Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις παλαιότερες τις βρήκε αλλά έχει προσθέσει και πολλές καινούριες που δεν τις είχε περάσει στο outlook ή κάπου αλλού... Ξέρει κανείς γιατί συνέβη αυτό έτσι ξαφνικά?

Δημοσ.

Kαλημέρα σας παιδιά. Σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το 4s του καλού μου... Ενώ το έχει κοντά ένα χρόνο και όλα ια χαρά σήμερα ξαφνικά δεν του εμφανίζει καμία επαφή... Γνωρίζει κανείς να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ... :)

Μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό όταν πειραματιζομουν με το iTunes.. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ?

γνωριζετε ?

thanks.

Δημοσ.

κανα προγραμματακι σαν φακος για 4s , free, αλλα να παραμενει ανοιχτο ακομα και οταν κλεισει η οθονη ?

γνωριζετε ?

thanks.

Εγώ χρησιμοποιώ το Flashlight

Δημοσ.

ρε παιδιά. εχω αυτή τη βλακεία που όταν τραβάς βίντεο μετά βγάζει ένα βουητό αντί για ήχο. ενώ όταν γράφει φωνή, παίζει κανονικά.

διαβασα στο γκοογκλε ότι το voice recording uses the bottom mic near the speaker, enw to video uses the upper mic near headphones jags.

και απο βιντεακιά λέει οτι θέλει καθάρισμα αυτή η ψιλή τριπούλα. εκτός ότι εκεί χωράει μόνο μία τρίχα απο την οδοντόβουρτσά μου, το πρόβλημα παραμένει.

το έχει πάθει κανείς άλλος?

https://discussions.apple.com/thread/2554427?start=15&tstart=0

Δημοσ.

Ερωτηση....Τελείωσε η φόρτιση του κινητου στις 11.30 και στις 2.30 είχε πέσει στο 30%.

Φταίει η 6.1.2;;η πρέπει να αλλάξω μπαταρία ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...