Προς το περιεχόμενο

Προσωπικό

madman88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ξέρει, ας μου πει το κόστος περιτομής με laser. Μην αρχίσετε παρακαλώ κοροϊδίες στα σχόλια. Έχω διάγνωση από ουρολόγο, δεν το ρωτάω από άποψη. Απλά, ξέρω πολύ καλά (μην ρωτάτε πώς) ότι ο χασάπικος τρόπος είναι επώδυνος και κάπως βάρβαρος. Τέλος, δε βρίζω, είμαι κόσμιος και τα θέματα αυτά είναι πολύ σοβαρά. Αυτό το λέω για όποιον υπερευαίσθητο "θιγεί".

Δημοσ.

H κλασσικη μεθοδος επεμβασης δεν ειναι επωδυνη. Επωδυνες ειναι οι επομενες ωρες και μερες. Δεν ξερω αν με το laser αναιρειται αυτο.

Κατα τ'αλλα μην τρελενεσαι δεν ειναι ντροπη αυτη η επεμβαση, πολλοι αντρες εχουν κανει, καποιοι αλλοι σκεφτονται να κανουν και τελος υπαρχουν και αυτοι που κανουν επειδη επιβαλλεται κατοπιν διαγνωσης. Το μονο θεματακι ειναι οτι ισως δεν ανοιξες το τοπικ σε σωστο φορουμ.

Δημοσ.

@ MiDi Έχεις δίκιο για το φόρουμ. Απλά, επειδή η ανγνωσιμότητα είναι μεγάλη, για αυτό το διάλεξα. Πίστεψέ με, προβληματίστηκα πολύ επ' αυτού.

Δημοσ.

αστα laser και τα faser

με τοπικη ναρκωση δεν καταλαβαινεις και πολλα, οι πρωτες 10-15 μερες ειναι καπως δύσκολες-άβολες μετα ολα οκ!

θα κανεις και καποιο καιρο "αποχη"

και στο τελος θα εχεις ενα brand new πουλι :mrgreen:

Δημοσ.

@ kabamaru21. Μου άρεσε το "αποχή"!!! Το λέω στο κείμενο, έχω λόγο που ρωτώ για λέιζερ, φέιζερ και τρέιζερ.

@ Impius. Να 'σαι καλά.

Δημοσ.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν είναι προϊόν σε διατίμηση ώστε να υπάρχει συγκεκριμένο κόστος.

Υποθέτω βέβαια πως μιλάς για ιδιωτική νοσηλεία χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, γιατί αλλιώς δεν θα έπρεπε να συζητάμε για το πόσο κοστίζει μια περιτομή....

Η κλινική λοιπόν θα σου πάρει από 100€ έως και πάνω από 1000, εκτός και μιλάμε για επέμβαση σε ιδιωτικό ιατρείο πράγμα το οποίο δεν θα συνιστούσα ούτε στον εχθρό μου.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσεις και την αμοιβή του χειρουργού: ίσως και κάτω από 200 αν βρεις κάποιον σε μεγάλη ανάγκη, αλλά εύκολα μπορεί να φτάσει και στα 1500€ ανάλογα με την ταμπέλα, τα φρου φρου και τα αρώματα. Ενδεικτικά πάντως να σου αναφέρω πως οι ασφαλιστικές δίνουν για μια κλασική περιτομή γύρω στα 800 για τον χειρουργό και άλλα 100 για τον βοηθό του.

Όπως καταλαβαίνεις το κόστος παίζει πάρα πολύ, αν και ακούγοντας για laser και ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα κοίταγα προς τα ανώτερα όρια των τιμών που σου ανέφερα.

Αλήθεια όμως, επειδή οι λόγοι που αναφέρεις στο αρχικό σου post ιατρικά δεν ευσταθούν και τόσο, γιατί laser;

Δημοσ.

@ dr lag. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κοίτα, ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν παίζεις με τα πράγματα αυτά. Είμαι γιος γιατρών, με αδερφό φοιτητή Ιατρικής. Αυτά στα λέω, επειδή απ'ότι κατάλαβα με θεωρείς κάπως υπερβολικό. Ξαναεπισημαίνω, υπάρχει διάγνωση ουρολόγου και έχω λόγο να ρωτώ για laser. Η ιστορία είναι μεγάλη. Αν και γράφω ανώνυμα, μου είναι πολύ δύσκολο να την πω. Εννοείται πως δεν είμαι ασφαλισμένος, ενώ όταν ρωτώ για κόστος, αναφέρομαι στο περίπου. Ξέρω ότι άλλο τα τσιγάρα, το τοστ στο πλοίο και του μπουκαλάκι του νερού και άλλο μία χειρουργική επέμβαση!

Δημοσ.

Αν μιλήσεις με τους γονείς σου σίγουρα θα σου βρουν μια σίγουρη και καλή λύση τόσο οικονομική όσο και αποτελεσματική.

Μην ντρέπεσαι να συζητάς τα θέματά σου μαζί τους, πόσο μάλλον όταν είναι γιατροί.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 1 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 1 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Λέηζερ και μαλακίες. Τίποτα δε συγκρίνεται με την εν ψυχρώ ένεση αναισθητικού στη βάση του πουτσοκέφαλου και το ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ που κάνει το ψαλίδι όταν κόβει το πετσάκι ΣΟΥ. Και με το πόσο επιδέξιος ΑΝΤΡΑΣ νιώθεις όταν μετά τις 2-3 πρώτες μέρες κατορθώνεις να τραβήξεις μαλακία χωρίς να ματώσεις ούτε 1 ράμμα.

Δημοσ.

Γιός ιατρών και θα πας στα κρυφά για εγχείριση; Ότι και να είναι θα δείξουν κατανόηση και θα σε βοηθήσουν με τις γνωριμίες τους.

Το πιο πιθανό είναι να έχουν δει και χειρότερες περιπτώσεις.

Δημοσ.

@ dr lag. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κοίτα, ξέρω πάρα πολύ καλά ότι δεν παίζεις με τα πράγματα αυτά. Είμαι γιος γιατρών, με αδερφό φοιτητή Ιατρικής. Αυτά στα λέω, επειδή απ'ότι κατάλαβα με θεωρείς κάπως υπερβολικό. Ξαναεπισημαίνω, υπάρχει διάγνωση ουρολόγου και έχω λόγο να ρωτώ για laser. Η ιστορία είναι μεγάλη. Αν και γράφω ανώνυμα, μου είναι πολύ δύσκολο να την πω. Εννοείται πως δεν είμαι ασφαλισμένος, ενώ όταν ρωτώ για κόστος, αναφέρομαι στο περίπου. Ξέρω ότι άλλο τα τσιγάρα, το τοστ στο πλοίο και του μπουκαλάκι του νερού και άλλο μία χειρουργική επέμβαση!

Πολυ στα σοβαρα παιρνετε μια τυπικη ανδρικη επεμβαση. madman συζητησε το με τους γονεις σου, καθε αλλο παρα ταμπου ειναι η περιτομη. Ασε που αν προχωρας λογω φιμωσης στην επεμβαση το πιθανοτερο ειναι να το ξερουν ηδη οι γονεις σου απτην περιοδο που εσυ δεν θυμασαι τον εαυτο σου. Ολο και καποιος παιδιατρος θα το ειχε παρατηρησει. Απτη στιγμη που ειναι γιατροι και θα σε συμβουλεψουν με τον καλυτερο τροπο και καταλληλο χειρουργο θα διαλεξουν.

ΥΓ. Το πολυ σοβαρο που δεν μπορεις να αναφερεις εδω ειναι η φιμωση? Κι αυτο συνηθισμενο φαινομενο ειναι. Αν ειναι κατι αλλο, εσυ ξερεις καλυτερα.

Δημοσ.

Να ρωτησω, εμενα που το μισο ειναι απεξω, ειναι κανα προβλημα; ή φταιει που ημουν πολυ "φιτνες" στα 13-16 μου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...