puma1991 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει εντονη τρυχοπτωση(εντονη σε σχεση με παλαιοτερα) και τωρα με ποναει και το τριχοτο της κεφαλης. Δηλαδη το δερμα, αλλα οτι σε ολα τα σημεια!!! Απο τους παππουδες μου κανενας δεν ειχε καραφλα, ο πατερας μου το ιδιο. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι, για αυτο σκεφτηκα να κλεισω ενα ραντεβου με δερματολογο στο ΙΚΑ. Εξεταζουν τετοια θεματα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να μην εξετάζουν; Βέβαια μπορεί να είναι και ψυχολογικό...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Mην περιμένεις σοβαρη εξεταση παντως.. Θα κοιταξει το μαλλι και θα σου γράψει ενα σαμπουαν, το πολυ πολυ να σου πει να κανεις και μια εξεταση αιματος. Καλύτερα να πας σε καποιον που ειδικευεται στο θεμα.
Pinball1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Για θέματα του τριχωτού της κεφαλής πας σε δερματολόγο ναι. Δεν είναι απόλυτο ότι δίνουν μόνο σαμπουάν, μπορεί να σου δώσει κάποια λοσιόν ή και βιταμίνες.
kage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αν δεν σου πει για εξεταση αιματος ζητα να σου γραψει εσυ
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 και εγω ειχα παει για τ συγκεκριμενο θεμα..οχι πονο βεβαια αλλα τριχοπτωση και μ ειπε να κανω εξετασεισ αιματοσ για να δει σιδηρο, φερετινη κτλ.. επισησ εξετασεισ θυροειδη..αφου βγηκαν αυτεσ καλεσ..μ ειπε οτι εμενα μ ειχε εξασθενισει η φυτρα και μ εδωσε ενα μειγμα σπρει για καθε βραδυ..επισησ σαμπουαν( τ οποιο στα ματησα να χρησιμοποιω μετα απο κανα μηνα) σταγονεσ για πριν τ λουσιμο και βιταμινεσ..ενα χρονο τ εκανα..εφτιαξε η τριχα μετα απο κανα 3μηνο..δηλ εβγαινε μαλλι καινουργιο και ειχε δυναμωσει η φυτρα μ ειπε.. αλλα νομιζω αυτεσ οι θεραπειεσ δεν τελειωνουν ποτε..δηλ αν εινια να πεσει θα πεσει..απλα το καθυστερεισ.. καλυτερα οπωσ λενε και τα παιδια πηγαινε σε ειδικο δερματολογο ιδιωτη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.