Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ lionheart75, θα δοκιμάσω το απόγευμα.

Το τροφοδοτικό είναι τής υπογραφής μού.

Στο Gpu- z μού εμφανίζει στιν μια κάρτα enabled 2 gpu's είναι σωστό?

Έχει δύο υποδοχές γιά bridge θα το δω και αυτό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ lionheart75, θα δοκιμάσω το απόγευμα.

Το τροφοδοτικό είναι τής υπογραφής μού.

Στο Gpu- z μού εμφανίζει στιν μια κάρτα enabled 2 gpu's είναι σωστό?

Έχει δύο υποδοχές γιά bridge θα το δω και αυτό.

Χμμ δεν το είχα προσέξει. Με το παρόν setup είσαι πολύ οριακά θα έλεγα με το VX550. Αν είχες το μεγαλύτερο αδερφάκι VX650 δεν θα το συζητάγαμε κάν αλλά με αυτό που έχεις είσαι οριακά. Δεν θέλω να σε τρομάξω ή να σε αγχώσω αλλά καλό είναι να μην το ρισκάρεις για πολύ καιρό ακόμα καθόλου. Αν είχες άλλο psu στα 550W και όχι το ποιοτικό corsair που έχεις θα θρηνούσαμε θύματα απο το σύστημά σου. :P

Δηλαδή όταν επιλέξεις την δεύτερη κάρτα στο gpu-z (απο το πεδίο κάτω αριστερά) δεν αναγράφει πλέον enabled 2 GPUs?

Άλλαξε τροφοδοτικό με μεγαλύτερο τουλάχιστον 650W.

Corsair TX650 V2

XFX 650W 80+

Έως τότε μείνε με την μία HD5850. :)

Δημοσ.

Δηλαδή όταν επιλέξεις την δεύτερη κάρτα στο gpu-z (απο το πεδίο κάτω αριστερά) δεν αναγράφει πλέον enabled 2 GPUs?

Σε μένα πάντως αυτό κάνει όταν επιλέγω τη δεύτερη. Εννοώ μου δείχνει "Disabled" ενώ όταν πάω στην πρώτη μου δείχνει "Enabled (2 GPUs)".

Έψαξα για info, αλλά δε βρήκα τίποτα και το θεωρώ λογικό να το δείχνει έτσι.

Σε σένα το δείχνει και με τις δύο;

Δημοσ.

Χμμ δεν το είχα προσέξει. Με το παρόν setup είσαι πολύ οριακά θα έλεγα με το VX550. Αν είχες το μεγαλύτερο αδερφάκι VX650 δεν θα το συζητάγαμε κάν αλλά με αυτό που έχεις είσαι οριακά. Δεν θέλω να σε τρομάξω ή να σε αγχώσω αλλά καλό είναι να μην το ρισκάρεις για πολύ καιρό ακόμα. Αν είχες άλλο psu στα 550W και όχι το ποιοτικό corsair που έχεις θα θρηνούσαμε θύματα απο το σύστημά σου. :P

Δηλαδη εμενα που το enermax αντέχει το cf εδώ και ενα χρόνο με κλοκαρισμένα τα παντα στο θεο να θεωρώ το εαυτό μου τυχερο?? :D :P :P :P

Δημοσ.

Φάνη δεν θυμάμαι τι έγραφε το gpu-z διότι δεν έχω πιά Cf να τσεκάρω. Ίσως να είναι και έτσι.

Το psu είναι πολύ οριακό παίδες. Είχα παλιότερα το Cm 620 με τις 5850 και πάλι ήμουν ψιλο-οριακά, ειδικά σε υπερχρονισμένο σύστημα όπως και του φίλου.

Θέλει 650άρι asap για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. :)

Δηλαδη εμενα που το enermax αντέχει το cf εδώ και ενα χρόνο με κλοκαρισμένα τα παντα στο θεο να θεωρώ το εαυτό μου τυχερο?? :D :P :P :P

Eεε, εντάξει το enermax είναι enermax, πως να το κάνουμε. :P

Πάντως και εσύ οριακά είσαι. :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιπών έβαλα και τα ATI Catalyst Application, άλλαξα και το bridge στην άλλη θέση.

Τώρα έχουμε το εξής περίεργο, έτρεξα το FurMark και η πρώτη κάρτα δουλεύει 45% (δικιά μου) και η δεύτερη (μεταχειρισμένη) 100% πάλι, να σημειώσω ότι της έχω αλλάξει θέση, πρώτη την δικιά μου δεύτερη την μεταχειρισμένη.

Μου δύνη την εντύπωση ότι η μεταχειρισμένη με το ζόρι θέλει να δουλεύει 100% επίσης ο ανεμιστήρας ανεβάζει τρέλες στροφές.

Έκανα και ένα Test Costom Clocks στη μεταχειρισμένη και μου έβγαλε Fail, λέει κάτι αυτό? :fear:

44909949.jpg

Επεξ/σία από PETERANOS
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

και εμενα η 6870 μου διχνουν οτι ειναι Disabled σε προγραματα cpu-z αλα η drivers λενε οτι εχω cf τι να πω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...