Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Εξαιρετικό (αν και ολίγον γλυκανάλατο) τέλος σε μία εξαιρετική σειρά στο σύνολο της που εξελίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και δεν έμεινε στάσιμη σε χαρακτήρες και ιδεοληψίες. Σίγουρα τα δύο βασικά της ατού Σολ & Κάρι (με σειρά προσωπικής προτίμησης) συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο όγκο αλλά πέρασαν και εκπληκτικοί δεύτεροι χαρακτήρες οι οποίοι άφησαν βαθιά το στίγμα τους (πχ Μπρόντι, Νταρ Αντάλ, Κουίν, ακόμη και ο Μαξ). Θα μου λείψει και μετά και το τελευταίο επεισόδιο με τη χρονική ολίσθηση στο παρελθόν θα μου λείψει ακόμη περισσότερο. Δε το κρύβω ότι μόλις είδα το πρώτο flashback είπα μέσα μου, ότι αυτό θα ήταν μια εκπληκτική σειρά spin-off να γίνει από μόνη της.
koystado Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Στις 6/7/2020 στις 11:30 ΜΜ, toketog είπε καλογρίτσας - saul beresnon ίδιο πρόσωπο και εγω μόλις τον είχα δει στην τηλεόραση ο Saul μου ήρθε στο μυαλο
marsele Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, τελειώνω την 7η σεζόν της σειράς και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να δω την τελευταία σεζόν μιας και στο netflix δεν έχει βγει ακόμα;;
marsele Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 On 06/10/2020 at 10:04, marsele said: Καλημέρα, τελειώνω την 7η σεζόν της σειράς και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να δω την τελευταία σεζόν μιας και στο netflix δεν έχει βγει ακόμα;; ??????????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Cosmote TV νομίζω ότι έχει το Homeland, στο κανάλι Fox TV. 1
AntonisKo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μολις τελείωσα 3ο κύκλο. Θα μπορούσε με 1-2 ψιλοεπεμβάσεις να τελείωνε και εκει η σειρά (λεω τώρα εγώ). Σε κρατάνε τόσο πολύ και οι επόμενες?
HALF EVIL Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Μολις τελείωσα 3ο κύκλο. Θα μπορούσε με 1-2 ψιλοεπεμβάσεις να τελείωνε και εκει η σειρά (λεω τώρα εγώ). Σε κρατάνε τόσο πολύ και οι επόμενες? Ναι. 1 1
vforvaggelis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, AntonisKo είπε Μολις τελείωσα 3ο κύκλο. Θα μπορούσε με 1-2 ψιλοεπεμβάσεις να τελείωνε και εκει η σειρά (λεω τώρα εγώ). Σε κρατάνε τόσο πολύ και οι επόμενες? Ω ναι!!! 1
AntonisKo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Ω ναι!!! Χαχα, για να δούμε...!
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δεν το είχα πιάσει παλιότερα. Ξεκίνησα και είδα καρφί S1, τώρα είμαι στη S2. Εξαιρετικό! Από τα καλύτερα που έχω δει. Να πω και το άλλο βέβαια. Οι υπότιτλοι στο Netflix έχουν μερικά τραγικά λάθη. Πρώτη φορά βλέπω τόσες «πατάτες» μετάφρασης στο Netflix. 2
nickmanak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Αργήσατε μερικοι να δειτε αυτη τη σειρα αλλα υπαρχει και ενα πλεονεκτημα σε αυτο. Θα το παρετε σερι μαραθωνιο, θα βγαζετε ακρη και με το σεναριο αλλα και η απολαυση θα ειναι η υψιστη, αντι να περιμενεις καθε βδομαδα να δεις 45 λεπτα επεισοδιο! 3
kirileman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Την είχα παρατήσει εκεί που η Κάρι φιλοξενούσε τον Κουίν στο υπόγειό της. Τη συνέχισα και την πάω τώρα σερί μέχρι το τέλος. Σειράρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα