Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.ψαχνω για ενα συστημα ασφαλειας για το σπιτι μου που να περιλαμβάνει κάμερες ασφαλειας και συναγερμο.Εχω βρει σε ενα site κατι ενδιαφερον και αναρωτιώμουν αν το εχει δει κανεις , με συναγερμο και καμερες μαζι...

Link.png Site: http://www.securitystar.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=108&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=22

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας ...

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις τί χρειάζεσαι, αν έχεις μελετήσει τί ακριβώς θες να κάνεις και ξέρεις τί είναι αυτό που βλέπεις εκεί. Εμείς τί να σου πούμε.

Συνδυάζει σύστημα συναγερμού επεκτάσιμο με αισθητήρες χώρου, ανοίγματος/σπασίματος παραθύρου κτλ (αυτά μπορείς να τα βρεις ξεχωριστά) + σύστημα καταγραφικό για σύνδεση ενσύρματων καμερών (αναλογικές τύπου CCTV).

Το link του κατασκευαστή (Κίνα) είναι το

http://www.meiantech.com/en/proShow.asp?ID=655&MaxID=100&classID=1

Το manual που θα σου λύσει απορίες πριν το πάρεις είναι το (πάνω από 34ΜΒ, αργεί λίγο)

http://www.meiantech.com/download/pdf3/eavs.pdf

Υ.Γ. Έψαχνα κι εγώ συναγερμό για το σπίτι μου, αλλά μόνο το πρώτο μέρος, χωρίς καταγραφικό. Νομίζω πως αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο σε ένα σπίτι είναι ο συναγερμός και η άμεση ειδοποίηση για να πάρεις τηλ κανά γείτονα να ελέγξει αν λείπεις ή για να σε ειδοποιήσει αν είσαι μέσα και όχι τόσο το να στήσεις μηχάνημα για καταγραφή. Εξάλλου όποιος μπει να κλέψει θα το πάρει μαζί του το καταγραφικό φεύγοντας, εκτός αν είναι ηλίθιος. Οι συναγερμοί άμεσης ειδοποίησης σε τηλέφωνο χωρίς κάμερες κοστίζουν πολύ λιγότερο και φυσικά αν ξέρεις και μπορείς να τα φέρεις ψαγμένα από Κίνα, το κόστος γίνεται αστείο.

Δημοσ.

εγώ πάντως για το συγκεκριμένο θα σου έλεγα να μην πέσεις στην παγίδα...εδω παίρνεις καταγραφικά samsung boss και παλι η καταγραφή που κάνουν είναι για το...παίρνεις συναγερμό και το μονο που κάνει είναι να σε ζαλίζει

αν θες βάλε ξεχωριστή μονάδα συναγερμού βρες ενα καλό εγκαταστατη (η σωστή εγκατάσταση κάνει τον συναγερμό) τσπ είναι και βράδυ να μην πω πολλα ..

και σκέψου το και αλλιώς...αυτό είναι 2 σε ενα ...αν σου χαλάσει χαλάσαν και τα 2...και αν μετά απο 1 χρόνο ο κινεζος σταματήσει να το κατασκευάζει η αυτός που το εισάγει την κάνει για βραζιλια(χουμορ) εσυ τι κάνεις??

καλό είναι για κράχτης αλλα αν θες να επενδύσεις στην ασφάλεια...

Δημοσ.

μην βαλεις τιποτα κινεζικο και ξεκινησει κανας συναγερμος να χτυπαει μονος του.παρε κατι επωνυμο και καλο.εκτος αν θες να σπας τα νευρα σου.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι οτι δεν θα δουλεψει κανενα απλα ας προσεξει γιατι ξερουμε πολλα κινεζικα που δεν παιζουν.απο την αλλη και ολα τα αλλα εχουν φτιαγμενα τα pcb τους στην κινα.οποτε ολα κινα ειναι αλλα σκοπος ειναι να παρει κατι καλο εστω και αν ειναι κινεζικο.β.να υπαρχει καποιο suppport

γ.να μπορει να βρει ανταλακτικα και καποιο Manual και οχι χυμα στο κυμα συναγερμος με 30 ευρω ασυρματος.

δ.να μπορει να φτιαχτει και απο καποιον τεχνικο στην ελλαδα αμα παθει κατι και οχι να ψαχνει να βρει τεχνικο αμα δεν τον φτιαξει μονος του.καταλαβες πως το εννοω.

Δημοσ.

Παιδια την εκανα τη κινηση και το έβαλα το σύστημα.Οκ καλο φαινετε σα πρώτη ματία απο την άποψη είναι όλα μαζεμενα καμερες και συναγερμός μαζί και η τιμή ήταν αρκετά καλή νομίζω.Τώρα σε βάθος χρόνου ελπίζω να μη έχουμε μπλεξίματα ψεύτικοι συναγερμοί και έτσι , βέβαια αυτός που τον εγκατέστησε με διαβεβαίωσε πως ολα είναι οκ και σε περίπτωση βλάβης έρχετε η ίδια εταιρία και κάνει το σερβις.

Δημοσ.

Παιδια την εκανα τη κινηση και το έβαλα το σύστημα.Οκ καλο φαινετε σα πρώτη ματία απο την άποψη είναι όλα μαζεμενα καμερες και συναγερμός μαζί και η τιμή ήταν αρκετά καλή νομίζω.Τώρα σε βάθος χρόνου ελπίζω να μη έχουμε μπλεξίματα ψεύτικοι συναγερμοί και έτσι , βέβαια αυτός που τον εγκατέστησε με διαβεβαίωσε πως ολα είναι οκ και σε περίπτωση βλάβης έρχετε η ίδια εταιρία και κάνει το σερβις.

ενταξει το βασικο δεν ειναι μονο αν θα ερθει η εταιρεια για το service αλλα γενικα να μην παθει κατι.γιατι φαντασου πχ να χτυπησει συναγερμος και να μην ειναι τιποτα.να εχεις αγχωθει και να μην ειναι κατι.η να εισαι μεσα στο σπιτι και να εχεις βαλει συναγερμο για το βραδι για της παγιδες στις πορτες και να χτυπησει.και το βασικο βεβαια να μην λειπεις και χτυπαει τζαμπα και ξυπνας την μιση γειτονια.:D

οπως ειπες θα το δεις.οτι καλυτερο.αλλα ενταξει λογικα θα πανε ολα μια χαρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ενταξει το βασικο δεν ειναι μονο αν θα ερθει η εταιρεια για το service αλλα γενικα να μην παθει κατι.γιατι φαντασου πχ να χτυπησει συναγερμος και να μην ειναι τιποτα.να εχεις αγχωθει και να μην ειναι κατι.η να εισαι μεσα στο σπιτι και να εχεις βαλει συναγερμο για το βραδι για της παγιδες στις πορτες και να χτυπησει.και το βασικο βεβαια να μην λειπεις και χτυπαει τζαμπα και ξυπνας την μιση γειτονια.biggrin.gif

οπως ειπες θα το δεις.οτι καλυτερο.αλλα ενταξει λογικα θα πανε ολα μια χαρα.

Όταν χτυπάει ο συναγερμός συνέχεια πάει να πει ότι κάποιος έκανε την εγκατάσταση λανθασμένα και αν πρόκειται για εταιρεία, δεν πληροφόρησε σωστά τον χρήστη. Θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνεται αφού μελετηθεί πλήρως το κτήριο αλλά και οι ανάγκες του κατοίκου. Η τοποθέτηση και παραμετροποίηση του συναγερμού πρέπει να γίνεται με τρόπο που δεν επηρεάζει τις καθημερινές του συνήθειες αλλά να προγραμματίζεται σύμφωνα με αυτές. 

Δημοσ.

απλα παντα υπαρχουν και οι ασχετοι τεχνικοι η πολλες φορες για να γλυτωσει καποιοςλεφτα το κανει diy

Όταν χτυπάει ο συναγερμός συνέχεια πάει να πει ότι κάποιος έκανε την εγκατάσταση λανθασμένα και αν πρόκειται για εταιρεία, δεν πληροφόρησε σωστά τον χρήστη. Θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνεται αφού μελετηθεί πλήρως το κτήριο αλλά και οι ανάγκες του κατοίκου. Η τοποθέτηση και παραμετροποίηση του συναγερμού πρέπει να γίνεται με τρόπο που δεν επηρεάζει τις καθημερινές του συνήθειες αλλά να προγραμματίζεται σύμφωνα με αυτές. 

Δημοσ.

απλα παντα υπαρχουν και οι ασχετοι τεχνικοι η πολλες φορες για να γλυτωσει καποιοςλεφτα το κανει diy

Οι επιλογές πλέον είναι τόσες πολλές, που αν αφιερώσεις λίγο χρόνο παρά πάνω θα βρεις τον κατάλληλο. Επίσης με τα οικονομικά να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, πιστεύω πως καθένας αναζητά την χρυσή τομή στα πάντα. Δηλαδή κάτι ποιοτικό και όσο το δυνατόν πιο οικονομικό. 

Δημοσ.

καλα ναι.απλα το ειπα με βαση μια καλη κουβεντα που ειχε πει καποια/καποια.το να βρεις μου λεει εναν τεχνικο ειναι ευκολο το να βρεις εναν σωστο τεχνικο ειναι το δυσκολο και ακομα και οταν τον βρεις πολλες φορες το προγραμμα του ειναι full.Και δεν εχει αδικο αφου σε ηλεκτρολογους και διαφορους τετοιους εχω δει τα απιστευτα.οπως και μια και λεμε για συναγερμους απειροι τεχνικοι συναγερμων οι οποιοι ελεγαν οτι ο συναγερμος δεν θελει φιλτρο.εκει  ειναι να τον κοπανας με ροπαλο του baseball.

Οι επιλογές πλέον είναι τόσες πολλές, που αν αφιερώσεις λίγο χρόνο παρά πάνω θα βρεις τον κατάλληλο. Επίσης με τα οικονομικά να μην πηγαίνουν και τόσο καλά, πιστεύω πως καθένας αναζητά την χρυσή τομή στα πάντα. Δηλαδή κάτι ποιοτικό και όσο το δυνατόν πιο οικονομικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...