Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δική μου μητρική ξυπνάει κανονικά και lagαρει για 3" μόνο το mouse,κοίτα αυτά διορθώνονται μόνο με dsdt και διορθώσεις σε αυτό απ'οτι ξέρω, αν θέλεις να ασχοληθείς με αυτό προς τα εκεί ψαξτο.Εγώ επειδή δεν βάζω sleep κανέναν υπολογιστή είμαι του on/off δεν με έχει απασχολήσει ποτέ ούτε παλιότερα που δεν είχαμε uefi bios. Bios έχεις το καινούριο που έβγαλε η GByte ?

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

bios ναι με το τελευταιο το uefi ειμαι και ειναι dsdt free οπως καταλαβες, το εψαξα πολυ αλλα τιποτα. Ουτε εγω χρησιμοποιω sleep απλα μπορει να στησω καποιο μηχανακι στο μελλον για φιλο, με hakintosh, κι αυτος θα το δουλεψει.

Δημοσ.

Στηστου καλύτερο από το δικό σου τότε.. :P Η αλήθεια είναι οτι ο tony μας έχει σκίσει με τις Gbyte και έτσι δεν έχουμε πολλές δοκιμές από άλλες μητρικές που μπορεί να είναι καλύτερες.. να μην σου πω ότι είμαι έτοιμος να ρισκάρω και να πάω σε Asus αν πάρω z77..

• Like 1
Δημοσ.

εγω πάντως με αυτήν GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) ολα δουλεύουν τέλεια. περιμένω μονο το usb3, το βλέπει native αλλά δεν πιάνει της μεγάλες ταχύτητες.

Δημοσ.

εγω πάντως με αυτήν GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) ολα δουλεύουν τέλεια. περιμένω μονο το usb3, το βλέπει native αλλά δεν πιάνει της μεγάλες ταχύτητες.

Και εγω ειμαι κατοχος της GA-Z77-DS3H (rev. 1.0) και ολα δουλευουν ρολοι: intel hd4000, sleep, wake from sleep,restart, audio, network κλπ.

Στηνω hackintosh απο την εποχη του 10.4 και πρωτη φορα ειχα τοσο ευκολο και απροβληματιστο install. Το UEFI των gigabyte βοηθαει πολυ.

Εγκατασταση εγινε με unibeast και μετα εβαλα το multibeast για να περασv τον chimera bootloader+smbios. Η εγκατασταση ειναι χωρις DSDT.

• Like 2
Δημοσ.

'Εχω lon 10.7.2. Χρειάζεται να περάσω και τα 2 update 10.7.3 &10.7.4 ή μόνο το τελευταίο ?

Αν θυμαμαι καλα μετα απο καθε update θελει παλι να βαλεις τον ηχο (μπορει και το LAN) να εχεις παντα καπου προχειρα τα KEXT γιαυτες τις συσκευες

Δημοσ.

εγω εχω μια αλλη απορια στον Ι7 2700Κ που τον εχω overclocking στα Windows 7 λεει 4.5 ghz αλλα στο Mac OSX Mountain Lion Native Installation λεει 3.3 ghz υπαρχει περιπτοση να αναγνωρισει το overclocking to Mountain Lion?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι υπάρχει πλέον τρόπος κ για το Uefi,αν και το hackint0sh θα ορίσει το max και όχι τα windows.

Εγώ σε μια κ μόνη προσπάθεια τον πήγα 4.2 παραπάνω δεν δοκίμασα γιατί δεν είναι κάτι που μ'ενδιαφερει.

Φυσικά χρειάζεται η κατάλληλη εγκατάσταση,με τα κατάλληλα πρόσθετα.DSDT κλπ.

post-227308-0-38671500-1347736798_thumb.jpg

Καινούριο build μέσα σε 3 ημέρες για την 10.8.2 Beta

post-227308-0-44934100-1347737381_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι σε όλους...

Κυριάκο, βλέπω ότι είσαι με τα γραφικά της Intel. Περιμένεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο σε κάρτα για συμβατότητα ή έχεις ήδη κάρτα π.χ. Nvidia ή AMD και την δουλεύεις μόνο στα Windows ? :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα Όχι τίποτα από τα 2 :rolleyes:.

Η κάρτα έγινε "οικονομικός μετανάστης" για ένα δεύτερο Pc που θέλω να φτιάξω,δηλαδή είναι σχεδόν έτοιμο την Cpu περιμένω αυτή την εβδομάδα.βλέπεις η γνώση προηγείται της διασκέδασης μέχρι όμως να βγει το res evil 6 θα έχει επιστρέψει με άλλο πρόθεμα "660Ti". ;)

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Χαχα Όχι τίποτα από τα 2 :rolleyes:.

Η κάρτα έγινε "οικονομικός μετανάστης" για ένα δεύτερο Pc που θέλω να φτιάξω,δηλαδή είναι σχεδόν έτοιμο την Cpu περιμένω αυτή την εβδομάδα.βλέπεις η γνώση προηγείται της διασκεδάσεις μέχρι όμως να βγει το res evil 6 θα έχει επιστρέψει με άλλο πρόθεμα "660Ti". ;)

660Ti εεεε;;; Μάλιστα... Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τώρα στην επόμενη αναβάθμισή μου, σκέφτομαι την 660(σκέτο, χωρίς Ti), μιας και είδα μικρές διαφορές σε reviews με την Ti, έναντι στην 6870 που κοιτούσα για να είμαι hackintosh friendly. Αυτό το οποίο με στεναχώρησε είναι η μη υποστήριξη της AMD 7000 καθώς οι τιμές της είναι χώμα, όμως και η 660 στα 200€ +30€ μεταφορικά από Γερμανία είναι καλή περίπτωση.

GTX 660 Review - Price

AMD 7850 Price

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...