provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα! Καταρχάς να πω πως είμαι νεό μέλος και οτί γενικώς το φορουμ μου φαίνεται πολύ καλο και ενδιαφερόν. Στο θέμα μας τώρα, έχω μερικές απορίες για το πως θα μπορέσω να βλέπω τηλεόραση και να γράφω προγράμματα σε ενα Τurbo Χ, με επεξεργαστή Ιntel Atom N270 1.60GHz χρησιμοποιόντας αυτό εδώ το tunerακι που υποστηρίζει MPEG2,MPEG4. Oι απορίες που έχω, είναι οι εξής : 1.Θα χρειαστώ αποκωδικοποιητή MPEG4 και να πληρώσω συνδρομή στην Digea?Ή(απ' ότι έχω δει στο φορουμ)το Windows Media Center θα το αποκοδικοποιήσει? 2.Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για να το κάνω Setup με το Windows Media Center σε Windows 7 32-bit? 3.Θα καταλαμβάνει πολύ μεγάλο χώρο μνήμης και επεξεργαστή στο netbook για να γίνει όλη η διαδικασία? Ζητώ συγγνώμη,αλλά δεν βρήκα αλλό νήμα που να έχει τόση σχέση με τις απορίες μου.(εκτος από αυτό,στις τελευταίες σελίδες) Ευχαρίστω πόλυ!
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 1.Της διαφημίσεις της digea δεν της είδες;;Δεν πληρώνεις συνδρομή,ίσως χρειαστεί να περάσεις ελεύθερο codec για Mpeg-4 πιθανών να έχεις ήδη. 2.Υπάρχουν οδηγίες εδώ 3.Έχεις πολύ χαμηλό επεξεργαστή οπότε φαντάζομαι θα είσαι λιγάκι στριμόκωλος,αλλά γενικά δεν είναι ποιο δύσκολο από το να δεις ταινία mpeg-4 στης ίδιες διαστάσεις.
provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 1.Της διαφημίσεις της digea δεν της είδες;;Δεν πληρώνεις συνδρομή,ίσως χρειαστεί να περάσεις ελεύθερο codec για Mpeg-4 πιθανών να έχεις ήδη. 2.Υπάρχουν οδηγίες εδώ 3.Έχεις πολύ χαμηλό επεξεργαστή οπότε φαντάζομαι θα είσαι λιγάκι στριμόκωλος,αλλά γενικά δεν είναι ποιο δύσκολο από το να δεις ταινία mpeg-4 στης ίδιες διαστάσεις. Eυχαριστώ πολύ φίλε! Κατί τελευταίο.Υπάρχει τρόπος να δώ αν έχω εγκατεστημένο MPEG4 Codec?
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κατέβασε ένα βίντεο από εδώ με δεξί κλικ και αποθήκευση συνδέσμου εκεί που λέει download,αν σου το παίξει έχεις τα codec αν όχι κατέβασε αυτό FFDShow
provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Κατέβασε ένα βίντεο από εδώ με δεξί κλικ και αποθήκευση συνδέσμου εκεί που λέει download,αν σου το παίξει έχεις τα codec αν όχι κατέβασε αυτό FFDShow Κατέβασα το Ice Explosion και παίζει μιά χαρά.Οπότε με codecs και αποκωδικοποιήση είμαι κομπλέ,έτσι;
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και να μην είσαι(που λογικά είσαι),αυτά είναι εύκολα,βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε όπου και να κολλήσεις.
provato Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και να μην είσαι(που λογικά είσαι),αυτά είναι εύκολα,βάλτο με το καλό και εδώ είμαστε όπου και να κολλήσεις. Λες να εγκαταστήσω το FFDShow για να είμαι σίγουρος, ή μπορεί να γίνει κάνα corrupt στα codecs?Ευχαριστώ πάντως, όταν μου έρθει θα σε ενημερώσω.
provato Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Α και κάτι αλλό.Αν τσιμπήσω το τουνεράκι που είπα,θα μπόρω να πιάνω αναλογικά κανάλια (π.χ. ΚΟΝΤΡΑ,902,MAD και τέτοια) ή μόνο ψηφιακά?
provato Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Όχι, καθαρά ψηφιακό είναι. Δηλάδη αναλογικά δεν θα βλέπω,ε;
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δηλάδη αναλογικά δεν θα βλέπω,ε; Από αυτό πάντως όχι.
provato Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ειμαί λίγο αναστατωμένος...μήπως έπρεπε να αγοράσω αυτό? ..αυτό λεεί οτι υποστηρίζει MPEG4 ενώ το αλλό δεν έλεγε τι υποστηρίζει.Να πώ να το ακυρώσει και να πάρω το άλλο?
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ουσιαστικά το HDTV είναι mpeg4 δεν γίνεται να δείξει HDTV με mpeg2.
provato Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ουσιαστικά το HDTV είναι mpeg4 δεν γίνεται να δείξει HDTV με mpeg2. Οπότε το ακυρώνω το αρχικό και παίρνω αυτό που σου είπα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα