chrisv. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα σε όλα τα μέλη.Ψάχνω να βρω ένα πολύ ελαφρύ antivirus διότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ένα παλαιό Laptop Τoshiba!Λόγω της παλαιότητας του,έχω επάνω τα Windows XP.Επίσης να σημειώσω οτι πέρασα τα δωρεάν Windows Essential,που όμως δεν κατάφεραν να δουλέψουν!Και επισης το κλασσικό AVG μου καθυστερούσε πάρα πολύ όλο το λάπτοπ! Υ.Γ:Η χρήση του δεν θα είναι τόσο μεγάλη!Μόνο η αναπαραγωγή μουσικης και μεταφορά δεδομένων!Τίποτα παραπάνω. Όποιος ξέρει κάτι,θα φανεί χρήσιμος!Ευχαριστώ Πολύ.
ss13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα σε όλα τα μέλη.Ψάχνω να βρω ένα πολύ ελαφρύ antivirus διότι θέλω να το χρησιμοποιήσω σε ένα παλαιό Laptop Τoshiba!Λόγω της παλαιότητας του,έχω επάνω τα Windows XP.Επίσης να σημειώσω οτι πέρασα τα δωρεάν Windows Essential,που όμως δεν κατάφεραν να δουλέψουν!Και επισης το κλασσικό AVG μου καθυστερούσε πάρα πολύ όλο το λάπτοπ! Υ.Γ:Η χρήση του δεν θα είναι τόσο μεγάλη!Μόνο η αναπαραγωγή μουσικης και μεταφορά δεδομένων!Τίποτα παραπάνω. Όποιος ξέρει κάτι,θα φανεί χρήσιμος!Ευχαριστώ Πολύ. Άρα η καλύτερη λύση είναι να κάνεις ένα format στο φορητό σου για να στρώσει !!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Sticky topic για antivirus software
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.