axore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 φιλοι μου ειμαι καινουργιοσ στο site κ εχς καποιεσ αποριεσ ωπος το πωσ να απαντω στα δικα σας μυνηματα με ενδιαφερει πολυ το θεμα nova κ ισωσ αν συνεργαστουμε ολοι μαζι βγαλουμε ακρη το θεμε ειναι οτι οι συνεργατες μου εφτασαν ενα βημα πριν την σπασουν εντελος κ εχου σταματησει γιατι ενω ολα τα κατεβαζαν κλειδια κ κωδικουσ η καρτα μου καιει το τσιπακι τησ κ δεν ξερουμε την λυση σε αφτο!!!!!!!!!!
stm00192 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Με τόσο τραγική ορθογραφία, συντακτικό και παντελή έλλειψη σημείων στίξης εγώ δεν κατάλαβα τπτ από αυτά που έχεις γράψει!
axore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 δεν πειραζει να εισαι καλα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι καιγετε το τσιπακι τησ καρτας οταν ειναι ενα βημα πριν την λειτουργιας της
TheELF Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ποια κάρτα; Με ποιο μηχάνημα την γράφεται; Με ποιο τρόπο;(προγράμματα αρχεία κ.τ.λ.) Όταν λες καίγεται;Πιάνει φωτιά;Ανεβάζει θερμοκρασία;Ή απλά δεν γράφεται σωστά(και μετά δεν ξαναγράφεται με τίποτα; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.