Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, john1987 είπε

Νομίζω η καλύτερη σαιζον είναι η 4η - απίστευτη δράση.

Κατά τα άλλα η φετινή σαιζόν τίμια χωρίς όμως να παραβλέπουμε σεναριακές τρύπες και την κουραστική ιστορία "Η Καρι τρελάθηκε".

"I am bipolar.........it's a kind of crazy"........οταν η βασικη πρωταγωνιστρια ειναι "τρελη" ειναι δυνατον να μην ειναι μερος του σεναριου;

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, villasg είπε

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ χαχα

1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε

μαλλον το αντιθετο, δεν εχει ξεκινησει καθολου καλα

Γιατί το λες αυτό; Έχει δράση, cliffhanger, πάει γρήγορα και έχει καλή και επίκαιρη θεματολογία. Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες 3-4 τελευταίες σεζόν

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Ολοκληρώθηκε;; 

Έχουν βγει τα έξι από τα δώδεκα επεισόδια.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δει μέχρι τα 5 επεισόδια. Δεν ξέρω εάν όντως είναι μετριότητα ή εγώ είχα high expectations, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο = χλιαρό. 

Δημοσ.

Συνεχίζει να είναι δυνατή η 8η σεζόν, στο τέλος βέβαια του 8ου επεισοδίου δείχνουν κάτι unrealistic και ξενέρωσα, λες και είναι σκηνή από low budget film.

Δημοσ.

ωραιος ο κυκλος αλλα αρκετα προβλεψιμος.απ την αρχη ηξερες πως θα κατελειγε το τελος του 8 επ.και μαλλον θα χει το ιδιο φιναλε με το φιναλε του 24 με τον σαδερλαντ οσο αφορα τη καρι.
παντως οταν ειναι ετοιμη να κλαψει,με πιανει ενα νευρικο 

Δημοσ.

Έχω δει τόσες σειρές (Nikita, Alias, 24)  μπουκάρουν, δέρνουν, σκοτώνουν, φεύγουν. Η πρωταγωνίστρια εδώ είναι τόσο συγκρατημένη. Περιέργως δεν είναι αρνητικό, η σειρά συνεχίζει να είναι καλή

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...