Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 394
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλεις Jailbreak μην αναβαθμίσεις..! Αν δε σε ενδιαφέρει τότε αναβάθμισε το. Στη θέση σου θα έμενα στην iOS 5 πάντως..

από απόκριση / bugs κτλ δηλαδή δεν έχει καμία διαφορά;

από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό.........

Δημοσ.

από JB δεν πρόκειται να ασχοληθώ τώρα, αν και ψάχνομαι πως να βάλω δικό μου ήχο κλήσης χωρίς αυτό.........

μην άναβαθμίσεις απο την 5

\

Δημοσ.

αν δε βαζεις οτι σαβουρα βρισκεις απο tweaks οχι ;)

Οσο για το ringtone μπες στο http://audiko.net κατεβασε οποιο θες (εχει κ ελληνικα) κ συρε τα αφου κατεβουν στο "tones" του iTunes κ συγχρονισε το με το iPhone σου (αφου βεβαιωθεις πως το χεις ορισει να συγχρονιζει τα tones)

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα παιδιά, μόλις άνοιξα ένα 4S που μου πήρανε, το συγχρόνισα με iTunes και λέει ότι είναι διαθέσιμο το iOS 6

η ερώτησή μου είναι, με το iOS 6 θα έχω κανονικά ελληνικά μενού + πληκτρολόγιο όπως έχω τώρα με το iOS 5 ;

επίσης, αξίζει η αναβάθμιση, δεδομένου ότι τα google maps δεν με ενδιαφέρουν (θα χρησιμοποιώ το navigon) ;

Εννοείται οτι θα έχεις ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, αν πάρεις μπαταρία δεν θα αλλάξει κάτι, γιατι οι περισσότερες μπαταρίες που πουλάνε στο ebay που υποτιθεται ότι είναι μεγαλύτερες σε χωρητικότητα είναι μούφες, καλύτερα να πάρεις μια θήκη μπαταρία και να καθαρίσεις. 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν στην απόδειξη αγοράς δεν έχεις συμπληρώσει τον ένα χρόνο, η εγγύηση τότε ισχύει ακόμα. Αν στο Site που σου έδειξε ο alexzzz σε δείχνει με εγγύηση δεν χρειάζεται η απόδειξη αγοράς.

Δημοσ.

Ενα μεταχειρισμενο θελω να παρω και ενω εχει λεει εγγυηση ακομη, το ιμει δειχνει αλλα και αποδειξη δεν βρισκει το παλικαρι... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...