traganeus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ένας γνωστός μου είναι στην αστυφυλάκων, τελειώνει αυτόν τον χρόνο. Έκανε τα χαρτιά του για το 10% μήπως και περάσει Αξιωματικών αλλα τελικά περνάει στο οικονομικό της θεσσαλονίκης. Αυτό που θέλει να μάθει είναι αν μπορεί ενώ είναι στην αστυφυλάκων, να κάνει εγγραφή στο τμήμα για να μην χάσει την θέση του και μόλις τελειώσει απο αστυφυλάκων να φοιτήσει κανονικά.
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν γίνεται. Είναι παράνομο να είσαι σε 2 σχολές ταυτόχρονα και κατα την διάρκεια της εγγραφής σε μια σχολή υπάρχει ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεις ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε κάποια άλλη σχολή. Δεν ξέρω αν αλλάζει τίποτα επειδή είναι αστυφυλάκων αλλά πολύ αμφιβάλλω. (ας ρωτήσει και κάποιον άλλον για καλό και για κακό μην σας πάρω και στο λαιμό μου) Άσχετο: Το 10% δεν καταργήθηκε?
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δεν γίνεται. Είναι παράνομο να είσαι σε 2 σχολές ταυτόχρονα και κατα την διάρκεια της εγγραφής σε μια σχολή υπάρχει ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεις ότι δεν είσαι εγγεγραμμένος σε κάποια άλλη σχολή. Δεν ξέρω αν αλλάζει τίποτα επειδή είναι αστυφυλάκων αλλά πολύ αμφιβάλλω. (ας ρωτήσει και κάποιον άλλον για καλό και για κακό μην σας πάρω και στο λαιμό μου) Άσχετο: Το 10% δεν καταργήθηκε? Τελευταία εφαρμογή του ΦΕΤΟΣ, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε:Ρ
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 30 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ας παρατήσει την αστυφυλάκων. Ένας μπάτσος λιγότερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.