athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Γενικα εχω ακουσει οτι οι πατατες γινονται κατι ενδιαμεσο σε φουρνου και τηγανιτες και οχι ακριβως τηγανιτες. Ισχυει ?
apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Είδα ότι έχει τη Actifry familly. Μάλλον καταλήγω εκεί. Ελπίζω να μην υστερεί σε σχέση με τη μικρή. Την έχει κανείς? Φτουουουου....Αν δεν είχα οικογένεια θα γλίτωνα μάνι μάνι 55-60ευρω.
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που λέει με τον χρονο τι παίζει; Δε μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία που θες για να γίνουν πιο γρήγορα;
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Είδα ότι έχει τη Actifry familly. Μάλλον καταλήγω εκεί. Ελπίζω να μην υστερεί σε σχέση με τη μικρή. Την έχει κανείς? Φτουουουου....Αν δεν είχα οικογένεια θα γλίτωνα μάνι μάνι 55-60ευρω. που βρηκες μικρη και που μεγαλη ; γιατι εγω την ιδια βλεπω παντου.
kuzko21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 μαλιστα, εγω κοιταγα τη μικρη πριν. αν και, η ''μικρη'' παιρνει 1kg η ''μεγαλη'' 1,5 νταξ δεν ξερω αν αξιζουν τα 60 ευρω διαφορα...αν και δε μπορω να υπολογισω για ποσα ατομα φτανει το 1 κιλο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα, πήγα σε ένα γνωστό που είχε την Phillips AirFryer. Τηγανιτές πατάτες με μια κουταλιά λάδι και γεμάτο το σκεύος, έτοιμες σε 45'. Απλά ήθελε ένα ανακάτεμα στο πρώτο 10λεπτο. Εκτός από το ανακάτεμα δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθούμε. Απλά έβαζες τον χρονοδιακόπτη και την θερμοκρασία και το άφηνες. Η γεύση ήταν μια χαρά. Καμία σχέση με το βιντεάκι στην πρώτη σελίδα(ActiFry vs AirFrier). Κοτομπουκιές, πάλι γεμάτο το σκεύος, έτοιμες σε 30 λεπτά. Χωρίς να προσθέσει τίποτα. Απλά ρύθμισε ώρα και θερμοκρασία. Τέλεια γεύση. Σπανακοπιτάκια. Μια από τα ίδια. Με βλέπω να την παραγγέλνω λίαν συντόμως.
apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 αν και, η ''μικρη'' παιρνει 1kg η ''μεγαλη'' 1,5 50% διαφορά, κλάιν. Λένε ότι η φριτέζα είναι προέκταση του ανδρισμού. Luci εσύ τη philips δεν έχεις?
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Όχι, τη ντεφάλ τη μικρή έχω. Παίρνει μαξ 5-6 μεσαίες πατάτες.
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Τελικα θα πει κανεις αν γινονται ωραιες οι πατατες (ειναι σαν τηγανητες η σα φουρνου? ) πριν πεταξουμε 150ε ?
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ωραίες γίνονται. Δεν είναι και τηγανιού, αλλά είναι μια χαρά τηγανητές.
adi32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 οκ ευχαριστω Υπαρχει σε καποιο μαγαζι ή εκθεση να δοκιμασουμε ?
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χμ, δεν έχω ιδέα. Αν μένεις κοντά πέρνα για μπυρίτσα, ξέρωγω.
apd453 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Έκανα test drive εχτές τη ντεφαλ με 1,5 κιλά πατάτες και δύο κομμένα λουκάνικα γαλοπούλας όλα μαζί. Μια χαρά πατάτα και λουκάνικο. Έτσι όπως μου αρέσουν. 45λεπτά τζάστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα