Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, john1987 είπε Νομίζω η καλύτερη σαιζον είναι η 4η - απίστευτη δράση. Κατά τα άλλα η φετινή σαιζόν τίμια χωρίς όμως να παραβλέπουμε σεναριακές τρύπες και την κουραστική ιστορία "Η Καρι τρελάθηκε". "I am bipolar.........it's a kind of crazy"........οταν η βασικη πρωταγωνιστρια ειναι "τρελη" ειναι δυνατον να μην ειναι μερος του σεναριου;
Fan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. 2
villasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Fan είπε Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. Και προφητικα .... https://www.reuters.com/article/us-usa-afghanistan-talks/u-s-taliban-plan-to-sign-agreement-on-february-29-after-week-long-violence-reduction-idUSKBN20F0WP 1
Linux_ticket Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fan είπε Η 8η σεζόν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα καλά. μαλλον το αντιθετο, δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα
Fan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, villasg είπε Και προφητικα .... https://www.reuters.com/article/us-usa-afghanistan-talks/u-s-taliban-plan-to-sign-agreement-on-february-29-after-week-long-violence-reduction-idUSKBN20F0WP Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ χαχα 1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε μαλλον το αντιθετο, δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα Γιατί το λες αυτό; Έχει δράση, cliffhanger, πάει γρήγορα και έχει καλή και επίκαιρη θεματολογία. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες 3-4 τελευταίες σεζόν 1
Fan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ολοκληρώθηκε;; Έχουν βγει τα έξι από τα δώδεκα επεισόδια. 1
ben3os Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Παιδιά μια ερώτηση.Ελληνικους υπότιτλους δεν έχει το Netflix?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Έχω δει μέχρι τα 5 επεισόδια. Δεν ξέρω εάν όντως είναι μετριότητα ή εγώ είχα high expectations, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο = χλιαρό.
Fan Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Συνεχίζει να είναι δυνατή η 8η σεζόν, στο τέλος βέβαια του 8ου επεισοδίου δείχνουν κάτι unrealistic και ξενέρωσα, λες και είναι σκηνή από low budget film.
star12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 ωραιος ο κυκλος αλλα αρκετα προβλεψιμος.απ την αρχη ηξερες πως θα κατελειγε το τελος του 8 επ.και μαλλον θα χει το ιδιο φιναλε με το φιναλε του 24 με τον σαδερλαντ οσο αφορα τη καρι. παντως οταν ειναι ετοιμη να κλαψει,με πιανει ενα νευρικο
fladramon Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Έχω δει τόσες σειρές (Nikita, Alias, 24) μπουκάρουν, δέρνουν, σκοτώνουν, φεύγουν. Η πρωταγωνίστρια εδώ είναι τόσο συγκρατημένη. Περιέργως δεν είναι αρνητικό, η σειρά συνεχίζει να είναι καλή 2
NikosRocknRolla Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Μετά την 8η σεζόν θα συνεχιστεί η σειρά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα