Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικα εχω ακουσει οτι οι πατατες γινονται κατι ενδιαμεσο σε φουρνου και τηγανιτες και οχι ακριβως τηγανιτες. Ισχυει ?

Δημοσ.

Είδα ότι έχει τη Actifry familly. Μάλλον καταλήγω εκεί. Ελπίζω να μην υστερεί σε σχέση με τη μικρή. Την έχει κανείς?

Φτουουουου....Αν δεν είχα οικογένεια θα γλίτωνα μάνι μάνι 55-60ευρω.

Δημοσ.

Αυτό που λέει με τον χρονο τι παίζει; Δε μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία που θες για να γίνουν πιο γρήγορα;

Δημοσ.

Είδα ότι έχει τη Actifry familly. Μάλλον καταλήγω εκεί. Ελπίζω να μην υστερεί σε σχέση με τη μικρή. Την έχει κανείς?

Φτουουουου....Αν δεν είχα οικογένεια θα γλίτωνα μάνι μάνι 55-60ευρω.

που βρηκες μικρη και που μεγαλη ; γιατι εγω την ιδια βλεπω παντου.

Δημοσ.

μαλιστα, εγω κοιταγα τη μικρη πριν.

αν και, η ''μικρη'' παιρνει 1kg η ''μεγαλη'' 1,5

νταξ δεν ξερω αν αξιζουν τα 60 ευρω διαφορα...αν και δε μπορω να υπολογισω για ποσα ατομα φτανει το 1 κιλο.

Δημοσ.

Σήμερα, πήγα σε ένα γνωστό που είχε την Phillips AirFryer.

Τηγανιτές πατάτες με μια κουταλιά λάδι και γεμάτο το σκεύος, έτοιμες σε 45'. Απλά ήθελε ένα ανακάτεμα στο πρώτο 10λεπτο. Εκτός από το ανακάτεμα δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθούμε. Απλά έβαζες τον χρονοδιακόπτη και την θερμοκρασία και το άφηνες. Η γεύση ήταν μια χαρά. Καμία σχέση με το βιντεάκι στην πρώτη σελίδα(ActiFry vs AirFrier).

Κοτομπουκιές, πάλι γεμάτο το σκεύος, έτοιμες σε 30 λεπτά. Χωρίς να προσθέσει τίποτα. Απλά ρύθμισε ώρα και θερμοκρασία. Τέλεια γεύση.

Σπανακοπιτάκια. Μια από τα ίδια.

Με βλέπω να την παραγγέλνω λίαν συντόμως. :)

Δημοσ.

αν και, η ''μικρη'' παιρνει 1kg η ''μεγαλη'' 1,5

50% διαφορά, κλάιν.

Λένε ότι η φριτέζα είναι προέκταση του ανδρισμού.

Luci εσύ τη philips δεν έχεις?:mrgreen:

Δημοσ.

Τελικα θα πει κανεις αν γινονται ωραιες οι πατατες (ειναι σαν τηγανητες η σα φουρνου? ) πριν πεταξουμε 150ε ?

Δημοσ.

Έκανα test drive εχτές τη ντεφαλ με 1,5 κιλά πατάτες και δύο κομμένα λουκάνικα γαλοπούλας όλα μαζί.

Μια χαρά πατάτα και λουκάνικο. Έτσι όπως μου αρέσουν. 45λεπτά τζάστ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...