Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω την Philips AirFryer, αντί για μια κανονική φριτέζα. Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Από ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται καθόλου λάδι, εκτός από τις πατάτες που βαζεις μια κουταλιά λάδι! Όντως είναι πιο υγιεινή από το τηγάνισμα ή είναι απλά κόλπο μάρκετινγκ;
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μμ, έχω την ActiFry. Ίσια φάση, μια κουταλιά σούπας λάδι και αέρας. Κανένα παράπονο, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι αργεί περισσότερο από κανονική φριτέζα/τηγάνι.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 η philips απο οτι διαβασα, θελει ανακατεμα, ενω της tefal, οχι...
apd453 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μμ, έχω την ActiFry. Ίσια φάση, μια κουταλιά σούπας λάδι και αέρας. Κανένα παράπονο, αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι αργεί περισσότερο από κανονική φριτέζα/τηγάνι. Ενώ ψήθηκα μου το χάλασες με αυτό το "Μμ" Να πάρουμε ή όχι?
Xorxhs! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ενώ ψήθηκα μου το χάλασες με αυτό το "Μμ" Να πάρουμε ή όχι? εγω μαλλον θα επαιρνα αυτη.... http://www.amazon.co.uk/Tefal-ActiFry-FZ700015-Electric-Capacity/dp/B000T76UOE/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1317745994&sr=1-1
apd453 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ για αυτή σκέφτομαι . Με έπεισε το βίδεο vs.
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αυτή έχω. Το "Μμ" δεν ήταν για κακό, κατάφαση ήταν, μη δίνεις σημασία. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, μου έχει λύσει τα χέρια. Εκτός από πατάτες μπορείς να κάνεις τηγανιές, λουκάνικα, γενικά, ωραία πράματα. Επίσης αν δε βάλεις λάδι (γιατί ένα μυαλό έχουμε, αμέ) πάλι γίνονται οι πατάτες, αλλά είναι πολύ περίεργες, είναι σαν ψητές με μορφή τηγανιτών. Αν βάλεις περισσότερο λάδι, βγαίνουν νιανια. Επίσης κάνει καταπληκτική κατανομή μπαχαρικών, πχ αν ρίξεις μέσα μια κουταλιά ρίγανη, θα πάει τελείως ισομοιρασμένα σε όλο το φαγητό. Μοναδικό μειονέκτημα ότι ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΡΑ να τις τηγανίσει. Ο δικός μου χρυσός κανόνας είναι πατάτα και δεκάλεπτο. Αν τιγκάρεις τον κουβά, ένα 45λεπτο το θες μέχρι να καφετιάσουν λίγο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ στην αρχή για την ActiFry έλεγα, αλλά στα review της στο amazon λέει αυτό "Be very Careful when it reaches 14 months plus" και συμφωνούν και 571 άτομα με αυτό...
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι να αγοράσω την Philips AirFryer, αντί για μια κανονική φριτέζα. Την έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Από ότι κατάλαβα δεν χρειάζεται καθόλου λάδι, εκτός από τις πατάτες που βαζεις μια κουταλιά λάδι! Όντως είναι πιο υγιεινή από το τηγάνισμα ή είναι απλά κόλπο μάρκετινγκ; Υποψιν οτι αυτες οι συσκευες καθυστερουν παρα πολυ στο τηγανισμα. Μια γνωστη μου αγορασε μια Τefal οπως η παραπανω,αλλα τελικα επεστρεψε στην παλια της φριτεζα διοτι ετοιμαζει με αυτην πολυ πιο γρηγορα ενα γευμα. Διαφορετικα αν δεν βιαζεσαι οταν μαγειρευεις,μια χαρα ειναι.
apd453 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ στην αρχή για την ActiFry έλεγα, αλλά στα review της στο amazon λέει αυτό "Be very Careful when it reaches 14 months plus" και συμφωνούν και 571 άτομα με αυτό... Έχω την εντύπωση ότι η AirFrier "τηγανίζει" πιο γρήγορα πάντως. Το διάβασα σαν σχόλιο και σε ένα βίντεο στο youtube αυτό. Χμμμμμ..... Υποψιν οτι αυτες οι συσκευες καθυστερουν παρα πολυ στο τηγανισμα. Μια γνωστη μου αγορασε μια Τefal οπως η παραπανω,αλλα τελικα επεστρεψε στην παλια της φριτεζα διοτι ετοιμαζει με αυτην πολυ πιο γρηγορα ενα γευμα. Διαφορετικα αν δεν βιαζεσαι οταν μαγειρευεις,μια χαρα ειναι. Μα το + είναι το ότι μπορεί να μαγειρέψει με ελάχιστο λάδι. Υγιεινά δηλαδή.
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το διάβασα σαν σχόλιο και σε ένα βίντεο στο youtube αυτό. Χμμμμμ..... Μα το + είναι το ότι μπορεί να μαγειρέψει με ελάχιστο λάδι. Υγιεινά δηλαδή. ναι ενταξει.εγω στο μειον της αναφερομαι.
giorgos147 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 +1 στην Tefal. Ναι μεν θέλει περισσότερο χρόνο, αλλά είναι σίγουρα πιο υγιεινά. Με φοβήσατε τώρα με το "Be very Careful when it reaches 14 months plus" Τέλος πάντων. Πάντως, ένα άλλον μείον που βρίσκω στη Tefal, είναι ότι μπορεί εσύ π.χ. να το έχεις βάλει να τις ψήσει σε 30 λεπτά ξερωγω, αλλά όταν φτάσει αυτά τα λεπτά, δε θα σταματήσει, αλλά θα συνεχίσει να ψήνει. Άρα, πες ότι φεύγεις από το σπίτι, ή κάνεις μια δουλειά. Θα πρέπει να έχεις το νου σου. Εντάξει, δεν είναι κακό από τη μία το ότι δε σταματά, αλλά από την άλλη θα το ήθελα λίγο περισσότερο αυτόματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα