HOL που εχω ή αποτομη πρωση τασης

δεν αντεχω αλλο

Δημοσ.

Κανε ο,τι σου ειχα πει και τοτε :P

edit: με τις διακοπες ρευματος τι να κανεις; τι να σου πω, εχω δουλεψει modem που τρωγανε φρικες και θελανε reset και αλλα που περασε και δεν αγγιξε!

Δημοσ.

...

το ερωτημα μυ ειναι φτεοι το modem που καθε φορα εχουμε διακοπη ξερυθμιζετε ή εταιρια HOL που εχω ή αποτομη πρωση τασης

...

Αν και δεν είμαι σίγουρος για το τι ρωτάς, για να λύσεις το πρόβλημα σου μπορείς είτε να αγοράσεις ένα μικρό Ups και να βάλεις πάνω το router ή να αγοράσεις ένα άλλο Modem που δεν χάνει τις ρυθμίσεις όταν δεν έχει ρεύμα.

Δημοσ.

καλημερα

κανε backup τις ρυθμισεις σου, για να μη το σεταρεις συνεχεια, βαλε ups, αλλαξε και firm στο ρουτερ και μην ανοιγεις συνεχεια το ιδιο θεμα :rolleyes:

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αλλο σκεφτομουν να αγορασω εναν σκληρο με δυνατοτητα να μπορω να το συνδεσω στο modem μεσω ethernet για να εχω κοινωχρειστα αρχεια σε ολους τους υπολογιστες αλλα ειδα οτι αυτο το modem εδω λεει οτι εχει θυρα usb για να συνδεω τον σκληρο με usb

ομως θα εχω τα ειδια αποτελεσματα ;

ερωταω εδω για να μην ανηγω νεο θεμα

καλημερα

κανε backup τις ρυθμισεις σου, για να μη το σεταρεις συνεχεια, βαλε ups, αλλαξε και firm στο ρουτερ και μην ανοιγεις συνεχεια το ιδιο θεμα :rolleyes:

OK ευχαριστω θα το ψαξω

Δημοσ.

Καλημερα ,

σημερα πριν λιγη ωρα κατα τις 11 εκανε διακοπη ρευματος στην γειτονια και το modem παλι ξερυθμιστικε

δεν αντεχω αλλο καθε φορα που κανει διακοπη ρευματος ξερυθμιζεται και μου ερχεται να το σπασω ενω ενα τις netgear

τωρα πιο μοντελο ακριβως δεν θυμαμε

δεν αντεχω αλλο

a.αμα κλεισεις απλα το ρουτερ χανει τις ρυθμισεις η οχι?

αν οχι τοτε η αποτομη διακοπη η πιο πολυ οι διακυμανσεις το σκιζουν.

οποτε εκει βαζεις ειτε ενα Ups Οπως ειπαν η εστω ενα πολυπριζο ασφαλειας.εχω δει και αλλα ρουτερ κτλ να χανουν ρυθμισεις οταν κοβεται το ρευμα.σπανια μεν αλλα το εχω δει.αν εσενα το κανει συνεχεια ειναι παραξενο η το ρευμα ειναι τελειως χαλια.

οποτε οπως ειπαν τα παιδια α.κανε backup τις ρυθμισεις για να τις εχεις ετοιμες.συνηθως ολα τα ρουτερ το υποστηριζουν backup and restore.

β.και βασικο.κανε ενα firmware update στο ρουτερ γιατι η Netgear βγαζει πολλα firmwares.ποιος ξερει ισως ξεμπλοκαρει και δεν στο ξανακανει.

η hol δεν φταιει πουθενα.δεν εχει καμια σχεση εννοειται.οποια εταιρεια και να ειχες με αυτο το modem το ιδιο θα γινοταν.λες να ειχε προτιμηση στην Hol το ρουτερ?:P

να ρωτησω κατι αλλο σκεφτομουν να αγορασω εναν σκληρο με δυνατοτητα να μπορω να το συνδεσω στο modem μεσω ethernet για να εχω κοινωχρειστα αρχεια σε ολους τους υπολογιστες αλλα ειδα οτι αυτο το modem εδω λεει οτι εχει θυρα usb για να συνδεω τον σκληρο με usb

ομως θα εχω τα ειδια αποτελεσματα ;

ερωταω εδω για να μην ανηγω νεο θεμα

παρε καλυτερα ethernet δισκο για μενα γιατι θα παιζει σε οποιοδηποτε ρουτερ ενω αυτο με το usb αν παρεις ενα νεο ρουτερ καλη ωρα και δεν εχει Usb την εκατσες.οποτε χτυπα ethernet απο την αρχη που θα παιξει και σε ρουτερ και σε repeater και σε access point και σε pc απευθειας κτλ κτλ.κατα τα αλλα ναι σχεδον εχεις τα ιδια αποτελεσματα.απλα στους ethernet πολλες φορες ειδικα αμα ο δισκος ειναι nas θα βρεις πολυ παραπανω ρυθμισεις για accounts ,privileges κτλ.

οποτε απο το να παρεις ενα νεο ρουτερ για να εχει usb και να πληρωσεις αυτα τα λεφτα παρε ethernet και με 25 ευρω πηγαινε παρε κανα vigor 2700 να βρεις την ηρεμια σου αν δεν παιξει αυτο με το ρευμα και τον σταθεροποιητη η το firmware update.στα παλια μοντελα πας στο site βρισκεις το μοντελο σου και κατεβαζεις Update στα πιο καινουρια μπαινεις μεσα στο μενου και βρισκεις firmware update που κατεβαζει μονο του το αρχειο η κανει search για νεο firmware με το που συνδεθεις στο 192.168.0.1

OK ευχαριστω θα το ψαξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...