Chris hometech Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω ! Θα ενημερώσω για την εξέλιξη
darklordvader77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις Jailbreak μην αναβαθμίσεις..! Αν δε σε ενδιαφέρει τότε αναβάθμισε το. Στη θέση σου θα έμενα στην iOS 5 πάντως.. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις Jailbreak μην αναβαθμίσεις..! Αν δε σε ενδιαφέρει τότε αναβάθμισε το. Στη θέση σου θα έμενα στην iOS 5 πάντως.. από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό.........
TEOKOS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό......... μην άναβαθμίσεις απο την 5 \
darklordvader77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά; από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό......... αν δε βαζεις οτι σαβουρα βρισκεις απο tweaks οχι Οσο για το ringtone μπες στο http://audiko.net κατεβασε οποιο θες (εχει κ ελληνικα) κ συρε τα αφου κατεβουν στο "tones" του iTunes κ συγχρονισε το με το iPhone σου (αφου βεβαιωθεις πως το χεις ορισει να συγχρονιζει τα tones) 1
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ παίδες, και για το ringtone όντως υπάρχει λύση χωρίς JB
iMarilina Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα παιδιά, μόλις άνοιξα ένα 4S που μου πήρανε, το συγχρόνισα με iTunes και λέει ότι είναι διαθέσιμο το iOS 6 η ερώτησή μου είναι, με το iOS 6 θα έχω κανονικά ελληνικά μενού + πληκτρολόγιο όπως έχω τώρα με το iOS 5 ; επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, δεδομένου ότι τα google maps δεν με ενδιαφέρουν (θα χρησιμοποιώ το navigon) ; Εννοείται οτι θα έχεις ελληνικά. 1
iMarilina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, αν πάρεις μπαταρία δεν θα αλλάξει κάτι, γιατι οι περισσότερες μπαταρίες που πουλάνε στο ebay που υποτιθεται ότι είναι μεγαλύτερες σε χωρητικότητα είναι μούφες, καλύτερα να πάρεις μια θήκη μπαταρία και να καθαρίσεις. 1
vasilis123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει το site που βάζεις το serial και λεει διάφορες πληροφορίες για το iPhone ; Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτό λες; https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Stavmitsos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχει πιθανότητα, ενώ το κινητό είναι ακόμα σε εγγύηση, να λέει ότι έχει λήξει;
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Πόσο διαφορά έχεις; Γιατί η apple έχει μια δική της φιλοσοφία με τις εγγυήσεις
vasilis123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτό λες; https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Ευχαριστω!
Heatspreader Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν στην απόδειξη αγοράς δεν έχεις συμπληρώσει τον ένα χρόνο, η εγγύηση τότε ισχύει ακόμα. Αν στο Site που σου έδειξε ο alexzzz σε δείχνει με εγγύηση δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς.
Stavmitsos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ενα μεταχειρισμενο θελω να παρω και ενω εχει λεει εγγυηση ακομη, το ιμει δειχνει αλλα και αποδειξη δεν βρισκει το παλικαρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα