Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα...εχω ενα λαπτοπ lenovo και θελω να του περασω mac.Το laptop εχει i3,3gb ram,gt310 gpu....εχω ριξει τρελο διαβασμα σε διαφορα tutorial αλλα εχω ενα προβλημα ακολουθησα τελικα αυτον τον οδηγο και οταν κανει boot απο mac dvd βγζει αυτο το μηνυμα" You need to restart your computer.Hold down the power button untilit turns off,press the power button again." στο επομενο boot πατησα -χ για να μπει οπως λεει σε safe mode,στην αρχη φορτωνε κανονικα αλλα στο τελος παλι μου εβγαλε αυτο το μηνυμα...Τελικα τι πρεπει να κανω...???Please

ΥΓ:Απο τη διαπιστωσα οι περισσοτεροι οδηγοι ειναι για PC και οχι για λαπτοπ..

Επεξ/σία από devill0
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πως θα καταλαβω πιο ειναι log που παθαινει kernel panic....

Λογικά τα τελευταία που θα σου δείξει

---------- Προσθήκη στις 18:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:05 ----------

απλά να αναφέρω ότι το Rebel EFI έχει πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας συγκριτικά με τα free (empire efi, iboot κτλ), κατάφερα να περάσω osx86 σε 2 υπολογιστές που με τις άλλες λύσεις δεν boot-αρε καν από το δισκάκι

Δημοσ.
κατι με το power managament νομιζω..μπορεις να μου στειλεις λινκ για να δοκιμασω...

ήταν commercial (επί πληρωμή) λύση και πλέον η εταιρία έκλεισε (είχε δικαστική διαμάχη με την Apple) αλλά μπορείς να βρεις iso στον "θείο".

Κράτα ένα screen shot (με μια ψηφ. μηχανή ή με το κινητό σου) και post εδώ ή κάνε αναζήτηση στο google με το error

Δημοσ.
με το rebel efi ειναι η ιδια διαδικασια..?

Nαι. Αλλά το ότι θα μπουτάρεις δεν σημαίνει ότι θα παίξει κι' όλας. Μπορεί να το εγκαταστήσεις κι' όλας και μετά το boot να μην δουλεύει, να σου δίνει Kernel Panick ... ψάξε το snow leopard HCL να δεις αν ειναι συμβατό το HW σου

Δημοσ.

Αναφέρω επιτυχή αναβάθμιση σε 10.6.5 :

Mother board Asus P5K Premium -> με dsdt

όσοι το επιχειρήσουν πρώτα να σβήσουν το sleepenabler.kext γιατί θα φάνε Kernel Panic μετά το πρώτο Boot. Σβήστε το και περιμένετε sleepenabler συμβατό με την 10.6.5

όσοι την πάτησαν boot-άρουν με

-v pmVersion=0

για να απενεργοποιήσουν το SleepEnabler, το σβήνουν και είναι κομπλέ :)

post-3479-129063139321_thumb.png

Δημοσ.
Αναφέρω επιτυχή αναβάθμιση σε 10.6.5 :

Mother board Asus P5K Premium -> με dsdt

όσοι το επιχειρήσουν πρώτα να σβήσουν το sleepenabler.kext γιατί θα φάνε Kernel Panic μετά το πρώτο Boot. Σβήστε το και περιμένετε sleepenabler συμβατό με την 10.6.5

όσοι την πάτησαν boot-άρουν με

-v pmVersion=0

για να απενεργοποιήσουν το SleepEnabler, το σβήνουν και είναι κομπλέ :)

Επειδή έχω ένα άψογο και απροβλημάτιστο 10.6.4, είδες κάτι διαφορετικό στο 10.6.5 που θα δικαιολογούσε μια αναβάθμιση?

Δημοσ.
Επειδή έχω ένα άψογο και απροβλημάτιστο 10.6.4, είδες κάτι διαφορετικό στο 10.6.5 που θα δικαιολογούσε μια αναβάθμιση?

Δες το changelog

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...