Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν τα χεις με καποια κανα χρονο, και ξαφνικα συνειδητοποιεις οτι εισαι ακομα καψουρης με την πρωην τι κανεις....? εκτος απο......

Η καλυτερη φαση ,να εχεις καβατζα μια που ξερει τα χουγια σου .Εκτος...

δεν θα σου πω κανε αυτο η το αλλο.

απλα σκεψου καλα.

1)ΓΙΑΤΙ χωρισες με την πρωην.

2)ο λογος εξακολουθει να υπαρχει;

3)οταν ειχες χωρισει πως ειχες νιωσει; σκατα ή δεν σε ενοιαζε;

4)μηπως απλα η πρωην αποτελει μια σιγουρη δοκιμασμενη συνταγη;

...αν τα θελει ο συναισθηματικος σου αποτετοιος..κατσε και σκεψου καλα λοιπον.. :fear:

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ξέρω οτι στα 30 αρχίζει το καλύτερο σέξ , έτσι λένε δηλαδή και δεν ξέρω αν ισχύει

ξέρεις , χωρις ηθικους φραγμους κλπ

ασαλιωτα.

Δημοσ.

Παυλινάρα, έχεις δίκιο. Όλοι οι άντρες έχουν ένα γονίδιο που τους υποχρεώνει να κερατώσουν, ενώ στο ίδιο σημείο οι γυναίκες έχουν ένα γονίδιο που τους υπαγορεύει να κερατώσουν, αλλά μόνο αν έτσι προστάζει το Δίκαιο...

Δημοσ.

Πιθανότητες να σε ''πηδήξει'' η πρώην 90%

Μεγάλε κάνε αυτό που κάνουν οι γυναίκες και τα έχουν λύσει αυτά τα θέματα.

1)Την πέφτεις στην πρώην ενώ τα έχεις με τη νυν. Αν την φας και σου φύγει το άχτι το ξανασκέφτεσαι . Γενικότερα το πουλί δίνει κακές συμβουλές. Βγάλε αυτό το πράγμα πρώτα από το μυαλό σου. Αν σε θέλει θα σου κάτσει. Τα έχουν λυμένα αυτά , αν σε θέλει μια γυναίκα δεν πα να είσαι παντρεμένος με 10 , δεν την νοιάζει.

2)Αν δεν την φας , την έχεις βάψει, έτσι και μείνεις σόλο, από την πρώην , η οποία το πιθανότερο είναι να σου κάνει τη ζωή κόλαση ΚΑΙ να μη ξαναβρεθεί μαζί σου. Κατά 90% αυτό θα συμβεί

3) Βρες μια άλλη γκόμενα ΠΡΙΝ χωρίσεις. Μετά χώρισε.

4) Αν , λέμε ΑΝ σκέφτεσαι ακόμα την πρώην , ξανακάνε το νούμερο 1).

Το πρόβλημα με τους άντρες είναι η χαζοφιλοτιμία που έχουμε,το πόσο αναποφάσιστοι είμαστε ώρες ώρες και το ότι το γενετικό μας υλικό μας σπρώχνει από γυναίκα σε γυναίκα. Το καλό είναι πως ενθουσιαζόμαστε εύκολα και πως μόλις ηρεμήσει ο ''τζουτζούκος-παργαλάτσος'', σκεφτόμαστε πεντακάθαρα.

Και αυτή είναι η αντικειμενική συμβουλή που θα σου δώσουν οι αντικειμενικοί άντρες. Ούτε μου ούτε μα. Τώρα γιατί κανείς μας δεν τα κάνει αυτά εκτός από κάτι παλικάρια που κρατάνε τη φάση ψηλά, η προηγούμενη παράγραφος το αναλύει.

Δημοσ.

Πλακα , πλακα παραεχουμε γινει ευαισθητοι.Χαρεμι επρεπε να εχουμε.Απο δω η μνηστη μου και απο εδω η γκομενα μου.Και η μιλφαρα μανα της :P

Δημοσ.

Πριν το γάμο, έτσι πρέπει. Μετά το γάμο, μια γυναίκα , ένας θεός , μια ομάδα.

Βασικά έχουμε γίνει οι περισσότεροι παιδιά της μαμάς, με βιβλία και μαλακίες. Και βγαίνεις μετά από 25 χρόνια διάβασμα και περιμένεις να είσαι και μαμιάς. Ε δεν γίνεται εύκολα.

Δημοσ.

Πλακα , πλακα παραεχουμε γινει ευαισθητοι.Χαρεμι επρεπε να εχουμε.Απο δω η μνηστη μου και απο εδω η γκομενα μου.Και η μιλφαρα μανα της :P

Το Πάσχα θα μαζευτούμε αδερφή μου, ο άνδρας της, η γκόμενα του και η μιλφάρα η μάνα μου. Μαλακία μου ακούγεται.

Δημοσ.

Σωστος ο παιχτης..... :P

http://www.youtube.com/watch?v=xhlgsRdlcEE

Πιθανότητες να σε ''πηδήξει'' η πρώην 90%

Μεγάλε κάνε αυτό που κάνουν οι γυναίκες και τα έχουν λύσει αυτά τα θέματα.

1)Την πέφτεις στην πρώην ενώ τα έχεις με τη νυν. Αν την φας και σου φύγει το άχτι το ξανασκέφτεσαι . Γενικότερα το πουλί δίνει κακές συμβουλές. Βγάλε αυτό το πράγμα πρώτα από το μυαλό σου. Αν σε θέλει θα σου κάτσει. Τα έχουν λυμένα αυτά , αν σε θέλει μια γυναίκα δεν πα να είσαι παντρεμένος με 10 , δεν την νοιάζει.

2)Αν δεν την φας , την έχεις βάψει, έτσι και μείνεις σόλο, από την πρώην , η οποία το πιθανότερο είναι να σου κάνει τη ζωή κόλαση ΚΑΙ να μη ξαναβρεθεί μαζί σου. Κατά 90% αυτό θα συμβεί

3) Βρες μια άλλη γκόμενα ΠΡΙΝ χωρίσεις. Μετά χώρισε.

4) Αν , λέμε ΑΝ σκέφτεσαι ακόμα την πρώην , ξανακάνε το νούμερο 1).

Το πρόβλημα με τους άντρες είναι η χαζοφιλοτιμία που έχουμε,το πόσο αναποφάσιστοι είμαστε ώρες ώρες και το ότι το γενετικό μας υλικό μας σπρώχνει από γυναίκα σε γυναίκα. Το καλό είναι πως ενθουσιαζόμαστε εύκολα και πως μόλις ηρεμήσει ο ''τζουτζούκος-παργαλάτσος'', σκεφτόμαστε πεντακάθαρα.

Και αυτή είναι η αντικειμενική συμβουλή που θα σου δώσουν οι αντικειμενικοί άντρες. Ούτε μου ούτε μα. Τώρα γιατί κανείς μας δεν τα κάνει αυτά εκτός από κάτι παλικάρια που κρατάνε τη φάση ψηλά, η προηγούμενη παράγραφος το αναλύει.

Αυτο προσταζει η λογικη... ;)

Δημοσ.

Πριν το γάμο, έτσι πρέπει. Μετά το γάμο, μια γυναίκα , ένας θεός , μια ομάδα.

Βασικά έχουμε γίνει οι περισσότεροι παιδιά της μαμάς, με βιβλία και μαλακίες. Και βγαίνεις μετά από 25 χρόνια διάβασμα και περιμένεις να είσαι και μαμιάς. Ε δεν γίνεται εύκολα.

γινεται.

Δημοσ.

εχω ένα φίλο που όταν τσακωνόταν με την κοπέλα του, αυτή για να τον τιμωρήσει του έκοβε το σεξ για αρκετό καιρο, μηνα και βαλε. Εφταιγε μετά αυτός που την κεράτωνε με ό,τι έβρισκε;

η τυπισα ποτε κατεληξε μπλε στην εντατικη και απο ποιον να παω να του σφιξω το χερι.

...αν τα θελει ο συναισθηματικος σου αποτετοιος..κατσε και σκεψου καλα λοιπον.. :fear:

νομιζω ειναι απολυτα λογικος ο συλογισμος μου. το να βασιζεσαι σε μια παρορμηση και οχι σε λογικες σκεψεις καταληγει συνηθως σε χαος και στα ιδια λαθη.

Δημοσ.

η τυπισα ποτε κατεληξε μπλε στην εντατικη και απο ποιον να παω να του σφιξω το χερι.

καθόλου στην εντατική, ήταν και λίγο κοροιδο ο φίλος μου αφού την είχε και στο σπίτι που νοικιαζε χωρίς να πληρώνει μεριδιο στο νοικι, λογαριασμούς, κτλ. Τελικά χωρίσανε αλλά περισσότερο τον πείραξε αυτόν παρα αυτήν, την επαιρνε τηλέφωνα για να τα ξαναβρούνε, κτλ...

Δημοσ.

καθόλου στην εντατική, ήταν και λίγο κοροιδο ο φίλος μου αφού την είχε και στο σπίτι που νοικιαζε χωρίς να πληρώνει μεριδιο στο νοικι, λογαριασμούς, κτλ. Τελικά χωρίσανε αλλά περισσότερο τον πείραξε αυτόν παρα αυτήν, την επαιρνε τηλέφωνα για να τα ξαναβρούνε, κτλ...

εμ προφανως βρισκουν και τα κανουν κατι τετοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...