antreaslam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ενώ γενικά οι γνώσεις μου στο excel είναι αρκετά καλές, στο word είμαι ψιλοάσχετος. Τελείωσα ένα manual, και θέλω, εκεί που έχω βάλει τα indexes, να μπορεί ο χρήστης να πατήσει πάνω στο κάθε κεφάλαιο, και να τον πετάει απευθείας στο αντίστοιχο κεφάλαιο (πχ να πατάει το κεφάλαιο 5, και να τον πετάει στη σελίδα 20, κεφάλαιο 5). Εχω φάει τα μάτια μου,πως στο διάολο γίνεται?
gfilippas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να εισάγεις υπέρ-συνδέσεις στο κείμενο
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Θα πρέπει να εισάγεις υπέρ-συνδέσεις στο κείμενο Φτιάξτου και εσύ ένα hyper-link σε μια σελίδα που τα εξηγεί,ρε'συ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ενώ γενικά οι γνώσεις μου στο excel είναι αρκετά καλές, στο word είμαι ψιλοάσχετος. Τελείωσα ένα manual, και θέλω, εκεί που έχω βάλει τα indexes, να μπορεί ο χρήστης να πατήσει πάνω στο κάθε κεφάλαιο, και να τον πετάει απευθείας στο αντίστοιχο κεφάλαιο (πχ να πατάει το κεφάλαιο 5, και να τον πετάει στη σελίδα 20, κεφάλαιο 5). Εχω φάει τα μάτια μου,πως στο διάολο γίνεται? Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Table Of Contents από το word και τις επικεφαλίδες για κάθε section να τις βάζεις με το στυλ heading.
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 λοιπόν, είτε το (αγγλικό) word2010 μαμιέται, είτε εγώ είμαι ασχετος. Δε μπορώ να τα συνδε΄σω με τίποτα.... Εχω φτιάξει τα contents επάνω, στη μορφή: 1) Flow.............................1 Και κατω στο κείμενο, έχω τίτλο 1) Flow Παταω δεξί κλικ και hyperlink στο πανω (content), και μου βγάζει επιλογές, top, headings, bookmarks. δε με αφήνει όμως, αν επιλέξω κάτι από τα 2, να του ορίσω που ....πρέπει να πάει και να συνδεθεί...
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 καταλαβα πως γίνεται!!! στις επικεφαλίδες στην καθε σελίδα, πρέπει να πάω home-> και επιλογή style, heading 1. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, και ειδικά τον Timonkaipumpa!
v_kastri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 καλησπέρα, θέλω να κάνω αντιγραφή επικόλληση ενός κειμένου από το google πως μπορώ να το κάνω να μην φαίνεται σαν εικόνα αλλά ως κείμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.