apd453 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Έδωσα εντολή στο υπηρετικόν προσωπικόν να μου φτιάξει στην actifry χαλβά σιμιγδαλένιο. Αύριο θα πω εντυπώσεις. Λέω να πάρω και κανένα κουρκουμπίνι από τον Χατζή γυρνώντας σπίτι καλού κακού γιατί υποφέρω από κράμπες στους σιελογόνους αδένες τελευταία λόγο κρίσης .
athlios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Παρε και λιγα τουλουμπακια να τρως αναμεσα στα κουρκουμπινια Του. Βοηθαει.
Xorxhs! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 την χτυπησα απο εδω... http://www.radiomakraki.gr/index.php?module=product_inner&cat2_code=048&cat1_code=006&code=048-0100 Τριτη θα την εχω, πιστευω οτι ειναι φθηνοτερη απο οπουδηποτε.
apd453 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μπα παιδιά. Μάπα ο χαλβάς. Όχι απλά μάπα. Πετάχτηκε όπως ήταν. Καλά που είχα προβλέψει και είχα πάρει το μιξ σιροπιαστών και σώθηκε η βραδιά.
Xorxhs! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000T76UOE/ref=s9_simh_gw_p79_d6_g79_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0F47KH6JMQ469VKGN43T&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294 πολυ καλη τιμη...114ευρω με δωρεαν μεταφορικα....
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/Morphy-Richards-45078-Professional-Black/dp/B003TSE29U/ref=sr_1_13?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1319132052&sr=1-13 πολυ πιο καλη τιμη...
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 If performed properly, deep-frying does not make food excessively greasy, because the moisture in the food repels the oil. The hot oil heats the water within the food, steaming it from the inside out; oil cannot go against the direction of this powerful flow because (due to its high temperature) the water vapor pushes the bubbles toward the surface.[1] As long as the oil is hot enough and the food is not immersed in the oil for too long, oil penetration will be confined to the outer surface. However, if the food is cooked in the oil for too long, much of the water will be lost and the oil will begin to penetrate the food. The correct frying temperature depends on the thickness and type of food, but in most cases it lies between 175 and 190 °C (345–375 °F).
kuzko21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 φανταζομαι ισχυει , εαν τις βαλουμε σε deep frying mode , για 4 δευτερολεπτα. με την απλη παραδοχη οτι το νερο βραζει στους 100 βαθμους και το λαδι καιει στους 180.
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 φανταζομαι ισχυει , εαν τις βαλουμε σε deep frying mode , για 4 δευτερολεπτα. με την απλη παραδοχη οτι το νερο βραζει στους 100 βαθμους και το λαδι καιει στους 180. Δεν καταλαβα τι θες να πεις :S Δεν εχουν ολα τα λαδια τον ιδιο βαθμο καψίματος.
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ε ποσο νερο να εχει ενα κομματι πατατας μεσα , για να τιγανιστουν θελουν 10 λεπτα , οποτε ο χρονος φτανει για να βγαλουν ολο το νερο απο μεσα τους μιας και το λαδι καει σε πολυ υψηλοτερη θερμοκρασια. αλλωστε οπως και να εχει , αλλο 2 λιτρα λαδι , αλλο μια κουταλια.
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ε ποσο νερο να εχει ενα κομματι πατατας μεσα , για να τιγανιστουν θελουν 10 λεπτα , οποτε ο χρονος φτανει για να βγαλουν ολο το νερο απο μεσα τους μιας και το λαδι καει σε πολυ υψηλοτερη θερμοκρασια. αλλωστε οπως και να εχει , αλλο 2 λιτρα λαδι , αλλο μια κουταλια. μηπως να ξανασκεφτοσουνα τι ειπες? Κατι δεν στεκει...
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 δε μπορω να το πω πιο απλα , το λαδι και σε πολυ υψηλοτερη θερμοκρασια απο αυτη που βραζει το νερο. η πατατα εχει μεσα νερο και αφου το περιβαλλον την εχει θερμοκρασια 180 βαθμους το νερο μεσα της βραζει και εξατμιζεται - φευγει απο μεσα της - αρα απορροφα λαδι. πολυ περισσοτερο απο αυτο που θα απορρφουσε στην actifry. εαν παλι οχι , ας το παρει το ποταμι.
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μα σου λεει οτι αμα γινει σωστα το τηγανισμα δεν θα αποροφησει λαδι. Ξερεις δεν εξατμιση δεν γινετε με το που μπει η πατατα μεσα στο λαδι. Κανε το πειραμα και ζηγησε το λαδι πριν και μετα απο σωστο τηγανισμα, θα δεις ~30 ml να λειπουν. Στην δουλεια που τηγανιζω ολη μερα πραγματα ζητημα να λειπουν 1-2 λιτρα μετα απο 300+ τηγανισματα φαγητων μεσα του. 6 ml λαδι ειναι πιο λιγο απο την μια κουταλια (~15) Επισης επειδη δεν ειναι μονο σκετο νερο μεσα στην πατατα, δεν βραζει απαραιτητως στους 100 βαθμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα