JimGer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Διάβασα και παρόμοιο thread στα windows πρίν από κανα 2 μέρες το ρώτισε ένας http://lifehacker.com/5360150/install-snow-leopard-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required http://stellarola.tumblr.com/post/238461982/lifehacker-10-6-2-update-ud3p-v3
vebarbar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ρε μάγκες κάτι απλό δεν υπάρχει??? επίσης τι είναι το hackintosh?
panos2000gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ρε μάγκες κάτι απλό δεν υπάρχει??? επίσης τι είναι το hackintosh? Δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε απλό. Καταρχήν αν δεν έχεις το κατάλληλο hardware configuration, δύσκολα θα στηθεί σωστά το μηχάνημα. Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα αν δεν έχεις όρεξη για διάβασμα σε forums, πειραματισμούς και αν δεν είσαι αρκετά εξοικειωμένος με τους υπολογιστές. Διαφορετικά μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο παλιό μεταχειρισμένο mac.
vebarbar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι κάτι εύκολο, ούτε απλό. Καταρχήν αν δεν έχεις το κατάλληλο hardware configuration, δύσκολα θα στηθεί σωστά το μηχάνημα. Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς ιδιαίτερα αν δεν έχεις όρεξη για διάβασμα σε forums, πειραματισμούς και αν δεν είσαι αρκετά εξοικειωμένος με τους υπολογιστές. Διαφορετικά μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο παλιό μεταχειρισμένο mac. με τους υπολογιστές τα πάω πολύ καλά απλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με mac γιατί ασχολούμαι με linux και τα windows φυσικά. το θέμα είναι ότι τα χρειάζομαι...τεσπα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες....
minaras_tio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και απο μενα,θελω πολυ να αγορασω ενα imac αλλα ακριβο...μπορω να αγορασω ενα κουτι με λιγοτερα λεφτα,και να περασω mac αντι για windows που θα εχει?οθονη εχω...
EyeofOne Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και απο μενα,θελω πολυ να αγορασω ενα imac αλλα ακριβο...μπορω να αγορασω ενα κουτι με λιγοτερα λεφτα,και να περασω mac αντι για windows που θα εχει?οθονη εχω... μπορείς αλλά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο...
Mr.Hartnoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 μπορω να αγορασω ενα κουτι με λιγοτερα λεφτα,και να περασω mac αντι για windows που θα εχει? το combo hardware & OS είναι unbreakable στα mac
mdr21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και απο μενα,θελω πολυ να αγορασω ενα imac αλλα ακριβο...μπορω να αγορασω ενα κουτι με λιγοτερα λεφτα,και να περασω mac αντι για windows που θα εχει?οθονη εχω... google "hackintosh". Αλλα οπως ολες οι μαϊμουδιες δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με το original.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει και topic (προς το τέλος έχω βάλει link για έναν οδηγό από το lifehacker) στο forum μας... αλλά είμαστε off topic
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορείς αλλά δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο... ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac. πλην της εξωτερικής ομορφιάς...
minaras_tio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ΔΙΟΡΘΩΣΗ Αν επιλεξεις τα εξαρτηματα τα οποια ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα, το αποτελεσμα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟ με αυτο που (απο)λαμβανει ενας ιδιοκτητης Mac. Οταν λες εξαρτηματα που να ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα τι εννοεις ακριβως? τι συγκεκριμενα εξαρτηματα θελει?
Massiv0r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μετα απο καιρο καταφερα να το φτιαξω σε ενα παλιο Pentium 4 PC με Full QE/CΙ ηχο κτλ, ειχα δοκιμασει απειρες φορες αλλα στο τελος τα καταφερα, κυριως το λεω για τους καινουργιος που ισως δοκιμασουν ετσι για πλακα, θελει πολυ διαβασμα και κοπο, αναλογα το μηχανημα, αμα εισαι τυχερος μπορει να το καταφερεις σε 10 λεπτα, αλλα αν δεν εισαι δεν θα το καταφερεις σχεδον ποτε. Ο λογος απλος, το φτιαχνουν σιγα σιγα ατομα που δεν πληρωνοντε, κυριως για τα μηχανηματα τους και μοιραζοντε τον τροπο. Εαν πχ ειναι ζορι για καποιον να περασει Linux τα Mac θα τον γονατισουν μεχρι να δουλευουνε ολα τελεια. Για αυτο σκεφτειτε το 2η φορα πριν ξεκινησετε. Οταν λες εξαρτηματα που να ειναι συμβατα με το λειτουργικο συστημα τι εννοεις ακριβως? τι συγκεκριμενα εξαρτηματα θελει? Διαβαζεις το osx86 και βρισκεις ποια λενε οτι ειχαν επιτυχια και πως, μετα κοιτας λιγο το insanely αμα παιζετε καποιο προβλημα. Παντως αποψη μου δεν ειναι σιγουρο οτι και να παρεις.
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Την ομορφία την θυσιάζω αλλά τα αυτάκια μου όχι, τι mods μπορώ να κάνω ώστε να έχω ένα αρκετά αθόρυβο σύστημα, πρώτείνεται ανεμιστήρια, ψύκτρες κλπ (ακόμα και aftermarket για τη κάρτα γραφικών) Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, θες κουτάκι με ηχομόνωση (έχουν κάτι επενδύσεις ηχομόνωσης από μέσα αυτά), τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου, μεγάλη ψύκτρα για τον επεξεργαστή ώστε να του κοτσάρεις και ένα αθόρυβο 12-αρι ανεμιστήρα και να κάνει καλή δουλια, καθώς και κάρτα γραφικών με παθητική ψύξη. Και φυσικά ότι ανεμιστήρες βάλεις στο κουτί (δεν θα σου πρότεινα παραπάνω από έναν στο πίσω μέρος) να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβοι.
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 εχεις να πρωτείνεις κανένα κουτάκι να πάρω καμία ιδέα; όσο αφορά την επιλογή του hardware υπαρχουν τπτ ενστάσεις απο κανένα; Εγώ είχα βάλει (και ακόμα το έχω φυσικά) αυτό: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=1 Απο κει και πέρα, δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο, απλά έχε υπόψη την παράμετρο "θόρυβος" στα components που επιλέγεις, και μη φοβηθείς να επενδύσεις σε ποιότητα έναντι ποσότητας. Π.χ. για μένα ήταν εξωφρενικό να δόσω 85 ευρώ σε τροφοδοτικό 550W, και 40-45 ευρώ σε ψύκτρα (χωρίς τον ανεμιστήρα, ξεχωριστά αυτός) για cpu, αλλά όταν άρχισα να μελετάω ποια έχουν μικρότερα επίπεδα θορύβου τότε κατάλαβα ότι με λιγότερα χρήματα δεν αγοράζεις silence.
Προτεινόμενες αναρτήσεις