Skia88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με τν υπολογιστη μου δε μπορει να μου κανει update ξεκιναει να το κανει και λεει απετυχε και γινεται συνεχεια αυτο τι μπορει να φταιει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι error σου βγαζει ? Για δοκιμασε να απενεροποιησεις το antivirus.
Skia88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι error σου βγαζει ? Για δοκιμασε να απενεροποιησεις το antivirus. μου βγαζει αυτο εδω...σε οσα και να κανω update..απενεργοποιησα και το antivirus αλλα τιποτα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν τα πας καλα με τα αγγλικα κοιτα εδω http://www.google.gr/#hl=el&cp=14&gs_id=4&xhr=t&q=error+800736B3&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=error+800736B3&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4560339468323426&biw=1400&bih=708
disqualified Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δες στην προβολη ιστορικου ποιο ειναι το update που απετυχε Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με την υποστηριξη της microsoft. Εφ όσων τα windows σου δεν ειναι πειρατικα
Skia88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δες στην προβολη ιστορικου ποιο ειναι το update που απετυχε εχει πααααααααααααρα πολλα που λεει οτι απετυχαν σχεδον ολα αντε να ειναι κανενα δυο που ειναι οκ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δες στην προβολη ιστορικου ποιο ειναι το update που απετυχε Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να επικοινωνησεις τηλεφωνικα με την υποστηριξη της microsoft. Εφ όσων τα windows σου δεν ειναι πειρατικα Αν τα windows εστω και νομιμα ειναι η εκδοση dsp που υποτιθεται οτι διατιθεται με αγορα νεου υπολογιστη παραπεμπει στο καταστημα αγορας τους !!!!!!!!!!!!!
Skia88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν τα windows εστω και νομιμα ειναι η εκδοση dsp που υποτιθεται οτι διατιθεται με αγορα νεου υπολογιστη παραπεμπει στο καταστημα αγορας τους !!!!!!!!!!!!! εγω τα εχω βαλει και ειναι ενεργοποιημενα αλλα δε καταλαβαινω γιατι καποτε εκανε και τωρα δε κανει,.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω τα εχω βαλει και ειναι ενεργοποιημενα αλλα δε καταλαβαινω γιατι καποτε εκανε και τωρα δε κανει,. Aν ειναι η εκδοση με 100-110 ευρω μην περιμενεις βοηθεια απο Microsoft hellas.
rfc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αυτο στο βγαζει γιατι κατι δεν εχεις απο .NET Framework. Δε θυμαμαι ακριβως τι...... σορρυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.